Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Nashville (BNA)

Ideš li od zračne luke BNA do Broadwaya ili od centra Nashvillea do zračne luke BNA, možeš računati na Uber.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Do 15 USD popusta

Ostvari popust od 5 USD za prve tri vožnje. Primijeni promotivni kod NEWRIDER15. Vrijedi 30 dana od primjene promotivnog koda na tvoj Uber račun.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-3

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

 • Pool

  1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

1/7

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke Nashville

Pošalji zahtjev kada si spreman/na izaći

Odaberi opciju vožnje koja odgovara veličini tvoje grupe i potrebama smještaja prtljage.

Slijedi znakove do Centra za cestovni prijevoz

Lokacija preuzimanja u zračnoj luci BNA nalazi se na etaži 1 Centra za cestovni prijevoz. Potraži znakove s natpisom „Preuzimanje vožnji zatraženih putem aplikacije”

Vozač čeka uz pločnik

Sastani se s vozačem uz prvi pločnik Centra za cestovni prijevoz kod zona A1 do B3.

Zračna luka Nashville – karta

Zračna luka Nashville sastoji se od 4 dvorane za prihvat putnika s međunarodnim terminalom smještenim u dvorani za prihvat putnika A.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke BNA ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci.

  Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

 • Kod zračne luke BNA pokrata je naziva Barry Field Nashville.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Nashville

U međunarodnoj zračnoj luci Nashville trenutačno prometuje 20 zračnih prijevoznika te ona nudi 575 dolaznih i odlaznih letova dnevno. Zračna luka Nashville, vrata u saveznu državu Tennessee, udaljena je oko 15 minuta vožnje u idealnim cestovnim i prometnim uvjetima od Nashvillea, glavnog grada savezne države, koji je od zračne luke udaljen oko 9 milja (14 kilometara).

Terminali zračne luke Nashville

Zračna luka BNA sastoji se od jednog glavnog terminala koji se naziva terminal Robert C.H. Mathews Jr. Terminal se sastoji od 4 dvorane, od A do D, s 44 ukupno izlaza. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Dvorana A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Dvorana B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Dvorana C

 • American
 • Southwest

Međunarodni terminali zračne luke BNA

Zračna luka BNA nudi stalne letove do Bahama, Kanade, Dominikanske Republike, Jamajke i Meksika te izravan let do zračne luke London Heathrow. Međunarodni odlasci u zračnoj luci Nashville smješteni su u dvoranama A i B.

Blagovanje u zračnoj luci Nashville

Više od 20 opcija blagovanja diljem terminala Mathews poslužuje raznovrsnu hranu i napitke, uključujući kavu, sushi, brzu hranu i sendviče. Glavni restorani u zračnoj luci Nashville nalaze se u dvorani C, no opcije blagovanja postoje u svim dvoranama.

Kretanje po zračnoj luci Nashville

Zračna luka BNA ima jedan glavni putnički terminal. Ako trebaš dodatnu pomoć u zračnoj luci, podrška je dostupna putem tvog zračnog prijevoznika.

Što možeš raditi u zračnoj luci Nashville

U zračnoj luci BNA postavljen je niz izložbi, a sve su organizirane u sklopu programa Umjetnost u zračnoj luci kojim se predstavlja rad lokalnih, regionalnih i nacionalnih umjetnika u svrhu obogaćivanja zračne luke i njezinih posjetitelja. No umjetnost u zračnoj luci BNA nije ograničena samo na vizualnu umjetnost. Glazba je sastavni dio kulture Nashvillea, a u zračnoj se luci svakodnevno održavaju glazbeni nastupi uživo.

U dvoranama B i C možete pronaći mjesta za masažu. U dvorani C nalazi se salon koji nudi usluge njege noktiju i kose. Dva područja za igranje za djecu nalaze se u dvoranama A i B.

Mjenjačnice u zračnoj luci Nashville

Mjenjačnice u međunarodnoj zračnoj luci Nashville nalaze se u banci u zračnoj luci koja se nalazi između dvorana A i B te u putničkom centru koji se nalazi između dvorana C i D.

Hoteli u blizini zračne luke Nashville

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke BNA, u blizini se nalaze brojni hoteli i smještajni objekti.

Točke interesa u blizini zračne luke Nashville

 • Park Cumberland
 • Mjesta održavanja glazbenih nastupa uživo oko Music Rowa i Lower Broadwaya
 • Umjetnički i povijesni muzeji Nashvillea

Više informacija o međunarodnoj zračnoj luci Nashville pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.