Ohita ja siirry pääsisältöön

Orlyn lentoasema (ORY)

Olitpa matkalla Orlyn lentoasemalta Pariisiin tai Pariisista Orlyn lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Wi-Fi Orlyn lentoasemalla

Wi-Fi on käytettävissä Orlyn lentoasemalla Paris Aéroportin kautta. Vakioyhteyksien hinnat vaihtelevat 2,90 € / 20 minuuttia – 5,90 € / tunti. Nopeampi yhteys maksaa 9,90 € / 24 tuntia.

Pysäköinti Orlyn lentoasemalla

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Valuutanvaihto Orlyn lentoasemalla

Orlyn lentoaseman eteläterminaalin A-hallissa sijaitsee Travelex-valuutanvaihtopiste. Voit tilata valuuttaa ennakkoon verkon kautta ja noutaa rahat valuutanvaihtopisteestä, hankkia prepaid-pankkikortin tai käyttää kummassakin terminaalissa sijaitsevia valuutanvaihtoautomaatteja.

Uber on käytettävissä ORY:n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Lentoasemien Uber-noutopaikat voivat muuttua, joten tarkista aina noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Orlyn lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Uber on erinomainen vaihtoehto Orlyn lentoasemalta lähteville matkustajille. Vain 19 kilometrin päässä Pariisin eteläpuolella sijaitseva Orlyn lentoasema on Ranskan toiseksi vilkkain kansainvälinen lentoasema. Maan pääkenttä on myös Pariisissa sijaitseva Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema. Orlyn lentoasema on kuitenkin Ranskan vilkkain kotimaan lentojen kenttä, jonka kautta kulkee yli 32 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Uber tarjoaa miellyttävän ja stressittömän ratkaisun Orlyn lentoasemalle ja sieltä pois matkustaville, ja matka Pariisiin kestää noin puoli tuntia.

ORY:n terminaalit

Orlyn lentoasemalla on kaksi terminaalia: läntinen (Ouest) ja eteläinen (Sud) terminaali. Eteläisessä terminaalissa on kuusi kerrosta, ja sieltä lähtee pääasiassa lyhyen matkan lentoja. Läntisessä terminaalissa on kolme kerrosta, ja se on tarkoitettu pitkän matkan lennoille. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

ORY:n läntinen terminaali

 • Air France
 • British Airways

ORY:n eteläinen terminaali

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Ravintolat Orlyn lentoasemalla

Orlyn lentoasemalla on runsaasti kahviloita, ranskalaisia ruokapaikkoja ja paljon muuta niin eteläisessä kuin läntisessä terminaalissa. Suurin osa ravintoloista sijaitsee ennen turvatarkastusta, joten jos saavut lentoasemalle hyvissä ajoin ennen lennon lähtöä, valinnanvaraa on runsaasti. Lisää ravintoloita löytyy molemmista terminaaleista verovapaiden myymälöiden alueelta.

Liikkuminen ORY-lentoasemalla

Voit siirtyä terminaalista toiseen maksuttomalla automaattisella Orlyval-metrolla, joka kulkee myös Antonyn RER-asemalle ja tarjoaa suoran yhteyden Pariisin metrolinjoihin. Orlyval kulkee terminaalien välisen matkan alle minuutissa, ja metrot kulkevat kuuden minuutin välein. Lentoasemalta on myös sukkulayhteys pysäköintialueille molemmista terminaaleista 9 minuutin vuorovälein.

Tekemistä ORY-lentoasemalla

Orlyn lentoasemalla on runsaasti ylellisiä myymälöitä – sijaitseehan se Pariisissa. Molempien terminaalien verovapailla ostosalueilla on tarjolla paljon huippumerkkejä. Lapsille on tarjolla Gulli-leikkialueet kansainvälisten lentojen lounge-tiloissa eteläisessä terminaalissa ja hallissa 1 läntisessä terminaalissa, joissa lapset voivat kuluttaa energiaa ennen pitkää lentoa. Läntisessä terminaalissa on myös useita lentoyhtiöiden loungeja, joissa voit levätä ennen lentoa, sekä pelihuoneita, joissa voi pelata biljardia, flipperiä ym.

Hotellit ORY-lentoaseman lähistöllä

Orlyn lentoasemalla on kolme hotellia, ja lisää löytyy lähialueilta Rungisista ja Athis-Mons’ta. Useissa hotelleissa on liikematkailijoille sopivat palvelut. Orlyval-raideyhteyden avulla pääset kätevästi myös Pariisin keskustan hotelleihin, jos sinulla on siihen riittävästi aikaa.

Nähtävää Orlyn lentoaseman lähistöllä

Kuten sijainti Pariisissa antaa olettaa, lentoaseman lähistöllä on runsaasti nähtävyyksiä:

 • Pariisin katakombit
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • François Mitterrand ‑kirjasto
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Katso lisätietoa Orlyn lentoasemasta täältä.