Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Dublin (dub)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Dublin? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Dublin do centra grada ili od centra grada do zračne luke Dublin, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke DUB.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciZračna luka Dublin

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Zračna luka Dublin. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/07.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Taksi

  1-4

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  1-4

  Diskretna kvaliteta u izvršavanju zadataka

1/2

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Dublin (DUB)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka DUB i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Dublin dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Dublin.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci DUB navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Dublin

WiFi usluga u zračnoj luci Dublin

WiFi usluga u zračnoj luci Dublin neograničena je i besplatna. Trebaš se samo povezati s mrežom i možeš početi s pregledavanjem interneta. Nema potrebe za registracijom ni prijavom.

Parkiranje u zračnoj luci Dublin

Zračna luka Dublin nudi opcije kratkotrajnog i dugotrajnog parkiranja. Parking za kratkotrajno parkiranje udaljen je nekoliko minuta od prostora za dolaske i odlaske, a za dugotrajno parkiranje dostupno je oko 18.600 mjesta.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Dublin

Svoju prtljagu možeš ostaviti službi za prekomjernu prtljagu koja se nalazi u dvorani za dolaske na terminalu 1 i koja će se pobrinuti da tvoja prtljaga bude sigurna i zaštićena tijekom prijevoza do i od zračne luke. Ovdje se također možeš koristiti uslugama zamatanja prtljage.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Dublin, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Dublin mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i više. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Terminali u zračnoj luci Dublin

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke DUB. Zračna luka Dublin međunarodna je zračna luka koja opslužuje preko 20 milijuna putnika svake godine, što je čini jednom od najprometnijih transportnih žarišta Europe. Zračna luka Dublin nalazi se oko 10 kilometara (6 milja) sjeverno od centra Dublina, blizu autoputa M1 i M50 i lako je dostupna automobilom, autobusom, taksijem, shuttleom ili Uberom.

Terminali zračne luke Dublin

Zračna luka Dublin sastoji se od 2 glavna terminala: terminal 1 i terminal 2. Terminal 2 značajan je jer na njemu postoji mogućnost predodobrenja ulaska u SAD, što omogućuje prolazak kroz carinsku kontrolu i kontrolu putovnica još u Dublinu. Na taj način tvoj dolazak u SAD biti će kao da si letio domaćim letom, uštedjet će ti mnogo vremena i poštedjeti te stresa čekanja u redu.

Terminal 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminal 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Restorani zračne luke Dublin

Bez obzira želiš li pronaći mjesto za opuštanje prije leta ili ti je potrebna dnevna doza kave, u zračnoj luci Dublin postoji ogroman izbor restorana koje možeš isprobati. Na terminalu 1 možeš kupiti luksuznu irsku hranu u restoranu Wrights of Howth, dok je Gourmet Burger Kitchen na terminalu 2 idealan za obrok prije leta. Izbor barova u zračnoj luci Dublin također je vrlo velik.

Kretanje po zračnoj luci DUB

Zračna luka Dublin pogodna je za šetnju, a besplatan shuttle povezuje T1 i T2.

Što možeš raditi u zračnoj luci Dublin

Čak i najzahtjevniji kupci imat će velik izbor s više od 100 robnih marki dostupnih u trgovinama zračne luke Dublin. The Loop na terminalima 1 i 2 nudi veliki broj svjetski poznatih trgovina od Jo Malonea i Chanela do Diora i MAC-a. Obzirom da je zračna luka bescarinska zona, kupci mogu očekivati velike popuste, a neke proizvode i do 40 % jeftinije nego izvan zračne luke.

Tuševi u zračnoj luci Dublin

Iako tuševi nisu dostupni za većinu putnika, jedan od salona zračne luke nudi pristup tuševima zračne luke Dublin gdje se možeš osvježiti prije i poslije leta.

Hoteli u blizini zračne luke Dublin

Nekoliko hotela zračne luke Dublin u njezinoj neposrednoj blizini idealan su izbor za goste koji dolaze u Irsku u rane jutarnje sate. One koji se odvaže posjetiti središte Dublina čeka velik izbor povoljnih ili pak otmjenijih smještaja.

Točke interesa u blizini zračne luke Dublin

Ako u zračnoj luci Dublin samo presjedaš, postoji mnoštvo stvari koje u blizini možeš vidjeti i raditi, iako vrijedi imati na umu da si zbog trajanja putovanja (oko 40 minuta do sat vremena) trebaš ostaviti dosta vremena. U centru Dublina ima mnoštvo povijesnih i kulturnih znamenitosti koje vrijedi vidjeti, uključujući:

 • Dublinski dvorac
 • pivovaru Guinness Storehouse
 • muzej Irish Whiskey Museum
 • zatvor Kilmainham Gaol
 • muzej Richmond Barracks

Više informacija o zračnoj luci Dublin pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.