Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Hartsfield-Jackson Atlanta (atl)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Atlanta? Neovisno o tome ideš li od zračne luke ATL do akvarija Georgia Aquarium ili od botaničkog vrta u Atlanti do zračne luke ATL, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke ATL.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Rezerviraj vožnju na Uberu unaprijed u zračnoj luciMeđunarodna zračna luka Hartsfield-Jackson Atlanta

Dovrši svoje planove još danas rezerviranjem vožnje Uberom do zračne luke Međunarodna zračna luka Hartsfield-Jackson Atlanta. Zatraži vožnju do 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.
Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Bolje planiranje putovanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju – Uber je prisutan u više od 500 zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš osjećati kao kod kuće

I u drugom gradu možeš se koristiti svim značajkama koje su ti najvažnije, poput prikaza cijene u stvarnom vremenu i bezgotovinskog plaćanja.

Načini vožnje u području

 • UberX

  1-4

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

1/5

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka Atlanta (ATL)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka Atlanta i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi oznake područja preuzimanja za dijeljenje vožnje na svakom od terminala u zračnoj luci ATL.

Izađi iz terminala

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci ATL dobit ćeš izravno putem aplikacije.

Ako se radi o domaćem letu, sve lokacije preuzimanja u zračnoj luci Atlanta nalaze se na donjoj etaži.

Ako se radi o međunarodnom letu, sve lokacije preuzimanja u zračnoj luci Atlanta nalaze se na etaži za dolaske.

Potvrdi svoju lokaciju

Odaberi svoj terminal i lokaciju preuzimanja u zračnoj luci ATL navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu.

U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Zračna luka Atlanta – karta

Dvoranom za prihvat putnika A do E koristi se za tuzemne letove, a dvoranom za prihvat putnika F za međunarodne. Parkiralište možeš pronaći svuda oko dvorane za prihvat putnika T.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke ATL ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema označenim zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Atlanta

Međunarodna zračna luka Hartsfield – Jackson Atlanta najprometnija je zračna luka na svijetu, a kroz nju dnevno prođe prosječno 275 000 putnika. Smještena samo 10 milja (16 kilometara) od središta Atlante i unutar metropolitanskog područja veličine savezne države Massachusetts, zračna luka predstavlja ishodišnu točku za putnike koji putuju kako poslovno tako i na odmor.

Terminali zračne luka Atlanta

Zračna luka Hartsfield ima 2 terminala: tuzemni terminal i međunarodni terminal zračne luke Atlanta. Terminali se nalaze na suprotnim krajevima zračne luke, a između njih se nalazi 7 dvorana:

 • dvorana T nalazi se odmah do tuzemnog terminala
 • dvorana F nalazi se na međunarodnom terminalu
 • dvorane A, B, C, D i E prostiru se abecednim redom između tuzemnog terminala i međunarodnog terminala, pri čemu je dvorana A najbliža tuzemnom terminalu

Brojni saloni zračne luke ATL nalaze se na oba terminala, uključujući American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club i United Club. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Tuzemni terminal zračne luke Atlanta

Na sjevernom terminalu možeš se prijaviti na letove sljedećih zračnih prijevoznika:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

Na južnom terminalu možeš se prijaviti na letove zrakoplovne tvrtke Delta.

Međunarodni terminal zračne luke Atlanta

Međunarodni terminal ima 3 razine i na njemu se u dvorani F nalaze izlazi F1 do F14. Razina odlazaka izravno je povezana s razinom dolazaka i parkiralištem koje se naplaćuje po satu. Međunarodni terminal opslužuje više od 75 odredišta u 50 država, a njime se koriste međunarodni zračni prijevoznici kao što su British Airways i KLM.

Blagovanje u zračnoj luci Atlanta

Više od 110 mjesta s ponudom hrane i napitaka u međunarodnoj zračnoj luci Hartsfield – Jackson Atlanta ima raspon od međunarodnih lanaca restorana brze hrane do vrhunskih restorana s posluživanjem za stolom. Restorani zračne luke ATL i ostala ponuda hrane nalaze se u dvoranama i atriju.

Kretanje po zračnoj luci Atlanta

Zračna luka Atlante ima vlastiti podzemni prijevozni sustav koji se naziva Plane Train, a koji povezuje sve dvorane s tuzemnim i međunarodnim terminalima. Ovi vlakovi s 4 vagona koji voze tračnicama u obliku petlje dugačkima 3 milje (5 kilometara) kreću otprilike svake 2 minute. Vlakovi prosječno prevezu više od 200 000 putnika dnevno. Putnicima je na raspolaganju i SkyTrain koji prometuje izvan zračne luke, a povezuje Međunarodni konvencijski centar savezne države Georgije s nekim od vodećih hotela u zračnoj luci.

Što možeš raditi u zračnoj luci Atlanta

Zračna luka Hartsfield nudi niz atrakcija, uključujući umjetnički program koji je izložen u različitim područjima zračne luke. Određene su izložbe stalne, dok se druge izmjenjuju. U atriju zračne luke ATL godišnje se održavaju 4 koncerta. Za ljubitelje životinja postoji pseći park velik 1000 četvornih stopa. Ako imaš priliku otići u kupnju, trgovine u zračnoj luci Atlanta imaju raspon od novinskih štandova do butika.

Mjenjačnice u zračnoj luci Atlanta

U dvoranama A, B, D, E i F te u atriju zračne luke Atlanta nalazi se desetak mjenjačnica.

Hoteli u blizini zračne luke Atlanta

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke ATL, u blizini se nalazi više od 60 hotela i smještajnih objekata zračne luke Atlanta.

Točke interesa u blizini zračne luke Atlanta

 • Botanički vrt grada Atlante
 • Olimpijski park Centennial
 • Zoološki vrt grada Atlante

Više informacija o zračnoj luci ATL pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.