Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Međunarodna zračna luka Cape Town (CPT)

Ideš li od zračne luke Cape Town do centra grada ili od centra grada do zračne luke Cape Town, možeš računati na Uber.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

Kako zatražiti vožnju Uberom iz zračne luke

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Ako si spreman/a, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točki preuzimanja dobit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja specificiranu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda uvijek ne nalazi na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Cape Town

WiFi usluga u zračnoj luci Cape Town

Međunarodna zračna luka Cape Town putnicima nudi besplatnu WiFi uslugu u područjima zračne luke za ukrcaj. Dobiješ 4 sata ili 1 GB podatkovnog prometa potpuno besplatno, a uslugom se možeš nastaviti koristiti uz plaćanje na osnovi potrošenog podatkovnog prometa.

Parkiranje u zračnoj luci Cape Town

Zračna luka Cape Town nudi niz opcija za pakiranje, uključujući kratkotrajno i dugotrajno pakiranje, parkiranje za iskrcaj i preuzimanje te usluge parkiranja s poslužiteljem.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Cape Town

Neovisno o njezinoj veličini, prtljagu možeš uz malu naknadu odložiti u garderobi zračne luke CPT koja se nalazi u području tuzemnih dolazaka glavnog terminala.

Najčešća pitanja korisnika

Uber je dostupan u zračnoj luci Cape Town, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Cape Town mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Terminali zračne luke Cape Town

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke CPT. Međunarodna zračna luka Cape Town je 3. najveća zračna luka u Africi kroz koju prođe 10 milijuna putnika godišnje. Zračna luka CPT nalazi se oko 20 kilometara (12 milja) izvan centra Cape Towna, stoga je odlična opcija za ljude koji putuju u i iz gradskog područja Cape Towna. Obzirom da je to jedina zračna luka u okolici koja pruža putničke usluge, CPT je najbolji odabir za svakoga tko posjećuje Cape Town. Nadalje, lako se do nje dolazi, autobus, shuttle, taksi i Uber spremno čekaju putnike kojima je potreban prijevoz od i do zračne luke.

Terminali zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima jedan glavni terminal podijeljen na tuzemne i međunarodne letove koji dijele zajednički prostor za prijavu. Međunarodni terminal smješten je na sjevernom kraju objekta, a tuzemni na južnom. Terminal međunarodne zračne luke Cape Town ima 3 razine: prizemlje (dolasci), 2. razina (odlasci) i 3. razina na kojoj se nalaze restorani. Brojni zračni prijevoznici lete iz zračne luke CPT, uključujući:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restorani međunarodne zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima velik izbor restorana za istraživanje. Od barova i dućana brze hrane do restorana i kafića, izbor restorana u zračnoj luci Cape Town sigurno ima nešto što će zadovoljiti tvoje želje.

Kretanje po zračnoj luci CPT

Budući da zračna luka Cape Town ima samo jednu zgradu terminala, lako se po njoj samostalno snaći.

Što možeš raditi u zračnoj luci Cape Town

Bez obzira tražiš li svjetske marke ili domaće proizvode, trgovine međunarodne zračne luke Cape Town mjesto su za pravu južnoafričku kupnju. Od knjiga i prtljage do pjenušavih južnoafričkih vina, zračna luka CPT nudi ponešto za svačiji ukus. Nadalje, mogućnosti bescarinskog kupovanja u zračnoj luci Cape Town idealne su za ljude koji svojim najdražima žele ponijeti suvenir.

Saloni zračne luke Cape Town

Izbor je salona u međunarodnoj zračnoj luci Cape Town odličan, stoga prije leta možeš raditi ili odmarati u tišini. Saloni Bidvest Premier nude udobno mjesto za sjedenje, WiFi i vrhunsku hranu i nalaze se na međunarodnim i tuzemnim terminalima, dok su saloni SAA Voyager Platinum, SAA Baobab Premium Class i SLOW savršena utočišta usred vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Cape Town

Postoje 2 hotela u okrugu međunarodne zračne luke Cape Town, što ih čini idealnim izborom za putnike koji dolaze u zračnu luku u ranim jutarnjim satima. Malo dalje, u širem prostoru Cape Towna ima mnogo različitih hotela, neovisno o tome tražiš li povoljan smještaj, rustične kolibe ili luksuzne hotele.

Točke interesa u blizini zračne luke CPT

Ako presjedaš u zračnoj luci Cape Town, možeš istražiti razne znamenitosti. Odvezi se do nekih od najimpresivnijih prirodnih ljepota regije, uključujući:

 • koloniju pingvina na plaži Booulder
 • otok Robben
 • Stolnu planinu
 • Rt dobre nade

Više informacija o zračnoj luci Cape Town pronađi ovdje.

Facebook
Twitter