Ohita ja siirry pääsisältöön

Heathrow'n lentoasema (lhr)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Heathrow'n lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Heathrow'n lentoasemalta Lontooseen tai Lontoosta Heathrow'n lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta LHR yhdellä napautuksella.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

 • Lux

  1-4

  Todellista luksusta ja tyyliä

 • Green

  1-4

  Ympäristöä säästäviä kyytejä sähköajoneuvoilla

 • Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

1/7

Nouto osoitteesta Heathrow'n lentoasema (LHR)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto LHR-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Heathrow'n lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Heathrow'n lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan LHR-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Heathrow'n lentoasema – vinkit

Wi-Fi Heathrow’n lentoasemalla

Heathrow’n lentoaseman terminaaleissa on käytettävissä ilmainen Wi-Fi. Valitse vain Heathrow’n Wi-Fi-verkko ja noudata näytössä näkyviä ohjeita. Myös nopeampia yhteyksiä on saatavilla maksusta.

Pysäköinti Heathrow’n lentoasemalla

Heathrow’n lentoasemalla on tarjolla useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten lyhytaikainen pysäköinti, pitkäaikainen pysäköinti, yrityspysäköinti sekä meet and greet- ja pysäköintipalvelut.

Matkatavaroiden säilytys Heathrown lentoasemalla

Heathrow’n lentoaseman kaikissa terminaaleissa on matkatavaroiden säilytyspiste. Hinnat riippuvat matkatavaroiden säilytysajasta. Voit jättää matkatavarasi säilytykseen jopa 90 päiväksi.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Heathrow’n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Heathrow’n lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Pysäköinti- ja lentokenttämaksut saatetaan myös lisätä matkan lopulliseen hintaan.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä. Kun olet tehnyt kyytipyynnön, tarkista arvioitu odotusaika sovelluksesta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Lontoon Heathrow’n terminaalit: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto Heathrow’n lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Heathrow palvelee Suur-Lontoon aluetta ja isoa osaa Etelä-Englannista, ja se on maailman toiseksi vilkkain lentoasema. Heathrow’n lentoasema sijaitsee noin 25 kilometriä Lontoon länsipuolella, joten sinne on helppo matkustaa autolla, julkisen liikenteen kulkuvälineillä tai Uberilla. Heathrow’sta on noin tunnin matka Lontoon keskustaan, joten Ison-Britannian pääkaupunkiin matkustaville lentoaseman sijainti on erinomainen.

Heathrow’n lentoaseman terminaalit

Heathrow’lla on neljä käytössä olevaa terminaalia: terminaalit 2, 3, 4 ja 5. Terminaalit 2 ja 3 sijaitsevat lentoaseman itäpuolella, terminaali 4 eteläpuolella ja terminaali 5 länsipuolella. Lentoasemalta liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

Terminaali 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Terminaali 3

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Terminaali 4

 • Malaysia
 • Qatar

Terminaali 5

 • British Airways

Ruokailu Heathrow’n lentoasemalla

Heathrow’n lentoasemalla on yli 30 ravintolaa, kahvilaa ja baaria, joten valittavana on runsaasti vaihtoehtoja, halusitpa nauttia syötävää ennen lentoa tai saapuessasi.

Liikkuminen LHR-lentoasemalla

Heathrow’n lentoasemalla on helppo siirtyä terminaalista toiseen. Terminaalit 2 ja 3 ovat kävelymatkan päässä toisistaan, ja terminaalien 4 ja 5 välillä liikennöi säännöllinen shuttle-yhteys. Käytettävissä on myös Heathrow Express, joka kulkee terminaalista 5 terminaaleihin 2 ja 3 ja siitä eteenpäin Lontoon keskustaan.

Tekemistä LHR-lentoasemalla

Etsitpä merkkivaatteita tai luksuskelloja, Heathrow’n lentoasemalla on laaja valikoima sopivia myymälöitä. Heathrow’n lentoaseman verovapaista myymälöistä löydät tuliaiset ystäville ja perheenjäsenille. Lentoaseman matkatavaramyymälöistä löydät lisäksi kaiken tarvittavan lennolle. Lentoasemalla on useita ylellisiä ja premium-tason loungeja, kuten No1 Lounge ja Club Aspire Lounge terminaalissa 3.

Suihkut Heathrow’n lentoasemalla

Heathrow’n lentoasemalla on suihkutilat sisältäviä loungeja, kuten Plaza Premium Lounge, No1 Lounge ja Club Aspire Lounge ja Spa. Lisäksi lentoyhtiöiden omissa lounge-tiloissa voi olla suihkut.

Hotelleja lähellä Heathrow’n lentoasemaa

Heathrow’n lentoaseman välittömästä läheisyydessä on noin 20 hotellia, jotka sopivat erinomaisesti välilaskuun tai aikaisin aamulla saapuville. Lontoon keskusta on vain lyhyen matkan päässä, ja sieltä löytyy runsaasti niin edullisia kuin ylellisiä majoitusvaihtoehtoja.

Kiinnostavia kohteita lähellä Heathrow’n lentoasemaa

Jos sinulla on runsaasti aikaa välilaskusi aikana, voit lähteä tutustumaan Lontoon keskustaan. Myös LHR-lentoaseman välittömässä läheisyydessä on runsaasti nähtävää ja tehtävää.

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Royal Botanic Gardens, Kew
 • Windsorin linna

Katso lisätietoa LHR-lentoasemasta täältä.

Facebook
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.