Ohita ja siirry pääsisältöön

Orlyn lentoasema (ory)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Orlyn lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Orlyn lentoasemalta Pariisiin tai Pariisista Orlyn lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta ORY yhdellä napautuksella.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Orlyn lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Orlyn lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/25.

5:49 AM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX Priority

  1-4

  Nopeampi nouto

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Berline

  1-4

  Huippuluokan autot huippuluokan kuljettajilla

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • Van

  1-6

  Laadukkaat autot 6 hengelle huippuluokan kuljettajilla

 • Green

  1-4

  Sähkö- ja hybridiajoneuvot

1/6

Nouto osoitteesta Orlyn lentoasema (ORY)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto ORY-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Orlyn lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Orlyn lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan ORY-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Orlyn lentoasema – vinkit

Wi-Fi Orlyn lentoasemalla

Wi-Fi on käytettävissä Orlyn lentoasemalla Paris Aéroportin kautta. Vakioyhteyksien hinnat vaihtelevat 2,90 € / 20 minuuttia – 5,90 € / tunti. Nopeampi yhteys maksaa 9,90 € / 24 tuntia.

Pysäköinti Orlyn lentoasemalla

Orlyn lentoasemalla on seitsemän pysäköintialuetta, jotka ovat kaikki auki ympärivuorokautisesti. Vaihtoehtoihin lukeutuvat lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti, erityiskaistat ja -pysäköinti moottoripyörille ja liikuntarajoitteisille sekä pysäköintialueet pysäköintitilaajille ja varauksen tehneille.

Valuutanvaihto Orlyn lentoasemalla

Orlyn lentoaseman eteläterminaalin A-hallissa sijaitsee Travelex-valuutanvaihtopiste. Voit tilata valuuttaa ennakkoon verkon kautta ja noutaa rahat valuutanvaihtopisteestä, hankkia prepaid-pankkikortin tai käyttää kummassakin terminaalissa sijaitsevia valuutanvaihtoautomaatteja.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä ORY:n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Lentoasemien Uber-noutopaikat voivat muuttua, joten tarkista aina noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Orlyn lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Orlyn lentoaseman terminaalit

Uber on erinomainen vaihtoehto Orlyn lentoasemalta lähteville matkustajille. Vain 19 kilometrin päässä Pariisin eteläpuolella sijaitseva Orlyn lentoasema on Ranskan toiseksi vilkkain kansainvälinen lentoasema. Maan pääkenttä on myös Pariisissa sijaitseva Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema. Orlyn lentoasema on kuitenkin Ranskan vilkkain kotimaan lentojen kenttä, jonka kautta kulkee yli 32 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Uber tarjoaa miellyttävän ja stressittömän ratkaisun Orlyn lentoasemalle ja sieltä pois matkustaville, ja matka Pariisiin kestää noin puoli tuntia.

ORY:n terminaalit

Orlyn lentoasemalla on kaksi terminaalia: läntinen (Ouest) ja eteläinen (Sud) terminaali. Eteläisessä terminaalissa on kuusi kerrosta, ja sieltä lähtee pääasiassa lyhyen matkan lentoja. Läntisessä terminaalissa on kolme kerrosta, ja se on tarkoitettu pitkän matkan lennoille. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

ORY:n läntinen terminaali

 • Air France
 • British Airways

ORY:n eteläinen terminaali

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Ravintolat Orlyn lentoasemalla

Orlyn lentoasemalla on runsaasti kahviloita, ranskalaisia ruokapaikkoja ja paljon muuta niin eteläisessä kuin läntisessä terminaalissa. Suurin osa ravintoloista sijaitsee ennen turvatarkastusta, joten jos saavut lentoasemalle hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä, valinnanvaraa on runsaasti. Lisää ravintoloita löytyy molemmista terminaaleista verovapaiden myymälöiden alueelta.

Liikkuminen ORY-lentoasemalla

Voit siirtyä terminaalista toiseen maksuttomalla automaattisella Orlyval-metrolla, joka kulkee myös Antonyn RER-asemalle ja tarjoaa suoran yhteyden Pariisin metrolinjoihin. Orlyval kulkee terminaalien välisen matkan alle minuutissa, ja metrot kulkevat kuuden minuutin välein. Lentoasemalta on myös sukkulayhteys pysäköintialueille molemmista terminaaleista 9 minuutin vuorovälein.

Tekemistä ORY-lentoasemalla

Orlyn lentoasemalla on runsaasti ylellisiä myymälöitä – sijaitseehan se Pariisissa. Molempien terminaalien verovapailla ostosalueilla on tarjolla paljon huippumerkkejä. Lapsille on tarjolla Gulli-leikkialueet kansainvälisten lentojen lounge-tiloissa eteläisessä terminaalissa ja hallissa 1 läntisessä terminaalissa, joissa lapset voivat kuluttaa energiaa ennen pitkää lentoa. Läntisessä terminaalissa on myös useita lentoyhtiöiden loungeja, joissa voit levätä ennen lentoa, sekä pelihuoneita, joissa voi pelata biljardia, flipperiä ym.

Hotellit ORY-lentoaseman lähistöllä

Orlyn lentoasemalla on kolme hotellia, ja lisää löytyy lähialueilta Rungisista ja Athis-Mons’ta. Useissa hotelleissa on liikematkailijoille sopivat palvelut. Orlyval-raideyhteyden avulla pääset kätevästi myös Pariisin keskustan hotelleihin, jos sinulla on siihen riittävästi aikaa.

Nähtävää Orlyn lentoaseman lähistöllä

Kuten sijainti Pariisissa antaa olettaa, lentoaseman lähistöllä on runsaasti nähtävyyksiä:

 • Pariisin katakombit
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François Mitterrand ‑kirjasto
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Katso lisätietoa Orlyn lentoasemasta täältä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.