Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Zračna luka Detroit Metropolitan Wayne County (DTW)

Ideš li od zračne luke Detroit do zoološkog vrta ili od muzeja za umjetnost do zračne luke Detroit, možeš računati na Uber.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Detroit

Slijedi znakove do Centra za cestovni prijevoz (GTC)

Nakon preuzimanja prtljage i nakon sigurnosnog pregleda kreni preko pješačkog mosta prema Centru za cestovni promet.

Potraži znakove „Dijeljenje vožnje”.

Nakon što upišeš GTC, pronađi znakove „Dijeljenje vožnje“ za daljnje upute.

Sastani se s vozačem na odobrenoj lokaciji preuzimanja

Ako ne možeš locirati vozača, kontaktiraj s njim putem aplikacije Uber.

Cijene parkiranja u zračnoj luci Zračna luka Detroit

Ako planiraš odlazak u zračnu luku Zračna luka Detroit i razmišljaš voziti, cijene parkiranja pronaći ćeš ovdje.

Opcija parkiranja

Parking uz Terminal McNamara

Parkiralište Big Blue Deck

Zelena parkirališta 1 i 2

Ocijeni

24 USD po danu
14 USD po danu
12 USD po danu
Cijene parkiranja možda nisu uvijek najnovije; ti su podaci ažurirani dana 20. studenog 2018..

Zračna luka Detroit – karta

Zračna luka Detroit sastoji se od 2 glavna terminala. Na terminalu McNamara nalaze se dvorane za prihvat putnika A – C, dok se u sjevernom terminalu nalazi dvorana D.

Najčešća pitanja korisnika

Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

Cijena vožnje Uberom do (ili od) zračne luke DTW ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Detroit

Okružna zračna luka Detroit Metropolitan Wayne (DTW) najprometnija je zračna luka u Michiganu i jedna od najvećih sabirnih točaka zračnih prijevoznika u SAD-u. Zračna luka DTW smještena je oko 20 milja (32 kilometra) od središta Detroita (oko 30 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima). Dostupna je putnicima koji idu do i od Detroita, jezera Michigan i Toleda u susjednoj saveznoj državi Ohio.

Terminali zračne luke Detroit

Zračna luka DTW ima 2 glavna terminala: terminal McNamara i sjeverni terminal. Terminal McNamara podijeljen je na 3 dvorane: A, B i C. Sjeverni terminal ima jednu dvoranu: D. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal McNamara zračne luke DTW

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Sjeverni terminal zračne luke DTW

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Međunarodni terminal zračne luke DTW

U zračnoj luci Detroit za dolaske i odlaske međunarodnih letova upotrebljavaju se i terminal McNamara i sjeverni terminal. Terminal McNamara ima 12 izlaza za međunarodne odlaske i dolaske, dok sjeverni terminal ima 26 izlaza. Zračna luka DTW nudi stalne letove do više od 30 međunarodnih odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci Detroit

Ponuda hrane zračnoj luci Detroit vrlo je velika s više od 100 odredišta za blagovanje na 2 terminala, a uključuje kafiće, lance restorana brze hrane i restorane koji nude posluživanje za stolom. Osim toga, na terminalima zračne luke Detroit nalaze se brojni barovi.

Kretanje po zračnoj luci Detroit

Oba terminala zračne luke Detroit imaju pokretne pješačke prolaze. Na terminalu McNamara, u dvorani A, nalazi se ExpressTram, prijevozni sustav koji putnike prevozi kroz dvoranu dugačku jednu milju između sljedeće 3 stanice:

 • stanica terminala: nalazi se u središtu dvorane s jednostavnim pristupom izlazima od A29 do A55, području za prijavu, preuzimanju prtljage, cestovnom prijevozu te tunelima do dvorana B i C
 • južna stanica: omogućuje pristup izlazima od A1 do A28
 • sjeverna stanica: omogućuje pristup izlazima od A56 do A78

Osim toga, putnicima je omogućen prijevoz shuttleom između sjevernog terminala i terminala McNamara. Shuttle u zračnoj luci Detroit kreće svakih 10 minuta iz centara za cestovni prijevoz i ulaza u hotel Westin.

Što možeš raditi u zračnoj luci Detroit

U zračnoj luci DTW mogu se doživjeti brojne atrakcije i činiti mnoge stvari. Putnici koji su u potrazi za opuštajućom aktivnošću mogu otići na masažu, tretman lica, manikuru i/ili pedikuru ili posjetiti spa centar u zračnoj luci. Trgovine u zračnoj luci Detroit imaju raspon od novinskih štandova do kozmetičkih pultova i butika. Svjetlosni tunel koji se nalazi u području koje povezuje dvorane A, B i C prikazuje koordiniranu igru svjetla i glazbe.

Mjenjačnice u zračnoj luci Detroit

Mjenjačnice u zračnoj luci Detroit nalaze se na sljedećim lokacijama: – terminal McNamara: odlasci (središnja veza pored izlaza A38) i međunarodni dolasci – sjeverni terminal: odlasci (preko puta izlaza D9) i dolasci (pokraj preuzimanja prtljage)

Hoteli u blizini zračne luke Detroit

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke DTW, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti kao i u Dearbornu te središtu Detroita.

Točke interesa u blizini zračne luke Detroit

 • Park Belle Isle
 • Eastern Market
 • Ford Field
 • Muzej glazbe Motown grada Detroita

Više informacija o zračnoj luci DTW pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter