Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Cape Town (cpt)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Cape Town? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Cape Town do centra grada ili od centra grada do zračne luke Cape Town, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke CPT.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Cape Town

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Cape Town. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/18.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • Connect Car

  1-4

  Send and receive large packages

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

1/4

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Cape Town (CPT)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka CPT i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Cape Town dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Cape Town.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci CPT navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Savjeti za zračnu luku Cape Town

WiFi usluga u zračnoj luci Cape Town

Međunarodna zračna luka Cape Town putnicima nudi besplatnu WiFi uslugu u područjima zračne luke za ukrcaj. Dobiješ 4 sata ili 1 GB podatkovnog prometa potpuno besplatno, a uslugom se možeš nastaviti koristiti uz plaćanje na osnovi potrošenog podatkovnog prometa.

Parkiranje u zračnoj luci Cape Town

Zračna luka Cape Town nudi niz opcija za pakiranje, uključujući kratkotrajno i dugotrajno pakiranje, parkiranje za iskrcaj i preuzimanje te usluge parkiranja s poslužiteljem.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Cape Town

Neovisno o njezinoj veličini, prtljagu možeš uz malu naknadu odložiti u garderobi zračne luke CPT koja se nalazi u području tuzemnih dolazaka glavnog terminala.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Cape Town, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Cape Town mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Terminali zračne luke Cape Town

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke CPT. Međunarodna zračna luka Cape Town je 3. najveća zračna luka u Africi kroz koju prođe 10 milijuna putnika godišnje. Zračna luka CPT nalazi se oko 20 kilometara (12 milja) izvan centra Cape Towna, stoga je odlična opcija za ljude koji putuju u i iz gradskog područja Cape Towna. Obzirom da je to jedina zračna luka u okolici koja pruža putničke usluge, CPT je najbolji odabir za svakoga tko posjećuje Cape Town. Nadalje, lako se do nje dolazi, autobus, shuttle, taksi i Uber spremno čekaju putnike kojima je potreban prijevoz od i do zračne luke.

Terminali zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima jedan glavni terminal podijeljen na tuzemne i međunarodne letove koji dijele zajednički prostor za prijavu. Međunarodni terminal smješten je na sjevernom kraju objekta, a tuzemni na južnom. Terminal međunarodne zračne luke Cape Town ima 3 razine: prizemlje (dolasci), 2. razina (odlasci) i 3. razina na kojoj se nalaze restorani. Brojni zračni prijevoznici lete iz zračne luke CPT, uključujući:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Restorani međunarodne zračne luke Cape Town

Zračna luka Cape Town ima velik izbor restorana za istraživanje. Od barova i dućana brze hrane do restorana i kafića, izbor restorana u zračnoj luci Cape Town sigurno ima nešto što će zadovoljiti tvoje želje.

Kretanje po zračnoj luci CPT

Budući da zračna luka Cape Town ima samo jednu zgradu terminala, lako se po njoj samostalno snaći.

Što možeš raditi u zračnoj luci Cape Town

Bez obzira tražiš li svjetske marke ili domaće proizvode, trgovine međunarodne zračne luke Cape Town mjesto su za pravu južnoafričku kupnju. Od knjiga i prtljage do pjenušavih južnoafričkih vina, zračna luka CPT nudi ponešto za svačiji ukus. Nadalje, mogućnosti bescarinskog kupovanja u zračnoj luci Cape Town idealne su za ljude koji svojim najdražima žele ponijeti suvenir.

Saloni zračne luke Cape Town

Izbor je salona u međunarodnoj zračnoj luci Cape Town odličan, stoga prije leta možeš raditi ili odmarati u tišini. Saloni Bidvest Premier nude udobno mjesto za sjedenje, WiFi i vrhunsku hranu i nalaze se na međunarodnim i tuzemnim terminalima, dok su saloni SAA Voyager Platinum, SAA Baobab Premium Class i SLOW savršena utočišta usred vreve zračne luke.

Hoteli u blizini zračne luke Cape Town

Postoje 2 hotela u okrugu međunarodne zračne luke Cape Town, što ih čini idealnim izborom za putnike koji dolaze u zračnu luku u ranim jutarnjim satima. Malo dalje, u širem prostoru Cape Towna ima mnogo različitih hotela, neovisno o tome tražiš li povoljan smještaj, rustične kolibe ili luksuzne hotele.

Točke interesa u blizini zračne luke CPT

Ako presjedaš u zračnoj luci Cape Town, možeš istražiti razne znamenitosti. Odvezi se do nekih od najimpresivnijih prirodnih ljepota regije, uključujući:

 • koloniju pingvina na plaži Booulder
 • otok Robben
 • Stolnu planinu
 • Rt dobre nade

Više informacija o zračnoj luci Cape Town pronađi ovdje.

Facebook
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.