Ohita ja siirry pääsisältöön

Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema (rdu)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Raleigh'n lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla RDU-lentoasemalta Pohjois-Carolinan taidemuseoon tai Durhamin keskustasta RDU-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta RDU yhdellä napautuksella.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/25.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • GoWake NE

  1-2

  Same day trips by GoWake SmartRide

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/7

Nouto osoitteesta Raleigh'n lentoasema (RDU)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto RDU-lentoasemalla.

Poistu saapuvien lentojen tasolta

Saat reittiohjeet noutopaikalle Raleigh-Durhamin lentoasemalla suoraan sovelluksessa. Jos olet terminaalissa 1, mene ulos matkatavara-aulasta matkustajien noutoalueelle 1. Jos olet terminaalissa 2, mene ulos matkatavara-aulasta alueelle 17. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös Raleigh-Durhamin kansainväliseltä lentoasemalta.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan RDU-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Raleigh'n lentoasema – kartta

Raleigh-Durhamin kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia ja kolme hallia. Terminaali 2:ssa on neljä kansainvälistä porttia.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta RDU-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

RDU-lentoasema: tietoa matkustajille

Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema (RDU) on asiakasmäärillä mitattuna Yhdysvaltojen 39. vilkkain lentoasema, ja se palvelee vuosittain yli 11:tä miljoonaa matkustajaa. RDU sijaitsee Waken piirikunnassa Pohjois-Carolinassa noin 14 mailin (23 kilometrin) ja hyvissä tie- ja liikenneolosuhteissa 20 minuutin ajomatkan päässä sekä osavaltion pääkaupunki Raleigh'n että Durhamin keskustasta.

RDU-lentoaseman terminaalit

RDU-lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia, terminaalit 1 ja 2, joissa on yhteensä 45 porttia. RDU-lentoaseman lounge-tilat ovat terminaalissa 2. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

RDU:n terminaali 1

 • Southwest

RDU:n terminaali 2

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

RDU:n kansainvälinen terminaali

RDU:n kansainvälisten lentojen lähtöportit ovat terminaalissa 2. RDU-lentoasemalta lähtee suoria lentoja kahdeksaan kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu RDU-lentoasemalla

Matkustajat voivat valita RDU-lentoasemalla yli 20 ruokapaikasta, joihin kuuluu baareja, mukaan otettavia annoksia myyviä kahviloita ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. RDU-lentoaseman molemmissa terminaaleista voi ostaa ruokaa ja juomia.

Liikkuminen RDU-lentoasemalla

Kahden terminaalin välillä ei ole yhteyttä lentokenttäalueen kautta. Terminaalista toiseen kuljetaan joko RDU:n lentoaseman shuttle-bussilla tai liikkuvalla jalkakäytävällä, joka kulkee terminaalien välillä katettujen paikoitusalueiden kautta.

Ajanvietettä RDU-lentoasemalla

Raleigh-Durhamin lentoasema tarjoaa monenlaista ajanvietettä ja nähtävää, kuten koko lentoaseman alueelle levittäytyvän taidenäyttelyn, joka esittelee sekä perinteistä että nykytaidetta. Terminaalista 1 portin A7 läheltä ja terminaalista 2 portin C3 läheltä löytyy spa-hoitola.

Valuutanvaihto RDU:n lentoasemalla

RDU-lentoasemalla on valuutanvaihtopisteitä matkustajille terminaalin 2 lipunmyyntiaulassa ja matkatavara-aulan vieressä.

Hotelleja RDU-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä RDU-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä RDU-lentoasemaa

 • Chapel Hill’s ‑planetaario
 • Raleigh'n historialliset ja taidemuseot
 • Research Triangle ‑yliopistot
 • Lake Johnsonin virkistysalue

Löydät lisätietoja RDU-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.