Ohita ja siirry pääsisältöön

San Franciscon kansainvälinen lentoasema (SFO)

Olitpa sitten matkalla SFO-lentoasemalta Napaan tai Piilaaksosta SFO-lentoasemalle, saat kyydin lentoasemalle ja sieltä pois koska tahansa.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

Näin saat kyydin SFO-lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis lähtemään

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Jos pyydät UberX-, UberXL-, UberPool-, Express Pool- tai Select‑kyydin terminaaleissa 1–3, kävele yhdyskäytävää pitkin kotimaan lentojen pysäköintihallin (Domestic Garage) tasolle 5. Tee kyytipyyntö vasta kun olet pysäköintihallissa.

Jos pyydät Uber Black-, Black SUV- tai WAV-kyydin tai minkä tahansa muun matkan kansainvälisestä terminaalista, voit tehdä pyynnön lähtevien lentojen tasolta.

Löydät kuljettajasi nimetystä noutopaikasta

Terminaaleissa 1–3 UberX-, UberX-L, UberPool-, Express Pool- ja Select‑noutopaikka on kotimaan lentojen pysäköintihallin (Domestic Garage) tasolla 5, ja muut noudot terminaaleissa 1–3 tehdään lähtevien lentojen tasolla kadunvarressa (2. kerros, kotimaan lennot).

Kaikki ulkomaan terminaalin noudot tehdään lähtevien lentojen tasolla toisesta kaarteesta (3. kerros, kansainväliset lennot).

Vahvista sijaintisi

Jos teet pyynnön kotimaan lentojen pysäköintihallista (Domestic Garage), voit auttaa kuljettajaa löytämään luoksesi ilmoittamalla alueen kirjaintunnuksen. Terminaalissa 1 on alueet B1–3 ja C1–3. Terminaalissa 2 on alueet D1–6 ja E1–3 F. Terminaalissa 3 on alueet F1–6 ja F/G1–3.

Jos teet pyynnön tienlaidasta (vain Black, Black SUV ja WAV), voit ilmoittaa terminaalin ja oven numeron, jotta kuljettaja löytää helpommin luoksesi.

SFO – kartta

Terminaalit 1–3 ovat kotimaan lennoille, ja alueet A ja G kansainvälisille lennoille. Kolmesta pysäköintihallista pääsee terminaaleihin AirTrain-junalla tai kävelytietä pitkin.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta SFO-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lentokentän tunnus SFO tarkoittaa kaupungin nimeä San Francisco, ja O merkitsee todennäköisesti kaupungin nimen viimeistä kirjainta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

SFO: tietoa matkustajille

San Franciscon kansainvälinen lentoasema (SFO) on Pohjois-Kalifornian suurin lentoasema. Se sijaitsee noin 15 mailia (24 kilometriä) San Franciscon keskustasta etelään, joten se on hyvin San Franciscoon tulevien ja sieltä lähtevien matkustajien saavutettavissa. Ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa lentoasemalle ajaa SF:n keskustasta 30 minuutissa.

SFO-lentoaseman terminaalit

SFO-lentoasemalla on neljä terminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3 sekä San Franciscon lentoaseman kansainvälinen terminaali, jossa on kaksi lähtöaluetta, A ja G. Lounge-tiloja on San Franciscon lentoaseman kaikissa terminaaleissa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

SFO:n terminaali 1

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

SFO:n terminaali 2

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

SFO:n terminaali 3

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

SFO-lentoaseman kansainvälinen terminaali

SFO-lentoaseman kansainväliset lennot lähtevät alueilta A ja G. SFO tarjoaa suoria lentoja yli 45 kansainväliseen kaupunkiin 39 kansainvälisen lentoyhtiön siivin. Kansainvälisessä terminaalissa on toistakymmentä lounge-tilaa, kuten esimerkiksi Air France–KLM Lounge ja Virgin Atlantic Clubhouse.

Ruokailu SFO-lentoasemalla

Eri puolilla San Franciscon lentoasemaa on yli 60 ruokapaikkaa, kuten baareja, kahviloita ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Matkustajat voivat halutessaan ruokailla jo ennen turvatarkastusta lähellä kansainvälisen terminaalin porttialuetta A olevalla Main Hall Food Court ‑alueella. Turvatarkastuksen jälkeen matkustajat voivat ostaa välipalaa tai take away ‑annoksia terminaalin 2 myyntialueelta läheltä porttialuetta D. Terminaalissa 3 on myös San Franciscon lentoaseman ruokailualue lähellä portteja 80–90.

Liikkuminen SFO-lentoasemalla

SFO-lentoaseman AirTrain-lentokenttäkuljetus kuljettaa ihmisiä kaikkien terminaalien ja paikoitustalojen välillä. Terminaalien 1, 2 ja 3 AirTrain-asema on tason 3 välikerroksessa ylikulkusiltaa vastapäätä. San Franciscon lentoaseman kansainvälisestä terminaalista AirTrainin kyytiin pääsee kerroksesta 4. AirTrainin kaksi linjaa, punainen ja sininen, ajavat ympäri vuorokauden neljän minuutin välein. AirTrainilta on yhteys myös San Franciscon lahden BART-liikennejärjestelmään paikoitustalon G AirTrain/BART-aseman kautta.

Ajanvietettä SFO-lentoasemalla

San Franciscon lentoaseman ajanvietemahdollisuuksiin ja nähtävyyksiin kuuluu lentokenttämuseo ja -kirjasto, jonka eri puolille lentoasemaa levittäytyvät näyttelyt esittelevät taidetta, ilmailun historiaa, paikallista kulttuuria ja tiedettä. Lapset voivat viettää aikaa interaktiivisilla tutkimusalueilla terminaalin 2 porttialueella D ja terminaalin 3 porttialueilla E ja F. Jokaisessa SFO-lentoaseman terminaalissa on spa-hoitoloita.

Valuutanvaihto SFO-lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä ja -automaatteja on eri puolilla SFO-lentoaseman kansainvälistä terminaalia. Päävaihtopiste on lähellä ovea 5.

Hotelleja SFO-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 50 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä SFO-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä SFO-lentoasemaa

 • Alcatraz Island ‑vankilasaari
 • Fisherman’s Wharf ‑laiturialue
 • Golden Gaten silta
 • Wine country ‑viinintuotantoalue, Napan ja Sonoman alueet

Löydät lisätietoja SFO-lentoasemastatäältä.

Facebook
Instagram
Twitter