Ohita ja siirry pääsisältöön

Pittsburghin kansainvälinen lentoasema (pit)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Pittsburghin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Pittsburghin lentoasemalta Pittsburghin eläintarhaan tai keskustasta PIT-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta PIT yhdellä napautuksella.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Pittsburghin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Pittsburghin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Nouto osoitteesta Pittsburghin lentoasema (PIT)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

When you’re ready, open the Uber app to request a ride to your destination. Choose the PIT airport transportation option that suits your group size and luggage needs.

Mene ulos matkatavara-aulasta

Saat reittiohjeet noutopaikalle Pittsburghin lentoasemalla suoraan sovelluksessa. Kun olet ovella 4, etsi violetti taksinoutoalue kadunvarresta.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan PIT-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Pittsburghin lentoasema – kartta

Pittsburghin kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi pääterminaalirakennusta, yksi maaliikennealueen puolella ja yksi lentoliikennealueen puolella. Lentoliikennealueen puolella sijaitsevassa terminaalissa on neljä hallia, joista halli C on saapuvien kansainvälisten lentojen käytössä.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta PIT-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Pittsburghin lentoasema: tietoa matkustajille

Pittsburghin kansainvälinen lentoasema (PIT) on Yhdysvaltojen 47. vilkkain lentoasema, ja se palvelee vuosittain 8:aa miljoonaa matkustajaa. Se sijaitsee noin 18 mailin (29 kilometrin) päässä Pittsburghin keskustasta. Matka kestää noin 20 minuuttia ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa.

Pittsburghin lentoaseman terminaalit

PIT-lentoasemalla on kaksi pääterminaalirakennusta: maaliikenne- ja lentokenttäterminaali. Maaliikenneterminaalissa on matkatavarahalli, lipunmyynti, turvatarkastukset sekä maaliikennekuljetukset. Lentokenttäterminaalissa on neljä hallia (A, B, C ja D), joissa on yhteensä 75 porttia. Pittsburghin lentoaseman lounge-tilat sijaitsevat terminaaleissa B ja C. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

PIT:n lentokenttäterminaalin halli A

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

PIT:n lentokenttäterminaalin halli B

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

PIT:n lentokenttäterminaalin halli C

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

PIT:n lentokenttäterminaalin halli D

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

PIT:n kansainvälinen terminaali

Kansainvälisten lentojen lähtö- ja tuloterminaali on Pittsburghin lentoasemalla lentokenttäterminaalin halli C, jossa on portit C51–C61. PIT-lentoasemalta on suoria lentoja yli 20 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu Pittsburghin lentoasemalla

PIT-lentoaseman maa- ja lentokenttäterminaaleissa on yhteensä yli 30 ruokapaikkaa, kuten baareja, kahviloita, pikaruokapaikkoja ja ravintoloita, joissa on pöytiintarjoilu. Pittsburghin lentoasemalla on saatavilla laaja valikoima erilaisia ruokavaihtoehtoja perinteisistä amerikkalaisista ruoista ja herkuista kansainväliseen keittiöön.

Liikkuminen Pittsburghin lentoasemalla

Matkustajien käytössä on PIT-lentoasemalla People Mover, täysautomaattinen maanalainen junajärjestelmä, joka yhdistää maa- ja lentokenttäterminaalit. Lisäksi matkustajat voivat liikkua Pittsburghin lentoaseman kaikissa siivissä mukavasti liukukäytävillä.

Ajanvietettä Pittsburghin lentoasemalla

Pittsburghin kansainvälisen lentoaseman Art in the Airport ‑ohjelma esittelee paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden tuottamaa taidetta. Näyttelyitä on maaliikenneterminaalissa ja lentokenttäterminaalin hallissa C. Lentokenttäterminaalin hallissa C on myös lapsille tarkoitettu lounge-tila, jossa on interaktiivisia installaatioita ja pelivälineitä. Spat ovat hallissa B ja lentokenttäterminaalin keskuksessa.

Valuutanvaihto Pittsburghin lentoasemalla

Pittsburghin lentoaseman valuutanvaihtopisteet ovat maaliikennekeskuksen transit-tasolla.

Hotelleja Pittsburghin lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 25 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä PIT-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Pittsburghin lentoasemaa

 • Cathedral of Learning ‑rakennus
 • Grandview Overlook ‑näköalapaikka
 • Pittsburghin kasvihuoneet ja kasvitieteellinen puutarha
 • Raccoon Creek State Park, Hookstown

Löydät lisätietoja PIT-lentoasemastatäältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.