Ohita ja siirry pääsisältöön

Lontoon Stanstedin lentoasema (STN)

Olitpa matkalla Stanstedin lentoasemalta Lontooseen tai Lontoosta Stanstedin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

 • UberX1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • EXEC1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Wi-Fi Stanstedin lentoasemalla

Stanstedin lentoasemalla voit käyttää Wi-Fiä ilmaiseksi neljä tuntia päivässä rekisteröidyllä laitteella. Lisäkäyttöä varten voit ostaa 24-tunnin paketin. Usein matkustaville on tarjolla kuuden tai 12 kuukauden paketit.

Pysäköinti Stanstedin lentoasemalla

Lontoon Stanstedin lentoasema tarjoaa lyhytaikaisia, keskipitkiä ja pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Lähellä sijaitsevat JetParksin pysäköintialueet tarjoavat edullisemman vaihtoehdon.

Valuutanvaihto Stanstedin lentoasemalla

Lontoon Stanstedin lentoasemalla on pankkiautomaatteja sekä ennen turvatarkastusta että sen jälkeen. Automaateista voi nostaa Englannin puntia, euroja ja Yhdysvaltain dollareita. Lontoon Stanstedin lentoaseman lähtevien ja saapuvien terminaalissa on seitsemän Moneycorp-valuutanvaihtopistettä.

Uber on käytettävissä Stanstedin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Vaikka matka Stanstedin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Pysäköinti- ja lentokenttämaksut saatetaan myös lisätä matkan lopulliseen hintaan.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä. Kun olet tehnyt kyytipyynnön, tarkista arvioitu odotusaika sovelluksesta.

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Uber on erinomainen valinta STN-lentokentälle matkustaville tai sieltä lähteville matkustajille. Lontoon Stanstedin lentoaseman kautta kulkee vuosittain yli 27 miljoonaa matkustajaa, ja se on Lontoon pääkeskus Euroopan maihin lähteville ja niistä saapuville lennoille. Stansted on Lontoon kolmanneksi vilkkain ja Ison-Britannian neljänneksi vilkkain lentoasema. Stansted sijaitsee Stansted Mountfitchetissä, Essexissä, noin 55 kilometriä Lontoosta koilliseen. Lontoosta lentoasemalle matkustaa noin 1,5 tunnissa liikenteestä riippuen. Cambridgen yliopisto sijaitsee lentoaseman lähistöllä, vain 45 kilometrin päässä Stanstedista pohjoiseen.

Stanstedin terminaali

Stanstedin lentoasemalla on vain yksi terminaali, jossa on yhteensä 88 lähtöporttia. Stanstedin lentoasema palvelee yli 30 lentoyhtiötä:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Ravintolat Stanstedin lentoasemalla

Vaihtoehtoja ruoan ja juoman nauttimiseen on Stanstedin lentoasemalla useita. Niin lähtevien kuin saapuvien lentojen alueella on runsaasti valinnanvaraa aina mukaan otettavista pikaruoka-annoksista perinteisiin paikallisiin ruokiin.

Liikkuminen Stanstedin lentoasemalla

STN on pieni lentoasema, jossa on helppo liikkua kävellen, joten sinun ei tarvitse etsiä bussia tai junaa päästäksesi lähtöportillesi.

Tekemistä Stanstedin lentoasemalla

Stanstedin lentoaseman monista liikkeistä löydät maailman parhaimmat tuotemerkit niin muodin, kosmetiikan, asusteiden, tekniikan kuin alkoholijuomien osalta. Kaikki myymälät sijaitsevat lähtötarkastuksen jälkeen lähtevien lentojen alueella. Saapuvien lentojen alueella on verovapaa myymälä matkatavara-aulan jälkeen sekä päivittäistavarakauppoja pääterminaalissa. Stanstedin lentoasemalla on myös tuotteiden noutomahdollisuus, joten voit tilata tuotteita jo ennen saapumistasi lentoasemalle ja tilauksesi on valmiina noudettavaksi heti saavuttuasi.

Rukoustilat Stanstedin lentoasemalla

Lähtöselvitysaluetta A vastapäätä sijaitsee rukoushuone, ja toinen löytyy turvatarkastuksen jälkeen läheltä Escape Loungea lähtevien lentojen pääalueelta. Rukoushuoneet ovat auki vuorokauden ympäri kaikille niitä tarvitseville.

Hotellit lähellä Stanstedin lentoasemaa

Stanstedin lentoaseman lähellä on useita hotelleja vain muutaman minuutin päässä terminaalista, joten voit rentoutua kaikessa rauhassa ennen tärkeää lentoa. Jos matkustat aikaisella aamulennolla, haluat ehkä yöpyä lähellä lentoasemaa, jotta voit nukkua rauhassa. Jos teet yön yli kestävän välilaskun Stanstediin, et ehkä halua lähteä kovin kauaksi lentoasemalta. Stansted tarjoaa useita vaihtoehtoja, joista voit valita tarpeisiisi sopivan. Jos teet varauksen suoraan lentoasemalla, voit säästää jopa 40 %. Monissa lähistöllä olevissa hotelleissa on käytettävissä kokoushuoneita, kuten lyhyen ajomatkan päässä terminaalista sijaitsevassa United Business Centre ‑hotellissa. Koska Stansted on lähellä Lontoota, vain muutaman tunnin matkan päässä on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Kiinnostavia kohteita lähellä Stanstedia

 • Hatfield Forest
 • House on the Hill Toy Museum
 • Mountfitchetin linna

Katso lisätietoa STN-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter