Ohita ja siirry pääsisältöön

London City Airport (LCY)

Olitpa matkalla London Cityn lentoasemalta Lontooseen tai kaupungin keskustasta lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • EXEC1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

London City Airport – vinkit

Wi-Fi London Cityn lentoasemalla

London City Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fin kaikille matkustajille terminaalirakennuksessa. Muodosta vain yhteys LCY:n ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

Pysäköinti London City Airport -lentoasemalla

LCY:n lentoasemalla on lukuisia pysäköintivaihtoehtoja, kuten lyhyt- ja pitkäaikainen pysäköinti ja pysäköintipalvelu. Pysäköintialue sijaitsee lyhyen matkan päässä pääterminaalirakennuksesta.

Matkatavaroiden säilytys London Cityn lentoasemalla

Matkustajien käytettävissä on turvallinen matkatavarasäilytys vuorokausiveloituksella. Jotta voi käyttää matkatavarasäilytystä, sinun on rekisteröitävä matkatavarasi neuvontapisteellä ennen siirtymistä matkatavarahuoneeseen.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä London City Airport ‑lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka London Cityn lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Pysäköinti- ja lentokenttämaksut saatetaan myös lisätä matkan lopulliseen hintaan.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä. Kun olet tehnyt kyytipyynnön, tarkista arvioitu odotusaika sovelluksesta.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

London City Airport -terminaalit: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto London City ‑lentoasemalle (LCY) saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. LCY-lentoaseman kautta kulkee vuosittain noin 5 miljoonaa matkustajaa, pääasiassa liikematkustajia muualle Eurooppaan ja New Yorkiin.

LCY:n terminaali

London City ‑lentoasema on suhteellisen pieni verrattuna Lontoon tunnetumpiin lentoasemiin, Heathrow’hun, Gatwickiin ja Stanstediin. Lentoasemalla on vain yksi matkustajaterminaali, jossa on kaksi kerrosta. Pohjakerroksesta löytyvät lähtöselvitystiskit ja useita palveluita, ja ylemmässä kerroksessa ovat myymälät, odotustilat, lounget ja ravintolat. Seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät LCY-lentoasemalta:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways, liikennöijä SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Ravintolat LCY-lentoasemalla

London City ‑lentoasemalla on laaja valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä turvatarkastusta ennen että sen jälkeen. Etsitpä juuri valmistettuja annoksia tai mukaan otettavaa pikaruokaa, löydät helposti maistuvaa syötävää ennen lentoasi.

Matkustaminen LCY-lentoasemalle

LCY-lentoasema sijaitsee 10 kilometriä Lontoon keskustan itäpuolella ja vain viiden kilometrin päässä Canary Wharfista, joten se on kaupungin lentokentistä kaikkein helppopääsyisin. LCY-lentoasemalle ja sieltä pois pääsee monilla kulkuvälineillä, sillä Lontoon keskusta on vain 30 minuutin matkan päässä. Docklands Light Railway (DLR) ‑juna on kätevin julkisen liikenteen vaihtoehto, ja lentoasemalle liikennöi myös useita bussilinjoja. LCY-lentoasemalle autolla matkustaville on tarjolla pysäköintialue, ja Uber on myös erinomainen kyytivaihtoehto. Jos aiot pysäköidä autosi lentoasemalle, pysäköintipaikka kannattaa varata etukäteen.

Myymälät LCY-lentoasemalla

LCY-lentoasemalla on erinomaiset ostosvaihtoehdot aina viime hetken hankinnoista ylellisiin tuliaisiin. Lisäksi London City ‑lentoaseman turvatarkastuksen jälkeen lähtöalueella sijaitsevat verovapaat myymälät tarjoavat edullisia ostosmahdollisuuksia ennen pitkää lentoa, etsitpä sitten ylellistä kelloa tai laatukosmetiikkaa.

Valuutanvaihto LCY-lentoasemalla

LCY-lentoasemalla on mahdollista vaihtaa valuuttaa, ja voit ennakkotilata valuuttaa tai prepaid-valuuttakortin vain 4 euron noutomaksua vastaan.

LCY:n hotellit

LCY-lentoaseman välittömästä läheisyydestä löytyy yli 10 hotellia, jotka tarjoavat erinomaisia majoitusvaihtoehtoja matkustajille, jotka haluavat yöpyä lähellä lentoasemaa. Lontoon keskustaan on lyhyt matka, ja sieltä löytyy myös niin hintavampia kuin edullisia hotelleja, jotka sopivat hyvin liikematkustajille. Monissa hotelleissa on kokoushuoneita ja yrityspalvelut liikematkustajia varten.

Kiinnostavia kohteita lähellä LCY-lentoasemaa

Lähellä Lontoon pääasiallista talouskeskusta, Canary Wharfia, sijaitsevalta LCY-lentoasemalta on lyhyt matka muualle Lontooseen, jos sinulla on aikaa tutustua nähtävyyksiin ennen lentoasi. Greenwich on vain muutamien kilometrien päässä, ja lähistöltä löytyvät muun muassa seuraavat:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Greenwichin kuninkaallinen observatorio

Katso lisätietoa LCY-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter