Ohita ja siirry pääsisältöön

Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema (RDU)

Olitpa sitten matkalla RDU-lentoasemalta Pohjois-Carolinan taidemuseoon tai Durhamin keskustasta RDU-lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Select1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

Näin saat kyydin RDU-lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Poistu saapuvien lentojen tasolta

Jos olet terminaalissa 1, mene ulos matkatavara-aulasta matkustajien noutoalueelle 1. Jos olet terminaalissa 2, mene ulos matkatavara-aulasta alueelle 17. Kaikki RDU-lentoasemalla kyytejä tarjoavat Uber-kuljettajapartnerit noutavat matkustajat täältä.

Kuljettaja noutaa sinut kadunvarresta

Jos et löydä kuljettajaasi, ota häneen yhteyttä sovelluksen kautta ja vahvista sijaintisi.

RDU-lentoasema – kartta

Raleigh-Durhamin kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia ja kolme hallia. Terminaali 2:ssa on neljä kansainvälistä porttia.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilta voit pyytää Uber-kyydin noutamaan sinut.

Uber-matkan hinta RDU-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

RDU-lentoasema: tietoa matkustajille

Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema (RDU) on asiakasmäärillä mitattuna Yhdysvaltojen 39. vilkkain lentoasema, ja se palvelee vuosittain yli 11:tä miljoonaa matkustajaa. RDU sijaitsee Waken piirikunnassa Pohjois-Carolinassa noin 14 mailin (23 kilometrin) ja hyvissä tie- ja liikenneolosuhteissa 20 minuutin ajomatkan päässä sekä osavaltion pääkaupunki Raleigh'n että Durhamin keskustasta.

RDU-lentoaseman terminaalit

RDU-lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia, terminaalit 1 ja 2, joissa on yhteensä 45 porttia. RDU-lentoaseman lounge-tilat ovat terminaalissa 2. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

RDU:n terminaali 1

 • Southwest

RDU:n terminaali 2

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

RDU:n kansainvälinen terminaali

RDU:n kansainvälisten lentojen lähtöportit ovat terminaalissa 2. RDU-lentoasemalta lähtee suoria lentoja kahdeksaan kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu RDU-lentoasemalla

Matkustajat voivat valita RDU-lentoasemalla yli 20 ruokapaikasta, joihin kuuluu baareja, mukaan otettavia annoksia myyviä kahviloita ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. RDU-lentoaseman molemmissa terminaaleista voi ostaa ruokaa ja juomia.

Liikkuminen RDU-lentoasemalla

Kahden terminaalin välillä ei ole yhteyttä lentokenttäalueen kautta. Terminaalista toiseen kuljetaan joko RDU:n lentoaseman shuttle-bussilla tai liikkuvalla jalkakäytävällä, joka kulkee terminaalien välillä katettujen paikoitusalueiden kautta.

Ajanvietettä RDU-lentoasemalla

Raleigh-Durhamin lentoasema tarjoaa monenlaista ajanvietettä ja nähtävää, kuten koko lentoaseman alueelle levittäytyvän taidenäyttelyn, joka esittelee sekä perinteistä että nykytaidetta. Terminaalista 1 portin A7 läheltä ja terminaalista 2 portin C3 läheltä löytyy spa-hoitola.

Valuutanvaihto RDU:n lentoasemalla

RDU-lentoasemalla on valuutanvaihtopisteitä matkustajille terminaalin 2 lipunmyyntiaulassa ja matkatavara-aulan vieressä.

Hotelleja RDU-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä RDU-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä RDU-lentoasemaa

 • Chapel Hill’s ‑planetaario
 • Raleigh'n historialliset ja taidemuseot
 • Research Triangle ‑yliopistot
 • Lake Johnsonin virkistysalue

Löydät lisätietoja RDU-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter