Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Nashville (bna)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Nashville? Neovisno o tome ideš li od zračne luke BNA do Broadwaya ili od centra Nashvillea do zračne luke BNA, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke BNA.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciZračna luka Nashville

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Zračna luka Nashville. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/24.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-4

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/6

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Nashville (BNA)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka BNA i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi znakove do Centra za cestovni prijevoz

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci BNA dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacija preuzimanja u zračnoj luci BNA nalazi se na etaži 1 Centra za cestovni prijevoz. Potraži oznake s natpisom „Preuzimanje vožnji zatraženih putem aplikacije”.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci BNA navedenu u aplikaciji na prvom pločniku Centra za cestovni prijevoz u zonama A1 – B3. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Nashville – karta

Zračna luka Nashville sastoji se od 4 dvorane za prihvat putnika s međunarodnim terminalom smještenim u dvorani za prihvat putnika A.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke BNA ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

 • Kod zračne luke BNA pokrata je naziva Barry Field Nashville.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Nashville

U međunarodnoj zračnoj luci Nashville trenutačno prometuje 20 zračnih prijevoznika te ona nudi 575 dolaznih i odlaznih letova dnevno. Zračna luka Nashville, vrata u saveznu državu Tennessee, udaljena je oko 15 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima od Nashvillea, glavnog grada savezne države, koji je od zračne luke udaljen oko 9 milja (14 kilometara).

Terminali zračne luke Nashville

Zračna luka BNA sastoji se od jednog glavnog terminala koji se naziva terminal Robert C.H. Mathews Jr. Terminal se sastoji od 4 dvorane, od A do D, s 44 ukupno izlaza. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Dvorana B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Dvorana C

 • American
 • Southwest

Međunarodni terminali zračne luke BNA

Zračna luka BNA nudi stalne letove do Bahama, Kanade, Dominikanske Republike, Jamajke i Meksika te izravan let do zračne luke London Heathrow. Međunarodni odlasci u zračnoj luci Nashville smješteni su u dvoranama A i B.

Blagovanje u zračnoj luci Nashville

Više od 20 opcija blagovanja diljem terminala Mathews poslužuje raznovrsnu hranu i napitke, uključujući kavu, sushi, brzu hranu i sendviče. Glavni restorani u zračnoj luci Nashville nalaze se u dvorani C, no opcije blagovanja postoje u svim dvoranama.

Kretanje po zračnoj luci Nashville

Zračna luka BNA ima jedan glavni putnički terminal. Ako trebaš dodatnu pomoć u zračnoj luci, podrška je dostupna putem tvog zračnog prijevoznika.

Što možeš raditi u zračnoj luci Nashville

U zračnoj luci BNA postavljen je niz izložbi, a sve su organizirane u sklopu programa Umjetnost u zračnoj luci kojim se predstavlja rad lokalnih, regionalnih i nacionalnih umjetnika u svrhu obogaćivanja zračne luke i njezinih posjetitelja. No umjetnost u zračnoj luci BNA nije ograničena samo na vizualnu umjetnost. Glazba je sastavni dio kulture Nashvillea, a u zračnoj se luci svakodnevno održavaju glazbeni nastupi uživo.

U dvoranama B i C možete pronaći mjesta za masažu. U dvorani C nalazi se salon koji nudi usluge njege noktiju i kose. Dva područja za igranje za djecu nalaze se u dvoranama A i B.

Mjenjačnice u zračnoj luci Nashville

Mjenjačnice u međunarodnoj zračnoj luci Nashville nalaze se u banci u zračnoj luci koja se nalazi između dvorana A i B te u putničkom centru koji se nalazi između dvorana C i D.

Hoteli u blizini zračne luke Nashville

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke BNA, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti.

Točke interesa u blizini zračne luke Nashville

 • Park Cumberland
 • Mjesta održavanja glazbenih nastupa uživo oko Music Rowa i Lower Broadwaya
 • Umjetnički i povijesni muzeji Nashvillea

Više informacija o međunarodnoj zračnoj luci Nashville pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.