Ohita ja siirry pääsisältöön

Tegelin lentoasema (txl)

Olitpa matkalla Berliinin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Berliinin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berliini, Germany
+49 30-60-91-11-50

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Tegelin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Tegelin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Comfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Assist

  1-4

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Premium

  1-4

  Laadukkaita kyytejä ammattikuljettajineen

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Green

  1-4

  Sähkö- ja hybridiajoneuvot

 • Taksi

  1-4

  Takseja ilman lennosta nappaamista

1/8

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto TXL-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Tegel suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Tegelin lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan TXL-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

TXL:n lentoasema – vinkit

Wi-Fi Tegelin lentoasemalla

Maksuton WiFi-verkko on käytettävissä TXL-lentoasemalla vuorokauden ympäri, joten yhteyden muodostaminen kannettavasta tietokoneesta, tabletista tai mobiililaitteesta käy helposti.

Pysäköinti Tegelin lentoasemalla

Tegelin lentoasemalla on yli 2 500 pysäköintipaikkaa. Pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja tarjoavan monikerroksisen pysäköintitalon lisäksi lentoasemalla on lyhytaikaisia pysäköintivaihtoehtoja kyydistäjättöjä ja noutoja varten.

Matkatavaroiden säilytys Tegelin lentoasemalla

Voit jättää matkalaukkusi Berliinin lentoaseman matkatavarasäilytykseen tunneiksi tai päiväksi riippuen siitä, viivytkö lentoasemalla hetken vai haluatko lähteä tutustumaan kaupunkiin. Terminaalin A palvelukeskuksessa on tarjolla lisäksi postipalvelut ja matkatavaroiden käärintäpalvelu.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Tegelin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Tegelin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Ajanvietettä Berliinin Tegelin terminaaleissa

Uber on erinomainen vaihtoehto Berliinin lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Tegel on Saksan neljänneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. TXL-lentoasema sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Berliinin keskustasta kaupungin pohjoispuolella, joten Saksan pääkaupunkiin matkustavien ja sieltä lähtevien matkustajien kannalta sijainti on erinomainen. Lentoasema palvelee useita Euroopan metropolialueita ja joitakin mannertenvälisiä lentoreittejä.

Berliinin Tegelin lentoaseman terminaalit

Tegelin lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: Terminaalit A/B, C ja D. Vaikka terminaalin D alempaa tasoa kutsutaan nimellä terminaali E, se ei ole erillinen terminaali. Berliinin Tegelin lentoasemalla on useita palveluita, kuten nukkumahyttejä, matkatavarasäilytys ja postitoimisto. TXL-lentoasemalta liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Ravintolat Tegelin lentoasemalla

Kaipaatpa nopeaa kahvikupillista ennen aikaista aamulentoa tai viimeistä tilaisuutta maistella saksalaisen keittiön herkkuja, Tegelin lentoasemalla on useita ravintoloita, joista valita.

Liikkuminen Tegelin lentoasemalla

Tegelin lentoasemalle kulkee useita busseja ja junia, joten liikkuminen on helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi terminaalin A/B edessä on neljä BVG-pysäkkiä, ja Dresdeniin kulkeva linja-auto pysähtyy lähellä terminaalia E. Lisäksi Tegelin lentoasemalla on useita autovuokraamoja. Ne löytyvät autonvuokrauskeskuksesta, joka sijaitsee TXL-lentoaseman alakerroksessa lähellä terminaalia E.

Tekemistä TXL-lentoasemalla

Etsitpä sitten vaatteita, elektroniikkaa tai kirjoja, Berliinin Tegelin lentoaseman myymälöissä on kaikkea, mitä tarvitset rentouttavaan shoppailuhetkeen ennen lentoasi. Tegelin verovapaista myymälöistä löydät lahjat ystäville ja perheelle, ja liikkeistä löydät kaiken, mitä tarvitset pitkällä lentomatkalla.

Tegelin lentoaseman lounge-tilat

Tegelin lentoasemalla on useita loungeja, joissa on mukava työskennellä tai levätä. Lufthansan loungessa pääset hetkeksi eroon lentoaseman hälinästä, kun taas C-Loungessa on tarjolla virvokkeita, kansainvälisiä sanomalehtiä ja Wi-Fi-yhteys. Berliinin Tegelin lentoaseman lounge-tilat ovat erinomainen paikka, jos sinun täytyy tehdä töitä ennen lentosi lähtöä.

Hotellit lähellä Berliinin lentoasemaa

Etsitpä lyhytaikaista tai pidempää majoitusta, Tegelin lentoaseman lähistöllä on laaja valikoima hotelleja edullisista ketjuista aina ylellisempiin vaihtoehtoihin. Löydät helposti mukavan lepopaikan lentosi jälkeen, tai voit lähteä Berliinin keskustaan, jossa on lisää hotelleja.

Kiinnostavia kohteita lähellä Berliinin Tegelin lentoasemaa

Jos teet Berliinin TXL-lentoasemalle välilaskun, lähistöllä on paljon tekemistä ja nähtävää. Berliinin keskusta on vain lyhyen Uber-matkan päässä, joten voit lähteä nopealle kaupunkikierrokselle ja vierailla esimerkiksi joissakin seuraavista historiallisista kohteista:

 • Brandenburgin portti
 • Charlottenburgin linna
 • Checkpoint Charlie
 • Valtiopäivätalo

Katso lisätietoa Berliinin TXL-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.