Ohita ja siirry pääsisältöön

Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema (hnd)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Hanedan lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla HND:n lentoasemalta Tokion asemalle tai Shinjukusta Hanedan lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber Taxi ‑sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta HND yhdellä napautuksella.

4-3 Haneda-Kuko, 2-Chome, Ota-Ku, Tokio 144, Japan
+81 3-5757-8111

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Taksi

  1-4

  Get matched with a taxi nearby. Booking fee will be charged separately (maximum JPY 420)

Nouto osoitteesta Hanedan lentoasema (HND)

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto HND-lentoasemalla.

Poistu saapuvien lentojen kerroksesta

Saat reittiohjeet noutopaikoille kohteessa Hanedan lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kohteesta Tokion Hanedan kansainvälinen lentoasema saattaa löytyä myös opasteita noutopaikoille.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan HND-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Hanedan lentoasema – kartta

Hanedan lentoasemalla on kolme terminaalia: kansainvälinen terminaali ja kotimaan terminaalit 1 ja 2.

Pysy yhteydessä matkan aikana

WiFi-yhteyden muodostaminen HND-lentoasemalla

Hanedan lentoasemalla käytettävissäsi on maksuton WiFi-verkko. Valitse käytettävissä olevista WiFi-verkoista HANEDA-FREE-WIFI, avaa selaimesi ja seuraa annettuja ohjeita.

Nouda paikallinen SIM-kortti

Voit ostaa prepaid-SIM-kortin saapuvien lentojen aulasta kansainvälisen matkustajaterminaalin tasolta 2.

Prepaid-SIM-kortteja ei myydä kotimaan matkustajaterminaaleissa 1 ja 2.

Japanissa muille kuin Japanin kansalaisille myytävät prepaid-SIM-kortit on tarkoitettu ehdottomasti vain tiedonsiirtoon. Japanin lain mukaan ulkomaalaiset eivät saa ostaa SIM-kortteja, joita voidaan käyttää äänipuheluihin.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Hanedan lentoasema: tietoa matkustajille

Toinen Tokion päälentoasemista, Hanedan lentoasema, on Japanin vilkkain lentoasema, ja se palvelee koko Tokion metropolialuetta. Hanedan lentoaseman sijainti on Tokion toista päälentoasemaa, Naritan lentoasemaa, parempi, sillä se on vain 25 minuutin ajomatkan päässä Tokion keskustasta.

Hanedan lentoaseman terminaalit

Lentoasemalla on sekä ulkomaan että kotimaan terminaali. Kaikki kansainväliset lennot liikennöidään Hanedan kansainvälisestä matkustajaterminaalista, kun taas kotimaan lennot on jaettu terminaaleihin 1 ja 2.

Hanedan lentoaseman terminaali 1

 • JAL
 • Japan Transocean Air
 • Skymark
 • Star Flyer (lennot Kitakyushun ja Fukuokan lentoasemille)

Hanedan lentoaseman terminaali 2

 • AIRDO
 • ANA
 • Solaseed
 • Star Flyer (lennot Yamaguchi-Uben ja Kansain lentoasemille)

Liikkuminen Hanedan lentoasemalla

Lentoasemalla on ilmainen shuttle-bussiyhteys, joka kuljettaa matkustajia kotimaan terminaalien ja pienemmän kansainvälisen matkustajaterminaalin välillä neljän minuutin välein.

Valuutanvaihto Hanedan lentoasemalla

Kansainvälisen matkustajaterminaalin lähtevien lentojen aulassa kerroksissa 2 ja 3 on ympäri vuorokauden auki olevat valuutanvaihtopisteet. Kansainvälisten lähtevien lentojen alueelta löytyy myös kaksi pistettä.

Hotelleja Hanedan lentoaseman lähistöllä

Jos tarvitset hotellia välilaskun ajaksi tai viivästyvän lennon takia yön yli, voit valita yli 30:stä lentoaseman lähellä olevasta hotellista tai muusta majoituspaikasta.

Katso lisätietoja Hanedan lentoasemasta (HND) täältä.

Facebook

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.