Ohita ja siirry pääsisältöön

Lima: Pyydä kyyti. Matkusta. Seikkaile.

Matkan suunnittelu on helppoa Uberin avulla. Vertaile reittivaihtoehtoja ja katso, mitä lähistöllä tapahtuu.

Oletko menossa jonnekin muualle? Katso kaikki kaupungit, joissa Uber on käytettävissä.

Varaa Uber-kyyti etukäteen kaupungissa Lima

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti kaupungissa Lima. Pyydä kyyti jopa 30 päivää etukäteen mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/07/26.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Lima – valitse kyyti

 • Essential XL

  1-3

  Viaja solo si lo necesitas

 • Uber Planet

  1-2

  Reduce tu huella de carbono

 • UberX

  1-2

  Edullisia arkikyytejä

 • Flash

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-2

  Mejores autos, mejores conductores

 • UberXL

  1-3

  Autos con mas espacio

1/6

Sama sovellus kaikkialla

Hyödynnä matkoilla samoja ominaisuuksia kuin kotona. Esimerkiksi turvallisuutta lisäävät ominaisuudet, kuten ympärivuorokautinen tuki, GPS-paikannus ja apu hätätilanteissa, ovat käytössäsi tavalliseen tapaan.

Ravintola-annoksia Uber Eatsin kautta toimitettuna kaupungissa Lima

Tutustu suosituimpiin toimitettaviin ruokatyyppeihin kaupungissa Lima ja tilaa ruokaa netissä helposti muutamalla napautuksella.

Näin teemme yhteistyötä kaupunkien kanssa

Suhteemme sinuun saattaa alkaa napautuksella, mutta kaupunkien kanssa suhteemme on syvempi. Tavoitteenamme on toimia esikuvana muille, jotta elämänlaatua voitaisiin parantaa ja jotta kaupungeista voitaisiin rakentaa älykkäämpiä ja tehokkaampia tulevaisuudessa.

Uber Movement

Jaamme anonymisoituja tietoja kaupunkisuunnittelijoille ja paikallisille vaikuttajille, jotta he saavat tietoa infrastruktuuria ja liikkumista koskevien päätöstensä tueksi.

Liikenneturvallisuus

Autamme vähentämään päihtyneenä ajamista kannustamalla ihmisiä turvallisempiin valintoihin. Näin kadut voivat olla turvallisempia kaikille.

Tuemme kaupunkeja

Luomme yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa parempia kaupunkeja muun muassa edistämällä hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja joukkoliikennettä.

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot, että kuljettajasi on huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Uberin toimipaikka on Alankomaissa, joten pankit voivat lisätä kansainvälisiä maksuja ja valuuttamuunnosmaksuja maassa, jossa käytät palvelua. Uber-sovelluksessa näytettävä hinta ei sisällä kyseisiä maksuja.