Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Zračna luka Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Ideš li od zračne luke CDG do Pariza ili od Pariza do zračne luke CDG, možeš računati na Uber.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Ako si spreman/a, pokreni aplikaciju i zatraži vožnju. Odaberi opciju koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute do točke preuzimanja primit ćeš izravno u aplikaciji. Znakovi mogu biti postavljeni i u zračnoj luci.

Sastani se s vozačem

Idi na dodijeljenu lokaciju preuzimanja specificiranu u aplikaciji. Napominjemo da se ta lokacija možda uvijek ne nalazi na tebi najbližem izlazu. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

WiFi usluga u zračnoj luci Charles de Gaulle

WiFi usluga u zračnoj luci CDG omogućuje ti uživanje u besplatnom i neograničenom pristupu internetu. Premium WiFi opcije također su dostupne osobama kojima je potrebna brža veza.

Parkiranje u zračnoj luci Charles de Gaulle

Charles de Gaulle nudi mnoge opcije parkiranja, uz područja za iskrcaj i preuzimanje te opcije kratkotrajnog i dugotrajnog parkiranja. Zračna luka CDG također nudi prijevoz shuttleom od parkirališta do zračne luke.

Odlaganje prtljage u zračnoj luci Charles de Gaulle

Garderoba u zračnoj luci CDG omogućuje ti odlaganje prtljage po satu ili po danu, ovisno o tvom rasporedu ili planu putovanja.

Uber je dostupan u zračnoj luci Charles de Gaulle, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Charles de Gaulle mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke CDG. Zračna luka Charles de Gaulle – poznata i kao zračna luka Roissy – najveća je međunarodna zračna luka u Francuskoj. Bez obzira ideš li u Disneyland ili sami Pariz, ovo je praktičan odabir za međunarodne i tuzemne putnike. Zračna luka Charles de Gaulle nalazi se oko 25 kilometara (15 milja) sjeverno od Pariza, što znači da je jednako dobar odabir za posjetitelje francuskog povijesnog glavnog grada, kao i za one što posjećuju šire gradsko područje Pariza.

Terminali zračne luke Charles de Gaulle

Zračna luka Charles de Gaulle ima 3 putnička terminala: T1, T2 i T3.

Terminal 1 zračne luke CDG

Između ostalih, sljedeći zračni prijevoznici smješteni su na terminalu 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 2 zračne luke CDG

Terminal 2 sastoji se od 7 podterminala, od 2A do 2G i na njemu se nalazi i željeznička stanica TGV-RER Aéroport Charles de Gaulle 2. Sljedeći zračni prijevoznici smješteni su na terminalu 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Terminal 3 zračne luke CDG

Ovaj zračni prijevoznik smješten je na terminalu 3, među mnogim drugima:

 • Jordan Aviation

Blagovanje u zračnoj luci Charles de Gaulle

Od gurmanske brze hrane do kave, restorani zračne luke CDG puni su omiljenih francuskih jela i svjetskih specijaliteta. Kakvo god kulinarsko iskustvo tražiš, u restoranima u zračnoj luci Charles de Gaulle sigurno ćeš ga naći.

Kretanje po zračnoj luci Charles de Gaulle

CDGVAL može te prevesti između terminala zračne luke Charles de Gaulle i 2 parkinga zračne luke, kao i do autobusne stanice i shuttlea. Pomoću linija RER B možeš putovati direktno u Pariz kroz terminale 2 i 3.

Što možeš raditi u zračnoj luci Charles de Gaulle

Bilo da tražiš vino i žestoka pića, proizvode za uljepšavanje ili suvenire iz Pariza, u trgovinama zračne luke CDG sigurno imaju ono što ti treba. Posjeti Chanel ili Swarowski i kupi nakit i satove ili komade zadnjeg krika mode u Pradi, Dioru, Gucciju i mnogim drugim vodećim modnim trgovinama. Zračna luka Charles de Gaulle ima i nekoliko interaktivnih prostora za igranje za djecu, ili igraonica Gulli, kao i prostorije za molitvu i salone za odmor.

Hoteli zračne luke Charles de Gaulle

Postoje 2 hotela smještena unutar terminala 2 i idealan su odabir za ljude koji stižu kasno navečer ili vrlo rano ujutro. Malo dalje u području Roissy, gdje se zračna luka Charles de Gaulle nalazi, postoji velik izbor povoljnih ili otmjenijih hotela. Sam Pariz ima ogroman izbor smještaja osmišljenih da zadovolje svakog putnika, bez obzira na budžet.

Točke interesa u blizini zračne luke Charles de Gaulle

Ako samo presjedaš u zračnoj luci Charles de Gaulle i imaš dovoljno vremena otići do centra Pariza – trebat će ti najmanje 6 sati – grad je pun povijesnih znamenitosti koje vrijedi vidjeti. Redovna shuttle usluga povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza.

 • Slavoluk pobjede
 • Elizejske poljane
 • Eiffelov toranj
 • muzej Louvre
 • katedrala Notre Dame
 • Dvorac Versailles

Više informacija o zračnoj luci Paris-Charles de Gaulle pronađi ovdje.