Ohita ja siirry pääsisältöön

San Josén kansainvälinen lentoasema (SJC)

Olitpa sitten matkalla San Josén kansainväliseltä lentoasemalta San Franciscoon tai San Josén keskustaan, saat kyydin lentoasemalle ja sieltä pois koska tahansa.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

Näin saat kyydin San Josén lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Mene ulos saapuvien lentojen aulasta tai matkatavara-aulasta

Mene ulos ja seuraa kylttejä kimppakyytien noutoalueelle. Kaikki SJC-lentoasemalla kyytejä tarjoavat Uber-kuljettajapartnerit noutavat matkustajat täältä.

Jos saavuit terminaaliin A, kuljettaja noutaa sinut matkatavara-aulan ulkopuolelta pysäkiltä 1. Jos saavuit terminaaliin B, kuljettaja noutaa sinut liikenteenjakajalta pysäkiltä 9.

Etsi kuljettajasi

Jos et löydä kuljettajaasi, ota häneen yhteyttä sovelluksen kautta ja vahvista sijaintisi.

San Josén kansainvälinen lentoasema – kartta

San Josén kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia: Terminaalit A ja B on yhdistetty lentoliikennealueen puolelta. Terminaalit A ja B ovat saapuville kansainvälisille lennoille.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta SJC-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

San Josén kansainvälinen lentoasema: tietoa matkustajille

San Josén kansainvälinen lentoasema (SJC) on Yhdysvaltojen nopeimmin kasvava lentoasema matkustajamäärillä mitattuna, ja se palvelee vuosittain yli 12,5:tä miljoonaa matkustajaa. Lentoasema sijaitsee noin neljän mailin (kuuden kilometrin) päässä San Josén keskustasta, jonne ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin kahdeksan minuuttia.

San Josén kansainvälisen lentoaseman terminaalit

SJC-lentoasemalla on kaksi terminaalia, A ja B, joissa on yhteensä 31 lähtöporttia. San Josén lentoaseman lounge-tilat ovat terminaalissa A. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

SJC:n terminaali A

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

SJC:n terminaali B

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

SJC:n kansainvälinen terminaali

Kansainvälisiä lentoja lähtee San Josén lentoaseman molemmista terminaaleista. SJC-lentoasemalta lähtee suoria lentoja 16 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu San Josén lentoasemalla

Matkustajat voivat valita ruokapaikan SJC-lentoasemalla yli 30 vaihtoehdon joukosta, joihin kuuluu pikaruokaketjuja, baareja ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Ruokaa ja juomaa voi ostaa San Josén lentoaseman molemmista terminaaleista.

Liikkuminen San Josén lentoasemalla

SJC-lentoaseman matkustajat voivat käyttää terminaalien välillä liikkuessaan shuttle-busseja. San Josén lentoaseman shuttle-bussien reitti kiertää kehää terminaalien A ja B sekä parkkitalojen kautta. Shuttle-busseja lähtee 7–10 minuutin välein kummastakin terminaalista, vuokra-autokeskuksesta ja päiväpysäköintialueelta 4.

Ajanvietettä San Josén lentoasemalla

SJC-lentoasemalla on taideohjelma, joka esittelee alueen asemaa teknologian ja innovaatioiden maailmanlaajuisena keskuksena. Taideteoksia on terminaalin B saapuvien lentojen hallissa, eteläisessä hallissa ja välikerroksessa. Pianoja löytyy terminaalin A Blue Dot ‑alueelta ja terminaalin B matkatavara-aulasta. San Josén lentoaseman kummassakin terminaalissa on yhteensä 24 kauppaa, jotka myyvät muun muassa kosmetiikkaa, koruja ja elektroniikkaa. Lentoasemalla on myös 23 terapiakoiraa, jotka auttavat matkustajia rauhoittumaan ennen lentoa.

Valuutanvaihto San Josén lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä on San Josén lentokentän terminaalissa A portin 15 luona ja matkatavara-alueella.

Hotelleja San Josén kansainvälisen lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 25 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä SJC-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä San Josén lentoasemaa

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza ‑kulttuurikeskus
 • San Josén historialliset ja teknologiamuseot

Katso lisätietoa San Josén lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter