Ohita ja siirry pääsisältöön

Geneven kansainvälinen lentoasema (GVA)

Olitpa matkalla Geneven lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Geneven lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Route de l'Aéroport 21, 1215 Le Grand-Saconnex, Switzerland
+41 22-717-71-11

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Geneven kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Geneven kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/23.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Black

  1-4

  Ensiluokkaisia kyytejä luksusautoissa

 • Van

  1-6

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Green

  1-4

  Sähkö- ja hybridiajoneuvot

1/4

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis menemään ulos, avaa sovellus ja pyydä kyyti. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Geneven lentoasema – vinkit

Wi-Fi Geneven lentoasemalla

Matkustajat voivat käyttää Geneven lentoaseman ilmaista Wi-Fi-yhteyttä 120 minuutin ajan. Hanki varmennuskoodi tekstiviestillä tai itsepalvelu-Wi-Fi-pisteistä ja kirjaudu sisään. Voit ostaa lisäkrediittiä, jos Wi-Fin käyttöaika ylittää 120 minuuttia.

Pysäköinti Geneven lentoasemalla

GVA:n lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten pitkäaikainen pysäköintialue pidempiä matkoja varten sekä lyhytaikainen pysäköintialue kyydistäjättöjä ja noutoja varten.

Matkatavaroiden säilytys Geneven lentoasemalla

GVA:n lentoasemalla voit jättää matkalaukkusi matkatavaratoimiston tiskille tai lokeroihin. Ne sijaitsevat Sveitsin valtionrautateiden lentoasemapysäkillä, noin 250 metrin päässä pääterminaalirakennuksesta katetun kävelytien päässä.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Geneven lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Geneven lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Ajanvietettä Geneven lentoaseman terminaaleissa

Uber on erinomainen vaihtoehto Geneven lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Geneven lentoasema kuuluu Sveitsin vilkkaimpiin lentoasemiin, ja sen kautta kulkee yli 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Sinne liikennöi suurin osa Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä, ja se on helpoin tapa päästä Geneveen, sen ympärillä olevalle metropolialueelle sekä useisiin Sveitsin ja Ranskan hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin. Lisäksi Geneven kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain neljä kilometriä Geneven keskustasta luoteeseen, joten sinne on helppo kulkea julkisilla liikennevälineillä, lentokenttä-shuttlella, autolla tai Uberilla. Bussilla lentoasemalle pääsee noin 20 minuutissa liikenteestä riippuen, ja lyhyt junamatka sinne kestää vain kuusi minuuttia.

GVA:n terminaalit

Geneven lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaali 1 on näistä enemmän käytössä, ja lentoaseman alkuperäistä terminaalia 2 käytetään vain talven sesonkiaikana. Tästä syystä siellä on vähemmän mukavuuksia kuin terminaalissa 1, mutta rautatieasema sijaitsee siellä. Terminaali 1 on jaettu viiteen laituriin: A, B, C, D ja F.

Ravintolat GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on laaja valikoima ravintoloita aina bistroista ja fine dining ‑ravintoloista baareihin ja teehuoneisiin. Piditpä sitten tunnetuista tai paikallisista ruoista, Geneven lentoaseman tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Liikkuminen GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla voi liikkua pääasiassa kävellen lukuun ottamatta terminaalia 2, joka sijaitsee erillään päärakennuksesta. Terminaalien välillä kulkee tarvittaessa bussi.

Tekemistä GVA-lentoasemalla

Geneven lentoasemalla on hyvät ostosmahdollisuudet aina verovapaiden myymälöiden perusvalikoimasta useisiin kansainvälisiin ja paikallisiin outlet-myymälöihin. Matkustajat voivat hyödyntää myös kahta VIP-palvelua, joihin kuuluu pääsy loungeen ja nopea turvatarkastus. Lentoasemalta löytyy myös hyvinvointipalveluita, meditointitila ja suihkut. Lisäksi matkustajilla on käytettävissään kaksi lasten leikkialuetta, yritysalueita ja kokoushuoneita.

Valuutanvaihto GVA-lentoasemalla

Lentoasemalla on useita valuutanvaihtopisteitä niin saapuvien kuin lähtevien lentojen alueella. Lentoasemalla on myös pankkiautomaatteja, joista useista voi nostaa montaa eri valuuttaa.

Hotellit lähellä GVA-lentoasemaa

Geneven lentoaseman välittömässä läheisyydessä on noin 10 hotellia, jotka sopivat erinomaisesti lyhyeen välilaskuun tai myöhään saapuville matkustajille. Geneven keskustasta löytyy lisäksi useita hotelleja jokaiseen budjettiin. Lentoasemalta on myös kuljetusvaihtoehtoja alueen useisiin hiihtokeskuksiin ja niiden majoituspaikkoihin niin Ranskan kuin Sveitsin puolella.

Kiinnostavia kohteita lähellä GVA-lentoasemaa

 • Jet d’Eau ‑suihkulähde
 • Genevenjärvi
 • Mont Salève ‑vuori
 • Vanha kaupunki
 • Pyhän Pietarin katedraali

Katso lisätietoa GVA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.