Ohita ja siirry pääsisältöön
Uber

San Franciscon kansainvälinen lentoasema (SFO)

Olitpa sitten matkalla SFO-lentoasemalta Napaan tai Piilaaksosta SFO-lentoasemalle, saat kyydin lentoasemalle ja sieltä pois koska tahansa.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Jopa 15 $ alennusta

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Liity matkustajaksi

Jopa 15 $ alennusta

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Liity matkustajaksi

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • UberX garage pickup1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Pool1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

Näin saat kyydin SFO-lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis lähtemään

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Jos pyydät UberPool- tai Express Pool ‑kyydin terminaaleissa 1–3, kävele yhdyskäytävää pitkin kotimaanlentojen pysäköintihallin (Domestic Garage) tasolle 5. Tee kyytipyyntö vasta, kun olet pysäköintihallissa.

Löydät kuljettajasi nimetystä noutopaikasta

Terminaaleissa 1–3 UberPool- ja Express Pool ‑noutopaikka on kotimaanlentojen pysäköintihallin (Domestic Garage) tasolla 5 ja muut noudot ovat lähtevien lentojen tasolla kadunvarressa (2. kerros, kotimaan lennot).

Kaikki ulkomaan terminaalin noudot, myös UberPool ja Express Pool, ovat lähtevien lentojen tasolla toisessa kadunvarressa (3. kerros, kansainväliset lennot).

Vahvista sijaintisi

Anna terminaali ja oven numero, jotta kuljettaja tietää, mistä noutaa sinut.

Jos teet Uber Pool- tai Express Pool -kyytipyynnön terminaaleissa 1–3, voit antaa sen sijaan alueen kirjaimen (B, D tai F).

SFO – kartta

Terminaalit 1–3 ovat kotimaan lennoille, ja alueet A ja G kansainvälisille lennoille. Kolmesta pysäköintihallista pääsee terminaaleihin AirTrain-junalla tai kävelytietä pitkin.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta SFO-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lentokentän tunnus SFO tarkoittaa kaupungin nimeä San Francisco, ja O merkitsee todennäköisesti kaupungin nimen viimeistä kirjainta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

SFO: tietoa matkustajille

 • Delta
 • Southwest
 • Alaska
 • American
 • Alcatraz Island

Facebook
Instagram
Twitter