Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji (bom)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Mumbai? Neovisno o tome ideš li od zračne luke Mumbai do Vrata Indije ili od zračne luke Navi Mumbai do zračne luke Mumbai, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke BOM.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/17.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Mumbai (BOM)

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći van iz terminala

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Pojedinosti potraži u aplikaciji

Nakon što zatražiš vožnju, slijedi upute za pronalaženje puta u aplikaciji.

Sastani se s vozačem

Sastani se s vozačem na etaži P7 zapad za terminal 2 i na točkama preuzimanja za sva vozila za terminal 1.

Zračna luka Mumbai – karta

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji ima 2 glavna putnička terminala. Terminal 1 prima samo tuzemne letove, dok terminal 2 prima i međunarodne i tuzemne letove.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke BOM ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Mumbai

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) 2. je najprometnija zračna luka po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 47 milijuna putnika. Zračna luka BOM smještena je oko 24 kilometra (15 milja) sjeverozapadno od središta grada Mumbaija, što je vožnja koja traje oko 30 minuta u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke Mumbai

Zračna luka Chhatrapati Shivaji ima 2 putnička terminala: terminal 1 i terminal 2. Terminal 1 namijenjen je tuzemnim letovima zračne luke Mumbai, a terminal 2 predviđen je i za međunarodne i za tuzemne letove zračne luke Mumbai. Saloni zračne luke Mumbai nalaze se diljem zračne luke. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • Salon CIP
 • Salon vjernosti
 • Salon Pranaam GVK

Terminal 2 zračne luke BOM

Terminal 2 zračne luke BOM sastoji se od 4 razine te predstavlja polazište brojnih međunarodnih zračnih prijevoznika, uključujući British Airways, Emirates i United. Putnici mogu izravno letjeti od zračne luke BOM do više od 43 međunarodna odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci Mumbai

Putnici u zračnoj luci BOM mogu pronaći tradicionalnu indijsku hranu te poznate međunarodne restorane brze hrane. U salonu za odlaske poslije sigurnosne provjere na međunarodnom terminalu (terminalu 2) nalaze se restorani.

Kretanje po zračnoj luci Mumbai

Terminal 1 i terminal 2 odvojeni su pistama i međusobno udaljeni 3 milje. Ako trebaš prijevoz između ta 2 terminala, besplatan shuttle zračne luke Mumbai dostupan je za putnike s važećom zrakoplovnom kartom. Ponovno ćeš trebati proći sigurnosnu provjeru i zato se pobrini da tijekom presjedanja imaš dovoljno vremena ako prelaziš s jednog terminala na drugi. Terminal 2 ima 4 razine, 48 pokretnih stepenica i 75 dizala. Na terminalu se također nalaze 42 pokretne pješačke staze.

Što možeš raditi u zračnoj luci Mumbai

U zračnoj luci Chhatrapati Shivaji Maharaj nudi brojne aktivnosti, uključujući niz predstava i izložbi koje se održavaju u različita doba godine. Djeca mogu uživati u zoni za igranje koja se nalazi na razinama 3 i 4 terminala 2. Popis opcija za kupovinu u zračnoj luci Mumbai uključuje trgovine s tradicionalnom indijskom modom i međunarodno renomirane trgovine.

Mjenjačnice u zračnoj luci BOM

Šalteri mjenjačnica nalaze se diljem zračne luke BOM: u odlascima i dolascima na terminalu 1 i u prijavi na razini odlazaka 4, razini dolazaka 1, razini dolazaka 2, razini 2 (tuzemni transferi), razini 4 SHA i na razini dolazaka 2 na terminalu 2.

Hoteli u blizini zračne luke BOM

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke BOM, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti. To uključuje brojne opcije u središtu Mumbaija ili u četvrti Hiranandani Gardens koja je udaljena ni 3 milje od zračne luke.

Točke interesa u blizini zračne luke BOM

 • Slavoluk Gateway of India
 • Hram ISKCON u Mumbaiju
 • Plaža Juhu
 • Mani Bhavan (dom Mahatme Gandhija)

Više informacija o zračnoj luci BOM pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.