Ohita ja siirry pääsisältöön

O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema (JNB)

Olitpa matkalla Johannesburgin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Johannesburgin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/15.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberGo

  1-2

  Edullisia arkikyytejä

 • UberX

  1-3

  Edullisia arkikyytejä

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • uberX VIP

  1-3

  VIP-kyydit

1/4

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

O. R. Tambon lentoasema – vinkit

Wi-Fi O. R. Tambon lentoasemalla

O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-palvelun kaikille matkustajille. Wi-Fiä voi käyttää joko neljän tunnin ajan tai kunnes yhden Gt:n käyttöraja ylittyy. Voit tarvittaessa ostaa lisää dataa.

Pysäköinti O. R. Tambon lentoasemalla

O. R. Tambon kansainvälisellä lentoasemalla ja sen ulkopuolella on pysäköintialueita lyhyt- ja pitkäaikaista pysäköintiä sekä kyydistäjättöjä ja noutoja varten. Lentoaseman yhdeksässä pysäköintitalossa on 11 500 yleistä pysäköintipaikkaa.

Valuutanvaihto O. R. Tambon lentoasemalla

Travelex-valuutanvaihtopisteet ja -palvelut sijaitsevat tax-free-ostoskeskuksessa ja lentoliikennealueen puolella. JNB:llä on myös muutama pankkikonttori, kuten Absa, American Express ja First National Bank.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä JNB:n lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka O. R. Tambon lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Johannesburgin lentoasema: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto JNB-lentoasemalta matkustaville. O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema on Afrikan mantereen vilkkain ja suurin lentoasema, sillä se on Johannesburgista, Pretoriasta ja kauempaa lähtevien matkustajien ulkomaan lentojen pääkenttä. O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema sijaitsee Kempton Parkissa, Gautengissa, noin 30 minuutin ajomatkan (27 kilometriä) päässä Johannesburgin liikekeskustasta ja 80 kilometrin päässä Pretoriasta etelään.

O.R. Tambo -lentoaseman terminaalit

O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema on jaettu terminaalien sijaan kerroksiin, joista kerros 0 on ulkomaan ja kotimaan lennoilta saapuville matkustajille ja matkatavaroille. Matkustajat siirtyvät lähtöporteille kerroksesta 1 (ulkomaanlennot) ja kerroksesta 2 (kotimaan lennot).

1. kerros

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium Lounge

2. kerros

 • Mango Airlines
 • South African Airways

3. kerros

 • Bidvest Premier Lounge
 • Mashonzha Premium Lounge
 • Muut premium-lounget

Ravintolat O.R. Tambon lentoasemalla

O.R. Tambon lentoasemalla on runsaasti vaihtoehtoja ruoan ja juoman nauttimiseen: gourmet-ravintoloita, pikaruokaravintoloita, baareja ja kahviloita jokaisella lentoaseman tasolla, niin lähtöselvityksen jälkeen kuin sitä ennen, ja molemmilla puolilla turvatarkastusta.

Liikkuminen O.R. Tambon lentoasemalla

Koska lentoasemalla on terminaalien sijaan kerroksia, lentokentällä on helppo liikkua jalkaisin. Gautrain-junayhteys kulkee suoraan O.R. Tambon lentoasemalta Johannesburgin ja Pretorian keskustaan, ja taksit löytyvät terminaalin ulkopuolelta. Käytä vain virallisia takseja, joissa on ACS-logo. Gautrain-junaan pääsee kerroksesta 0 lähtevien lentojen alueelta.

Tekemistä O.R. Tambon lentoasemalla

Yli 30 liikkeessä on myytävänä huippumuotia, uusinta tekniikkaa, leluja, kosmetiikkaa, ensiluokkaisia verovapaita tuotteita, matkamuistoja ja muuta ostettavaa. O.R. Tambon lentoaseman ensiluokkaiset lounge-tilat tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja sähköpostien lukemiseen ennen lennon lähtöä. Jos vietät välilaskulla aikasi mieluiten Johannesburgissa, Gautrain vie sinut kaupungin keskustaan hetkessä.

Hotellit lähellä O.R. Tambon kansainvälistä lentoasemaa

Lentoaseman alueella ja sen ympäristössä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Kolmen kilometrin säteellä O.R. Tambon kansainvälisestä lentoasemasta sijaitsee yli 10 hotellia, ja hieman kauempaa löytyy vielä lisää. Näihin kuuluu erilaisia vaihtoehtoja edullisista välilaskuista johtuvista yöpymisistä aina ylellisiin viiden tähden hotelleihin. Useissa hotelleissa on käytettävissä kokoushuoneita ja yrityskeskus sekä ravintoloita ja baareja rentoutumiseen. Monilla hotelleilla on myös kuljetuspalvelu, joten siirtyminen lentoasemalta hotelliin ja takaisin on vaivatonta.

Kiinnostavia kohteita lähellä O.R. Tambon lentoasemaa

 • Constitution Hill, Johannesburg
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Johannesburg
 • Kliptown Open Air Museum, Johannesburg
 • Maboneng, Johannesburg

Katso lisätietoa O.R. Tambon kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.