Ohita ja siirry pääsisältöön

O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB)

Olitpa matkalla Johannesburgin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Johannesburgin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Rides for groups up to 7

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

O. R. Tambon lentoasema – vinkit

Wi-Fi O. R. Tambon lentoasemalla

O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-palvelun kaikille matkustajille. Wi-Fiä voi käyttää joko neljän tunnin ajan tai kunnes yhden Gt:n käyttöraja ylittyy. Voit tarvittaessa ostaa lisää dataa.

Pysäköinti O. R. Tambon lentoasemalla

O. R. Tambon kansainvälisellä lentoasemalla ja sen ulkopuolella on pysäköintialueita lyhyt- ja pitkäaikaista pysäköintiä sekä kyydistäjättöjä ja noutoja varten. Lentoaseman yhdeksässä pysäköintitalossa on 11 500 yleistä pysäköintipaikkaa.

Valuutanvaihto O. R. Tambon lentoasemalla

Travelex-valuutanvaihtopisteet ja -palvelut sijaitsevat tax-free-ostoskeskuksessa ja lentoliikennealueen puolella. JNB:llä on myös muutama pankkikonttori, kuten Absa, American Express ja First National Bank.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä JNB:n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka O. R. Tambon lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Johannesburgin lentoasema: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto JNB-lentoasemalta matkustaville. O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema on Afrikan mantereen vilkkain ja suurin lentoasema, sillä se on Johannesburgista, Pretoriasta ja kauempaa lähtevien matkustajien ulkomaan lentojen pääkenttä. O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema sijaitsee Kempton Parkissa, Gautengissa, noin 30 minuutin ajomatkan (27 kilometriä) päässä Johannesburgin liikekeskustasta ja 80 kilometrin päässä Pretoriasta etelään.

O.R. Tambo -lentoaseman terminaalit

O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema on jaettu terminaalien sijaan kerroksiin, joista kerros 0 on ulkomaan ja kotimaan lennoilta saapuville matkustajille ja matkatavaroille. Matkustajat siirtyvät lähtöporteille kerroksesta 1 (ulkomaanlennot) ja kerroksesta 2 (kotimaan lennot).

1. kerros

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium Lounge

2. kerros

 • Mango Airlines
 • South African Airways

3. kerros

 • Bidvest Premier Lounge
 • Mashonzha Premium Lounge
 • Muut premium-lounget

Ravintolat O.R. Tambon lentoasemalla

O.R. Tambon lentoasemalla on runsaasti vaihtoehtoja ruoan ja juoman nauttimiseen: gourmet-ravintoloita, pikaruokaravintoloita, baareja ja kahviloita jokaisella lentoaseman tasolla, niin lähtöselvityksen jälkeen kuin sitä ennen, ja molemmilla puolilla turvatarkastusta.

Liikkuminen O.R. Tambon lentoasemalla

Koska lentoasemalla on terminaalien sijaan kerroksia, lentokentällä on helppo liikkua jalkaisin. Gautrain-junayhteys kulkee suoraan O.R. Tambon lentoasemalta Johannesburgin ja Pretorian keskustaan, ja taksit löytyvät terminaalin ulkopuolelta. Käytä vain virallisia takseja, joissa on ACS-logo. Gautrain-junaan pääsee kerroksesta 0 lähtevien lentojen alueelta.

Tekemistä O.R. Tambon lentoasemalla

Yli 30 liikkeessä on myytävänä huippumuotia, uusinta tekniikkaa, leluja, kosmetiikkaa, ensiluokkaisia verovapaita tuotteita, matkamuistoja ja muuta ostettavaa. O.R. Tambon lentoaseman ensiluokkaiset lounge-tilat tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja sähköpostien lukemiseen ennen lennon lähtöä. Jos vietät välilaskulla aikasi mieluiten Johannesburgissa, Gautrain vie sinut kaupungin keskustaan hetkessä.

Hotellit lähellä O.R. Tambon kansainvälistä lentoasemaa

Lentoaseman alueella ja sen ympäristössä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Kolmen kilometrin säteellä O.R. Tambon kansainvälisestä lentoasemasta sijaitsee yli 10 hotellia, ja hieman kauempaa löytyy vielä lisää. Näihin kuuluu erilaisia vaihtoehtoja edullisista välilaskuista johtuvista yöpymisistä aina ylellisiin viiden tähden hotelleihin. Useissa hotelleissa on käytettävissä kokoushuoneita ja yrityskeskus sekä ravintoloita ja baareja rentoutumiseen. Monilla hotelleilla on myös kuljetuspalvelu, joten siirtyminen lentoasemalta hotelliin ja takaisin on vaivatonta.

Kiinnostavia kohteita lähellä O.R. Tambon lentoasemaa

 • Constitution Hill, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
 • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
 • Maboneng, Johannesburg

Katso lisätietoa O.R. Tambon kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook