Ohita ja siirry pääsisältöön

London City Airport (lcy)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle London City Airport-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla London Cityn lentoasemalta Lontooseen tai kaupungin keskustasta lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta LCY yhdellä napautuksella.

Hartmann Road, Lontoo E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

 • Lux

  1-4

  Todellista luksusta ja tyyliä

 • Green

  1-4

  Ympäristöä säästäviä kyytejä sähköajoneuvoilla

 • Comfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

1/7

Nouto osoitteesta London City Airport (LCY)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto LCY-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla London City Airport suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta London City Airport.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan LCY-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

London City Airport – vinkit

Wi-Fi London Cityn lentoasemalla

London City Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fin kaikille matkustajille terminaalirakennuksessa. Muodosta vain yhteys LCY:n ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

Pysäköinti London City Airport -lentoasemalla

LCY:n lentoasemalla on lukuisia pysäköintivaihtoehtoja, kuten lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti ja pysäköintipalvelu. Pysäköintialue sijaitsee lyhyen matkan päässä pääterminaalirakennuksesta.

Matkatavaroiden säilytys London Cityn lentoasemalla

Matkustajien käytettävissä on turvallinen matkatavarasäilytys vuorokausiveloituksella. Jotta voi käyttää matkatavarasäilytystä, sinun on rekisteröitävä matkatavarasi neuvontapisteellä ennen siirtymistä matkatavarahuoneeseen.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä London City Airport ‑lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka London Cityn lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Pysäköinti- ja lentokenttämaksut saatetaan myös lisätä matkan lopulliseen hintaan.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä. Kun olet tehnyt kyytipyynnön, tarkista arvioitu odotusaika sovelluksesta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

London City Airport -terminaalit: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto London City ‑lentoasemalle (LCY) saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. LCY-lentoaseman kautta kulkee vuosittain noin 5 miljoonaa matkustajaa, pääasiassa liikematkustajia muualle Eurooppaan ja New Yorkiin.

LCY:n terminaali

London City ‑lentoasema on suhteellisen pieni verrattuna Lontoon tunnetumpiin lentoasemiin, Heathrow’hun, Gatwickiin ja Stanstediin. Lentoasemalla on vain yksi matkustajaterminaali, jossa on kaksi kerrosta. Pohjakerroksesta löytyvät lähtöselvitystiskit ja useita palveluita, ja ylemmässä kerroksessa ovat myymälät, odotustilat, lounget ja ravintolat. Seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät LCY-lentoasemalta:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways, liikennöijä SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Ravintolat LCY-lentoasemalla

London City ‑lentoasemalla on laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä turvatarkastusta ennen että sen jälkeen. Etsitpä juuri valmistettuja annoksia tai mukaan otettavaa pikaruokaa, löydät helposti maistuvaa syötävää ennen lentoasi.

Matkustaminen LCY-lentoasemalle

LCY-lentoasema sijaitsee 10 kilometriä Lontoon keskustan itäpuolella ja vain viiden kilometrin päässä Canary Wharfista, joten se on kaupungin lentokentistä kaikkein helppopääsyisin. LCY-lentoasemalle ja sieltä pois pääsee monilla kulkuvälineillä, sillä Lontoon keskusta on vain 30 minuutin matkan päässä. Docklands Light Railway (DLR) ‑juna on kätevin julkisen liikenteen vaihtoehto, ja lentoasemalle liikennöi myös useita bussilinjoja. LCY-lentoasemalle autolla matkustaville on tarjolla pysäköintialue, ja Uber on myös erinomainen kyytivaihtoehto. Jos aiot pysäköidä autosi lentoasemalle, pysäköintipaikka kannattaa varata etukäteen.

Myymälät LCY-lentoasemalla

LCY-lentoasemalla on erinomaiset ostosvaihtoehdot aina viime hetken hankinnoista ylellisiin tuliaisiin. Lisäksi London City ‑lentoaseman turvatarkastuksen jälkeen lähtöalueella sijaitsevat verovapaat myymälät tarjoavat edullisia ostosmahdollisuuksia ennen pitkää lentoa, etsitpä sitten ylellistä kelloa tai laatukosmetiikkaa.

Valuutanvaihto LCY-lentoasemalla

LCY-lentoasemalla on mahdollista vaihtaa valuuttaa, ja voit ennakkotilata valuuttaa tai prepaid-valuuttakortin vain 4 euron noutomaksua vastaan.

LCY:n hotellit

LCY-lentoaseman välittömästä läheisyydestä löytyy yli 10 hotellia, jotka tarjoavat erinomaisia majoitusvaihtoehtoja matkustajille, jotka haluavat yöpyä lähellä lentoasemaa. Lontoon keskustaan on lyhyt matka, ja sieltä löytyy myös niin hintavampia kuin edullisia hotelleja, jotka sopivat hyvin liikematkustajille. Monissa hotelleissa on kokoushuoneita ja yrityspalvelut liikematkustajia varten.

Kiinnostavia kohteita lähellä LCY-lentoasemaa

Lähellä Lontoon pääasiallista talouskeskusta, Canary Wharfia, sijaitsevalta LCY-lentoasemalta on lyhyt matka muualle Lontooseen, jos sinulla on aikaa tutustua nähtävyyksiin ennen lentoasi. Greenwich on vain muutamien kilometrien päässä, ja lähistöltä löytyvät muun muassa seuraavat:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Greenwichin kuninkaallinen observatorio

Katso lisätietoa LCY-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.