Preskoči na glavni sadržaj

Međunarodna zračna luka Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL)

Ideš li od zračne luke ATL do akvarija Georgia Aquarium ili od Botaničkog vrta Atlante, možeš računati na Uber.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Pametniji način putovanja

Zatraži vožnju diljem svijeta

Dodirni ikonu i dogovori prijevoz do i od zračne luke u više od 500 velikih središta.

Kreći se poput lokalnog stanovnika

Pojedinosti prepusti aplikaciji i vozaču kako se ne bi morao/la snalaziti po nepoznatom gradu.

Osjećaj se kao kod kuće uz Uber

Pronađi omiljene značajke, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje, čak i ako si na novom mjestu.

Do 15 USD popusta

Ostvari popust od 5 USD za prve tri vožnje. Primijeni promotivni kod NEWRIDER15. Vrijedi 30 dana od primjene promotivnog koda na tvoj Uber račun.

Načini vožnje u području

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

 • UberX

  1-3

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Pool

  1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

1/6

Kako zatražiti vožnju iz zračne luke ATL

Izađi na donjoj etaži za dolaske

Za preuzimanja na domaćem terminalu iz područja za preuzimanje prtljage kreni prema donjoj etaži za dolaske, izađi iz zgrade zračne luke, prijeđi pješačku zonu, a zatim slijedi znakove za dijeljenje vožnje.

Za preuzimanja s međunarodnog terminala nađi se s vozačem uz vanjski pločnik.

Pošalji zahtjev kada si u području preuzimanja za dijeljenje vožnje

Za preuzimanja na domaćem terminalu idi do područja preuzimanja za dijeljenje vožnje, zatim zatraži vožnju. Ne šalju zahtjev za vožnju prije jer će vozač možda trebati platiti parking ako se na parkiralištu zadrži dulje od 15 minuta.

Sastani se s vozačem na označenoj točki preuzimanja.

Provjeri nalaziš li se na točnom terminalu i točki preuzimanja i sastani se s vozačem. Ako ne možeš pronaći vozača, obrati mu se putem opcija kontaktiranja u aplikaciji.

Cijene parkiranja u zračnoj luci Zračna luka Atlanta

Ako planiraš odlazak u zračnu luku Zračna luka Atlanta i razmišljaš voziti, cijene parkiranja pronaći ćeš ovdje.
Cijene parkiranja u zračnoj luci Zračna luka Atlanta

Ocijeni

36 USD po danu
19 USD po danu
14 USD po danu
14 USD po danu
10 USD po danu
Cijene parkiranja možda nisu uvijek najnovije; ti su podaci ažurirani dana 20. studenog 2018..

Zračna luka Atlanta – karta

Dvoranom za prihvat putnika A do E koristi se za tuzemne letove, a dvoranom za prihvat putnika F za međunarodne. Parkiralište možeš pronaći svuda oko dvorane za prihvat putnika T.

Najčešća pitanja korisnika

 • Da. Dodirni ovdje za popis zračnih luka na svijetu gdje možeš zatražiti vožnju Uberom.

 • Trošak vožnje Uberom do (ili od) zračne luke ATL ovisi o čimbenicima koji uključuju tip vožnje koju si zatražio/la, procijenjenu udaljenost i trajanje vožnje, cestarine i trenutnu potražnju za vožnjama.

  Procjenu cijene možeš vidjeti prije slanja zahtjeva unosom lokacije preuzimanja i odredišta u Uberov alat za procjenu cijene gore. Kada zatražiš vožnju, vidjet ćeš stvarnu cijenu u aplikaciji na temelju stvarnih čimbenika.

 • Lokacije preuzimanja ovise o tipu vožnje koju zatražiš i veličini zračne luke. Slijedi upute u aplikaciji o lokaciji susreta s vozačem. Također možeš potražiti znakove koji te upućuju prema označenim zonama za dijeljenje vožnje u zračnoj luci. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Više informacija

Voziš na Uberu?

Saznaj kako poboljšati vožnje do zračne luke – od mjesta preuzimanja korisnika do poštivanja lokalnih pravila i propisa.

Ideš u drugu zračnu luku?

Dogovori iskrcaj i preuzimanje u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

Informacije za posjetitelje zračne luke Atlanta

Međunarodna zračna luka Hartsfield – Jackson Atlanta najprometnija je zračna luka na svijetu, a kroz nju dnevno prođe prosječno 275 000 putnika. Smještena samo 10 milja (16 kilometara) od središta Atlante i unutar metropolitanskog područja veličine savezne države Massachusetts, zračna luka predstavlja ishodišnu točku za putnike koji putuju kako poslovno tako i na odmor.

Terminali zračne luka Atlanta

Zračna luka Hartsfield ima 2 terminala: tuzemni terminal i međunarodni terminal zračne luke Atlanta. Terminali se nalaze na suprotnim krajevima zračne luke, a između njih se nalazi 7 dvorana:

 • dvorana T nalazi se odmah do tuzemnog terminala
 • dvorana F nalazi se na međunarodnom terminalu
 • dvorane A, B, C, D i E prostiru se abecednim redom između tuzemnog terminala i međunarodnog terminala, pri čemu je dvorana A najbliža tuzemnom terminalu

Brojni saloni zračne luke ATL nalaze se na oba terminala, uključujući American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club i United Club. Svoje putovanje možeš planirati upotrebom informacija u nastavku.

Tuzemni terminal zračne luke Atlanta

Na sjevernom terminalu možeš se prijaviti na letove sljedećih zračnih prijevoznika:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

Na južnom terminalu možeš se prijaviti na letove zrakoplovne tvrtke Delta.

Međunarodni terminal zračne luke Atlanta

Međunarodni terminal ima 3 razine i na njemu se u dvorani F nalaze izlazi F1 do F14. Razina odlazaka izravno je povezana s razinom dolazaka i parkiralištem koje se naplaćuje po satu. Međunarodni terminal opslužuje više od 75 odredišta u 50 država, a njime se koriste međunarodni zračni prijevoznici kao što su British Airways i KLM.

Blagovanje u zračnoj luci Atlanta

Više od 110 mjesta s ponudom hrane i napitaka u međunarodnoj zračnoj luci Hartsfield – Jackson Atlanta ima raspon od međunarodnih lanaca restorana brze hrane do vrhunskih restorana s posluživanjem za stolom. Restorani zračne luke ATL i ostala ponuda hrane nalaze se u dvoranama i atriju.

Kretanje po zračnoj luci Atlanta

Zračna luka Atlante ima vlastiti podzemni prijevozni sustav koji se naziva Plane Train, a koji povezuje sve dvorane s tuzemnim i međunarodnim terminalima. Ovi vlakovi s 4 vagona koji voze tračnicama u obliku petlje dugačkima 3 milje (5 kilometara) kreću otprilike svake 2 minute. Vlakovi prosječno prevezu više od 200 000 putnika dnevno. Putnicima je na raspolaganju i SkyTrain koji prometuje izvan zračne luke, a povezuje Međunarodni konvencijski centar savezne države Georgije s nekim od vodećih hotela u zračnoj luci.

Što možeš raditi u zračnoj luci Atlanta

Zračna luka Hartsfield nudi niz atrakcija, uključujući umjetnički program koji je izložen u različitim područjima zračne luke. Određene su izložbe stalne, dok se druge izmjenjuju. U atriju zračne luke ATL godišnje se održavaju 4 koncerta. Za ljubitelje životinja postoji pseći park velik 1000 četvornih stopa. Ako imaš priliku otići u kupnju, trgovine u zračnoj luci Atlanta imaju raspon od novinskih štandova do butika.

Mjenjačnice u zračnoj luci Atlanta

U dvoranama A, B, D, E i F te u atriju zračne luke Atlanta nalazi se desetak mjenjačnica.

Hoteli u blizini zračne luke Atlanta

Bez obzira na to presjedaš li ili je došlo do kašnjenja noćnog leta ili si u posjetu pa trebaš smještaj u blizini zračne luke ATL, u blizini se nalazi više od 60 hotela i smještajnih objekata zračne luke Atlanta.

Točke interesa u blizini zračne luke Atlanta

 • Botanički vrt grada Atlante
 • Olimpijski park Centennial
 • Zoološki vrt grada Atlante

Više informacija o zračnoj luci ATL pronađi ovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s web-mjesta trećih strana koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim operacijama služe samo u informativne svrhe i ni u kom slučaju se na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti za stvaranje bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se prema državama, regijama i gradovima. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promocija ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ograničena dostupnost. Ponuda i odredbe podliježu promjenama.