Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji (BOM)

Whether you’re going from Mumbai Airport to the Gateway of India or from Navi Mumbai to Mumbai Airport, count on Uber to get you there.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India
+91 22-6685-1010

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • Premier Executive1-4

  Especially Designed for Corporate Travel

 • Go Executive1-4

  Especially designed for Corporate Travel

 • Međugradski1-4

  Compact cars, outstation rides

 • INTERCITY1-4

  Comfortable sedans, outstation rides

 • XL Intercity1-6

  Comfortable SUVs, outstation rides

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Mumbai

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći van iz terminala

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Pojedinosti potraži u aplikaciji

Nakon što zatražiš vožnju, slijedi upute za pronalaženje puta u aplikaciji.

Sastani se s vozačem

Sastani se s vozačem na etaži P7 zapad za terminal 2 i na točkama preuzimanja za sva vozila za terminal 1.

Zračna luka Mumbai – karta

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji ima 2 glavna putnička terminala. Terminal 1 prima samo tuzemne letove, dok terminal 2 prima i međunarodne i tuzemne letove.

Najčešća pitanja korisnika

Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke BOM ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.
Pronađi zračnu luku

Informacije za posjetitelje zračne luke Mumbai

Međunarodna zračna luka Chhatrapati Shivaji Maharaj (BOM) 2. je najprometnija zračna luka po broju putnika, a kroz nju godišnje prođe više od 47 milijuna putnika. Zračna luka BOM smještena je oko 24 kilometra (15 milja) sjeverozapadno od središta grada Mumbaija, što je vožnja koja traje oko 30 minuta u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima.

Terminali zračne luke Mumbai

Zračna luka Chhatrapati Shivaji ima 2 putnička terminala: terminal 1 i terminal 2. Terminal 1 namijenjen je tuzemnim letovima zračne luke Mumbai, a terminal 2 predviđen je i za međunarodne i za tuzemne letove zračne luke Mumbai. Saloni zračne luke Mumbai nalaze se diljem zračne luke. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Terminal 1 zračne luke BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • Salon CIP
 • Salon vjernosti
 • Salon Pranaam GVK

Terminal 2 zračne luke BOM

Terminal 2 zračne luke BOM sastoji se od 4 razine te predstavlja polazište brojnih međunarodnih zračnih prijevoznika, uključujući British Airways, Emirates i United. Putnici mogu izravno letjeti od zračne luke BOM do više od 43 međunarodna odredišta.

Blagovanje u zračnoj luci Mumbai

Putnici u zračnoj luci BOM mogu pronaći tradicionalnu indijsku hranu te poznate međunarodne restorane brze hrane. U salonu za odlaske poslije sigurnosne provjere na međunarodnom terminalu (terminalu 2) nalaze se restorani.

Kretanje po zračnoj luci Mumbai

Terminal 1 i terminal 2 odvojeni su pistama i međusobno udaljeni 3 milje. Ako trebaš prijevoz između ta 2 terminala, besplatan shuttle zračne luke Mumbai dostupan je za putnike s važećom zrakoplovnom kartom. Ponovno ćeš trebati proći sigurnosnu provjeru i zato se pobrini da tijekom presjedanja imaš dovoljno vremena ako prelaziš s jednog terminala na drugi. Terminal 2 ima 4 razine, 48 pokretnih stepenica i 75 dizala. Na terminalu se također nalaze 42 pokretne pješačke staze.

Što možeš raditi u zračnoj luci Mumbai

U zračnoj luci Chhatrapati Shivaji Maharaj nudi brojne aktivnosti, uključujući niz predstava i izložbi koje se održavaju u različita doba godine. Djeca mogu uživati u zoni za igranje koja se nalazi na razinama 3 i 4 terminala 2. Popis opcija za kupovinu u zračnoj luci Mumbai uključuje trgovine s tradicionalnom indijskom modom i međunarodno renomirane trgovine.

Mjenjačnice u zračnoj luci BOM

Šalteri mjenjačnica nalaze se diljem zračne luke BOM: u odlascima i dolascima na terminalu 1 i u prijavi na razini odlazaka 4, razini dolazaka 1, razini dolazaka 2, razini 2 (tuzemni transferi), razini 4 SHA i na razini dolazaka 2 na terminalu 2.

Hoteli u blizini zračne luke BOM

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke BOM, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti. To uključuje brojne opcije u središtu Mumbaija ili u četvrti Hiranandani Gardens koja je udaljena ni 3 milje od zračne luke.

Točke interesa u blizini zračne luke BOM

 • Slavoluk Gateway of India
 • Hram ISKCON u Mumbaiju
 • Plaža Juhu
 • Mani Bhavan (dom Mahatme Gandhija)

Više informacija o zračnoj luci BOM pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter