Ohita ja siirry pääsisältöön

San Franciscon kansainvälinen lentoasema (sfo)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle San Franciscon lentoasema kuljetukselle tai taksille? Olitpa sitten matkalla SFO-lentoasemalta Napaan tai Piilaaksosta SFO-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen SFO yhdellä napautuksella.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle San Franciscon kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle San Franciscon kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

1/3

Nouto osoitteesta San Franciscon lentoasema (SFO)

Tee pyyntö, kun olet valmis lähtemään

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Jos pyydät UberX-, Uber Pool- tai Express Pool ‑kyydin terminaaleista 1–3, seuraa lentoaseman opasteita pysäköintihallin tasolle 5.

Jos pyydät Uber Comfort-, UberXL-, Select-, Black-, Black SUV -kyydin tai minkä tahansa muun matkan kansainvälisestä terminaalista, sinut voidaan noutaa lähtevien lentojen tasolta jalkakäytävältä.

Löydät kuljettajasi nimetystä noutopaikasta

Terminaaleissa 1–3 UberX-, Uber Pool- ja Express Pool -noutopaikka on kotimaan lentojen pysäköintihallin (Domestic Garage) tasolla 5, ja muut noudot terminaaleissa 1–3 tehdään lähtevien lentojen tasolla kadunvarressa (2. kerros, kotimaan lennot).

Comfort-, XL- ja Select-noudot tapahtuvat kadunvarressa 20. marraskuuta 2019 alkaen. Sen jälkeen nämä vaihtoehdot eivät enää nouda pysäköintihallin tasolta 5.

Kaikki ulkomaan terminaalin noudot tehdään lähtevien lentojen tasolla toisesta kaarteesta (3. kerros, kansainväliset lennot).

Vahvista sijaintisi

Jos teet pyynnön kotimaan lentojen pysäköintihallista, voit auttaa kuljettajaa löytämään luoksesi ilmoittamalla alueen kirjaintunnuksen. Terminaalissa 1 on alueet B1–3 ja C1–3. Terminaalissa 2 on alueet D1–6 ja E1–3 F. Terminaalissa 3 on alueet F1–6 ja F/G 1–3.

Jos teet pyynnön tienlaidasta (vain Comfort, XL, Select, Black ja Black SUV), voit ilmoittaa terminaalin ja oven numeron, jotta kuljettaja löytää helpommin luoksesi.

San Franciscon lentoasema – kartta

Terminaalit 1–3 ovat kotimaan lennoille, ja alueet A ja G kansainvälisille lennoille. Kolmesta pysäköintihallista pääsee terminaaleihin AirTrain-junalla tai kävelytietä pitkin.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta SFO-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

 • Lentokentän tunnus SFO tarkoittaa kaupungin nimeä San Francisco, ja O merkitsee todennäköisesti kaupungin nimen viimeistä kirjainta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

SFO: tietoa matkustajille

San Franciscon kansainvälinen lentoasema (SFO) on Pohjois-Kalifornian suurin lentoasema. Se sijaitsee noin 15 mailia (24 kilometriä) San Franciscon keskustasta etelään, joten se on hyvin San Franciscoon tulevien ja sieltä lähtevien matkustajien saavutettavissa. Ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa lentoasemalle ajaa SF:n keskustasta 30 minuutissa.

SFO-lentoaseman terminaalit

SFO-lentoasemalla on neljä terminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3 sekä San Franciscon lentoaseman kansainvälinen terminaali, jossa on kaksi lähtöaluetta, A ja G. Lounge-tiloja on San Franciscon lentoaseman kaikissa terminaaleissa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

SFO:n terminaali 1

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

SFO:n terminaali 2

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

SFO:n terminaali 3

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

SFO-lentoaseman kansainvälinen terminaali

SFO-lentoaseman kansainväliset lennot lähtevät alueilta A ja G. SFO tarjoaa suoria lentoja yli 45 kansainväliseen kaupunkiin 39 kansainvälisen lentoyhtiön siivin. Kansainvälisessä terminaalissa on toistakymmentä lounge-tilaa, kuten esimerkiksi Air France–KLM Lounge ja Virgin Atlantic Clubhouse.

Ruokailu SFO-lentoasemalla

Eri puolilla San Franciscon lentoasemaa on yli 60 ruokapaikkaa, kuten baareja, kahviloita ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Matkustajat voivat halutessaan ruokailla jo ennen turvatarkastusta lähellä kansainvälisen terminaalin porttialuetta A olevalla Main Hall Food Court ‑alueella. Turvatarkastuksen jälkeen matkustajat voivat ostaa välipalaa tai take away ‑annoksia terminaalin 2 myyntialueelta läheltä porttialuetta D. Terminaalissa 3 on myös San Franciscon lentoaseman ruokailualue lähellä portteja 80–90.

Liikkuminen SFO-lentoasemalla

SFO-lentoaseman AirTrain-lentokenttäkuljetus kuljettaa ihmisiä kaikkien terminaalien ja paikoitustalojen välillä. Terminaalien 1, 2 ja 3 AirTrain-asema on tason 3 välikerroksessa ylikulkusiltaa vastapäätä. San Franciscon lentoaseman kansainvälisestä terminaalista AirTrainin kyytiin pääsee kerroksesta 4. AirTrainin kaksi linjaa, punainen ja sininen, ajavat ympäri vuorokauden neljän minuutin välein. AirTrainilta on yhteys myös San Franciscon lahden BART-liikennejärjestelmään paikoitustalon G AirTrain/BART-aseman kautta.

Ajanvietettä SFO-lentoasemalla

San Franciscon lentoaseman ajanvietemahdollisuuksiin ja nähtävyyksiin kuuluu lentokenttämuseo ja -kirjasto, jonka eri puolille lentoasemaa levittäytyvät näyttelyt esittelevät taidetta, ilmailun historiaa, paikallista kulttuuria ja tiedettä. Lapset voivat viettää aikaa interaktiivisilla tutkimusalueilla terminaalin 2 porttialueella D ja terminaalin 3 porttialueilla E ja F. Jokaisessa SFO-lentoaseman terminaalissa on spa-hoitoloita.

Valuutanvaihto SFO-lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä ja -automaatteja on eri puolilla SFO-lentoaseman kansainvälistä terminaalia. Päävaihtopiste on lähellä ovea 5.

Hotelleja SFO-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 50 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä SFO-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä SFO-lentoasemaa

 • Alcatraz Island ‑vankilasaari
 • Fisherman’s Wharf ‑laiturialue
 • Golden Gaten silta
 • Wine country ‑viinintuotantoalue, Napan ja Sonoman alueet

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.