Ohita ja siirry pääsisältöön

Geneven kansainvälinen lentoasema (GVA)

Olitpa matkalla Geneven lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Geneven lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Route de l'Aéroport 21, 1215 Le Grand-Saconnex, Switzerland
+41 22-717-71-11

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-6

  High-end, spacious rides with professional drivers

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Wi-Fi Geneven lentoasemalla

Matkustajat voivat käyttää Geneven lentoaseman ilmaista Wi-Fi-yhteyttä 120 minuutin ajan. Hanki varmennuskoodi tekstiviestillä tai itsepalvelu-Wi-Fi-pisteistä ja kirjaudu sisään. Voit ostaa lisäkrediittiä, jos Wi-Fin käyttöaika ylittää 120 minuuttia.

Pysäköinti Geneven lentoasemalla

GVA:n lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten pitkäaikainen pysäköintialue pidempiä matkoja varten sekä lyhytaikainen pysäköintialue kyydistäjättöjä ja noutoja varten.

Matkatavaroiden säilytys Geneven lentoasemalla

GVA:n lentoasemalla voit jättää matkalaukkusi matkatavaratoimiston tiskille tai lokeroihin. Ne sijaitsevat Sveitsin valtionrautateiden lentoasemapysäkillä, noin 250 metrin päässä pääterminaalirakennuksesta katetun kävelytien päässä.

Uber on käytettävissä Geneven lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Geneven lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Uber on erinomainen vaihtoehto Geneven lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Geneven lentoasema kuuluu Sveitsin vilkkaimpiin lentoasemiin, ja sen kautta kulkee yli 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Sinne liikennöi suurin osa Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä, ja se on helpoin tapa päästä Geneveen, sen ympärillä olevalle metropolialueelle sekä useisiin Sveitsin ja Ranskan hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin. Lisäksi Geneven kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain neljä kilometriä Geneven keskustasta luoteeseen, joten sinne on helppo kulkea julkisilla liikennevälineillä, lentokenttä-shuttlella, autolla tai Uberilla. Bussilla lentoasemalle pääsee noin 20 minuutissa liikenteestä riippuen, ja lyhyt junamatka sinne kestää vain kuusi minuuttia.

GVA:n terminaalit

Geneven lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaali 1 on näistä enemmän käytössä, ja lentoaseman alkuperäistä terminaalia 2 käytetään vain talven sesonkiaikana. Tästä syystä siellä on vähemmän mukavuuksia kuin terminaalissa 1, mutta rautatieasema sijaitsee siellä. Terminaali 1 on jaettu viiteen laituriin: A, B, C, D ja F.

Ravintolat GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on laaja valikoima ravintoloita aina bistroista ja fine dining ‑ravintoloista baareihin ja teehuoneisiin. Piditpä sitten tunnetuista tai paikallisista ruoista, Geneven lentoaseman tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Liikkuminen GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla voi liikkua pääasiassa kävellen lukuun ottamatta terminaalia 2, joka sijaitsee erillään päärakennuksesta. Terminaalien välillä kulkee tarvittaessa bussi.

Tekemistä GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on hyvät ostosmahdollisuudet aina verovapaiden myymälöiden perusvalikoimasta useisiin kansainvälisiin ja paikallisiin outlet-myymälöihin. Matkustajat voivat hyödyntää myös kahta VIP-palvelua, joihin kuuluu pääsy loungeen ja nopea turvatarkastus. Lentoasemalta löytyy myös hyvinvointipalveluita, meditointitila ja suihkut. Lisäksi matkustajilla on käytettävissään kaksi lasten leikkialuetta, yritysalueita ja kokoushuoneita.

Valuutanvaihto GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla on useita valuutanvaihtopisteitä niin saapuvien kuin lähtevien lentojen alueella. Lentoasemalla on myös pankkiautomaatteja, joista useista voi nostaa montaa eri valuuttaa.

Hotellit lähellä GVA-lentoasemaa

Geneven lentoaseman välittömässä läheisyydessä on noin 10 hotellia, jotka sopivat erinomaisesti lyhyeen välilaskuun tai myöhään saapuville matkustajille. Geneven keskustasta löytyy lisäksi useita hotelleja jokaiseen budjettiin. Lentoasemalta on myös kuljetusvaihtoehtoja alueen useisiin hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin niin Ranskan kuin Sveitsin puolella.

Kiinnostavia kohteita lähellä GVA-lentoasemaa

 • Jet d’Eau ‑suihkulähde
 • Genevenjärvi
 • Mont Salève ‑vuori
 • Vanha kaupunki
 • Pyhän Pietarin katedraali

Katso lisätietoa GVA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter