Preskoči na glavni sadržaj
Uber
Uber

Zračna luka Nashville (BNA)

Ideš li od zračne luke BNA do Broadwaya ili od centra Nashvillea do zračne luke BNA, možeš računati na Uber.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni tipku za prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Uz Uber se osjećaš kao kod kuće

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Uberov alat za procjenu cijene

Primjeri cijena za korisnike samo su procjene i ne odražavaju promjene zbog popusta, prometnih gužvi ili drugih čimbenika. Primjenjivati se mogu fiksne cijene i minimalne naknade. Stvarne cijene mogu se razlikovati.

Načini vožnje

 • Pool1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

 • UberX1-4

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • UberXL1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Nashville

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Slijedi znakove do Centra za cestovni prijevoz

Lokacija preuzimanja u zračnoj luci BNA nalazi se na etaži 1 Centra za cestovni prijevoz. Potraži znakove s natpisom „Preuzimanje vožnji zatraženih putem aplikacije”

Vozač čeka uz pločnik

Sastani se s vozačem uz prvi pločnik Centra za cestovni prijevoz kod zona A1 do B3.

Zračna luka Nashville – karta

Zračna luka Nashville sastoji se od 4 dvorane za prihvat putnika s međunarodnim terminalom smještenim u dvorani za prihvat putnika A.

Najčešća pitanja korisnika

Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke BNA ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Kod zračne luke BNA pokrata je naziva Barry Field Nashville.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Iskrcaj i preuzimanje u više od 500 zračnih luka na svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Nashville

U međunarodnoj zračnoj luci Nashville trenutačno prometuje 20 zračnih prijevoznika te ona nudi 575 dolaznih i odlaznih letova dnevno. Zračna luka Nashville, vrata u saveznu državu Tennessee, udaljena je oko 15 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima od Nashvillea, glavnog grada savezne države, koji je od zračne luke udaljen oko 9 milja (14 kilometara).

Terminali zračne luke Nashville

Zračna luka BNA sastoji se od jednog glavnog terminala koji se naziva terminal Robert C.H. Mathews Jr. Terminal se sastoji od 4 dvorane, od A do D, s 44 ukupno izlaza. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Dvorana B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Dvorana C

 • American
 • Southwest

Međunarodni terminali zračne luke BNA

Zračna luka BNA nudi stalne letove do Bahama, Kanade, Dominikanske Republike, Jamajke i Meksika te izravan let do zračne luke London Heathrow. Međunarodni odlasci u zračnoj luci Nashville smješteni su u dvoranama A i B.

Blagovanje u zračnoj luci Nashville

Više od 20 opcija blagovanja diljem terminala Mathews poslužuje raznovrsnu hranu i napitke, uključujući kavu, sushi, brzu hranu i sendviče. Glavni restorani u zračnoj luci Nashville nalaze se u dvorani C, no opcije blagovanja postoje u svim dvoranama.

Kretanje po zračnoj luci Nashville

Zračna luka BNA ima jedan glavni putnički terminal. Ako trebaš dodatnu pomoć u zračnoj luci, podrška je dostupna putem tvog zračnog prijevoznika.

Što možeš raditi u zračnoj luci Nashville

U zračnoj luci BNA postavljen je niz izložbi, a sve su organizirane u sklopu programa Umjetnost u zračnoj luci kojim se predstavlja rad lokalnih, regionalnih i nacionalnih umjetnika u svrhu obogaćivanja zračne luke i njezinih posjetitelja. No umjetnost u zračnoj luci BNA nije ograničena samo na vizualnu umjetnost. Glazba je sastavni dio kulture Nashvillea, a u zračnoj se luci svakodnevno održavaju glazbeni nastupi uživo.

U dvoranama B i C možete pronaći mjesta za masažu. U dvorani C nalazi se salon koji nudi usluge njege noktiju i kose. Dva područja za igranje za djecu nalaze se u dvoranama A i B.

Mjenjačnice u zračnoj luci Nashville

Mjenjačnice u međunarodnoj zračnoj luci Nashville nalaze se u banci u zračnoj luci koja se nalazi između dvorana A i B te u putničkom centru koji se nalazi između dvorana C i D.

Hoteli u blizini zračne luke Nashville

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke BNA, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti.

Točke interesa u blizini zračne luke Nashville

 • Park Cumberland
 • Mjesta održavanja glazbenih nastupa uživo oko Music Rowa i Lower Broadwaya
 • Umjetnički i povijesni muzeji Nashvillea

Više informacija o međunarodnoj zračnoj luci Nashville pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter