Ohita ja siirry pääsisältöön

Tegelin lentoasema (TXL)

Olitpa matkalla Berliinin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Berliinin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Saksa
+49 30-60-91-11-50

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Taksi1-4

  Takseja ilman lennosta nappaamista

 • Taxi Van1-8

  Takseja ilman lennosta nappaamista

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

TXL:n lentoasema – vinkit

Wi-Fi Tegelin lentoasemalla

Free wifi is available 24/7 at TXL Airport, so connecting from your laptop, tablet, or mobile device is easy. Just access the hotspot and accept the terms and conditions, and you'll be online in no time.

Pysäköinti Tegelin lentoasemalla

Tegelin lentoasemalla on yli 2 500 pysäköintipaikkaa. Pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja tarjoavan monikerroksisen pysäköintitalon lisäksi lentoasemalla on lyhytaikaisia pysäköintivaihtoehtoja kyydistäjättöjä ja noutoja varten.

Matkatavaroiden säilytys Tegelin lentoasemalla

Voit jättää matkalaukkusi Berliinin lentoaseman matkatavarasäilytykseen tunneiksi tai päiväksi riippuen siitä, viivytkö lentoasemalla hetken vai haluatko lähteä tutustumaan kaupunkiin. Terminaalin A palvelukeskuksessa on tarjolla lisäksi postipalvelut ja matkatavaroiden käärintäpalvelu.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä Tegelin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Tegelin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Etsi lentoasema

Ajanvietettä Berliinin Tegelin terminaaleissa

Uber on erinomainen vaihtoehto Berliinin lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Tegel on Saksan neljänneksi vilkkain lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. TXL-lentoasema sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Berliinin keskustasta kaupungin pohjoispuolella, joten Saksan pääkaupunkiin matkustavien ja sieltä lähtevien matkustajien kannalta sijainti on erinomainen. Lentoasema palvelee useita Euroopan metropolialueita ja joitakin mannertenvälisiä lentoreittejä.

Berliinin Tegelin lentoaseman terminaalit

Tegelin lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: Terminaalit A/B, C ja D. Vaikka terminaalin D alempaa tasoa kutsutaan nimellä terminaali E, se ei ole erillinen terminaali. Berliinin Tegelin lentoasemalla on useita palveluita, kuten nukkumahyttejä, matkatavarasäilytys ja postitoimisto. TXL-lentoasemalta liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Ravintolat Tegelin lentoasemalla

Kaipaatpa nopeaa kahvikupillista ennen aikaista aamulentoa tai viimeistä tilaisuutta maistella saksalaisen keittiön herkkuja, Tegelin lentoasemalla on useita ravintoloita, joista valita.

Liikkuminen Tegelin lentoasemalla

Tegelin lentoasemalle kulkee useita busseja ja junia, joten liikkuminen on helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi terminaalin A/B edessä on neljä BVG-pysäkkiä, ja Dresdeniin kulkeva linja-auto pysähtyy lähellä terminaalia E. Lisäksi Tegelin lentoasemalla on useita autovuokraamoja. Ne löytyvät autonvuokrauskeskuksesta, joka sijaitsee TXL-lentoaseman alakerroksessa lähellä terminaalia E.

Tekemistä TXL-lentoasemalla

Etsitpä sitten vaatteita, elektroniikkaa tai kirjoja, Berliinin Tegelin lentoaseman myymälöissä on kaikkea, mitä tarvitset rentouttavaan shoppailuhetkeen ennen lentoasi. Tegelin verovapaista myymälöistä löydät lahjat ystäville ja perheelle, ja liikkeistä löydät kaiken, mitä tarvitset pitkällä lentomatkalla.

Tegelin lentoaseman lounge-tilat

Tegelin lentoasemalla on useita loungeja, joissa on mukava työskennellä tai levätä. Lufthansan loungessa pääset hetkeksi eroon lentoaseman hälinästä, kun taas C-Loungessa on tarjolla virvokkeita, kansainvälisiä sanomalehtiä ja Wi-Fi-yhteys. Berliinin Tegelin lentoaseman lounge-tilat ovat erinomainen paikka, jos sinun täytyy tehdä töitä ennen lentosi lähtöä.

Hotellit lähellä Berliinin lentoasemaa

Etsitpä lyhytaikaista tai pidempää majoitusta, Tegelin lentoaseman lähistöllä on laaja valikoima hotelleja edullisista ketjuista aina ylellisempiin vaihtoehtoihin. Löydät helposti mukavan lepopaikan lentosi jälkeen, tai voit lähteä Berliinin keskustaan, jossa on lisää hotelleja.

Kiinnostavia kohteita lähellä Berliinin Tegelin lentoasemaa

Jos teet Berliinin TXL-lentoasemalle välilaskun, lähistöllä on paljon tekemistä ja nähtävää. Berliinin keskusta on vain lyhyen Uber-matkan päässä, joten voit lähteä nopealle kaupunkikierrokselle ja vierailla esimerkiksi joissakin seuraavista historiallisista kohteista:

 • Brandenburgin portti
 • Charlottenburgin linna
 • Checkpoint Charlie
 • Valtiopäivätalo

Katso lisätietoa Berliinin TXL-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter