Ohita ja siirry pääsisältöön

Frankfurt am Mainin lentoasema (fra)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Frankfurtin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Frankfurt am Mainin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai Kleinmarkthallesta Frankfurt am Mainin lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta FRA yhdellä napautuksella.

Frankfurt 60547 Germany
+49 180-6-3724636

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Frankfurt am Mainin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Frankfurt am Mainin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Comfort

  1-4

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Premium

  1-4

  Laadukkaita kyytejä ammattikuljettajineen

 • Green

  1-4

  Sähkö- ja hybridiajoneuvot

 • Taksi

  1-4

  Takseja ilman lennosta nappaamista

1/7

Nouto osoitteesta Frankfurtin lentoasema (FRA)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto FRA-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Frankfurtin lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Frankfurt am Mainin lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan FRA-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Frankfurt am Mainin lentoaseman vinkit sujuvaan matkustamiseen

Wi-Fi-yhteys Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla matkustajilla on käytettävissään maksuton Wi‑Fi-yhteys ympäri vuorokauden. Pääset käyttämään yhteyttä valitsemalla Frankfurt am Mainin lentoaseman verkon, antamalla sähköpostiosoitteesi ja hyväksymällä käyttöehdot. Klikkaa sen jälkeen Next ja Start surfing.

Matkatavaroiden säilytys Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on yhteensä kolme matkatavaroiden säilytyspaikkaa, molemmissa terminaaleissa, ja matkustajat voivat säilyttää matkatavaroitaan niissä enintään kolmen kuukauden ajan. Käytettävissä on myös matkatavaroiden paketointipalvelu kookkaita tai hankalasti käsiteltäviä tavaroita varten.

Pysäköinti Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten lyhytaikainen pysäköinti, pysäköinti liikematkustajille ja kyydistäjättöalue.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber-sovellus on käytettävissä Frankfurt am Mainin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Uberin noutopaikat lentoasemilla voivat muuttua. Tarkista noutopaikan sijainti aina Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Frankfurt am Mainin lentoaseman kyytien hintoihin vaikuttavat aika, liikenne ja muut tekijät. Tarkista matkojen hinnat Uber-sovelluksesta.

 • Kun pyydät kyydin, sovellus antaa arvion siitä, kuinka kauan kuljettajalla kestää saapua noutopaikkaasi.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Frankfurt am Mainin lentoasema: tietoa matkustajille

Frankfurt am Mainin lentoasema avattiin vuonna 1936, ja se on sen jälkeen kasvanut yhdeksi Saksan suurimpiin kuuluvaksi lentoasemaksi. Sen kautta kulkee vuosittain lähes 70 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema on Euroopan merkittävä liikennekeskus ja Saksan suurin yhdessä paikassa sijaitseva työpaikka. Se työllistää noin 81 000 henkilöä 450 yrityksessä ja organisaatiossa. Lentoasema sijaitsee 12 kilometriä Frankfurtista kaakkoon, ja matka keskustasta lentoaseman kyydistäjättöpaikkaan kestää noin 15 minuuttia.

Frankfurt am Mainin lentoaseman terminaalit

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on kaksi terminaalia, terminaalit 1 ja 2, joiden välillä kulkee shuttle-bussi ja SkyLine-juna. Kansainvälisiä ja kotimaanlentoja lähtee molemmista terminaaleista, joten tarkista lähtöterminaalisi. Frankfurt am Mainin lentoasemalla sijaitsee myös Lufthansan ensimmäisen luokan terminaali, joka on tarkoitettu ainoastaan Lufthansan ensimmäisen luokan matkustajille.

Ravintolat Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Halusitpa gourmet-aamiaisen, kevyen lounaan tai kunnon päivällisen, Frankfurt am Mainin lentoasema on jokaiseen makuun. Suuresta ruokapaikkojen valikoimasta löytyy kaikkea aina nopeista välipaloista herkullisiin aterioihin, kun on ylimääräistä aikaa. Perustuotteiden, kuten voileipien, keittojen, salaattien, kuumien ja kylmien juomien, smoothieiden, mehujen ja leivonnaisten lisäksi matkustajat voivat nauttia useista maailman keittiöistä, kuten italialaisista, aasialaisista ja tietysti perinteisistä saksalaisista annoksista. Saatavana on myös kasvisruokaa ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Ostokset Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on hyvä tarjonta matkailijoille, jotka haluavat tehdä ostoksia ennen lentoaan. Lentoasemalla on verovapaa valikoima maailmankuuluja tuotemerkkejä edulliseen hintaan, kuten hajuvesiä, partavesiä, makeisia, aurinkolaseja, kosmetiikkaa, asusteita sekä olutta, viinejä ja vahvoja alkoholijuomia. Lentoasemalta löytyy ylellisiä muotimerkkejä, kenkiä, elektroniikkaa, koruja, sanomalehtiä, aikakauslehtiä, kirjoja, apteekkituotteita ja muita lennolla tarvittavia tuotteita tarjoavia myymälöitä. Lisäksi matkustajille on tarjolla matkamuistoja, kuten kaviaaria ja perinteisiä saksalaisia herkkuja.

Frankfurt am Mainin lentoaseman lounge-tilat

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on runsaasti lounge-tiloja, joista osa on vain säännöllisesti lentävien tai business-luokan matkustajien käytettävissä. Osa lounge-tiloista on kuitenkin avoinna kaikille matkustajille maksua vastaan. Niissä voit rentoutua ennen lentoa miellyttävissä istuimissa ja nauttia kuumia ja kylmiä ruokia ja juomia, käyttää Wi‑Fi-yhteyttä, katsella televisiota ja lukea lehtiä.

Palvelut FRA-lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on runsaasti palveluita matkustajien matkan sujumisen varmistamiseksi. Liikematkustajille ja niille, jotka haluavat viettää lennon odotusajan verkossa, on tarjolla työtilat. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat käyttää leikkialueita, jotka löytyvät molemmista terminaaleista, sekä vaipanvaihtoon ja imettämiseen tarkoitettuja hoitohuoneita. Jos odotusaika on pitkä, terminaalissa 1 on useita Movie World ‑tiloja, joissa näytetään menestyselokuvia, dokumentteja ja suosittuja televisiosarjoja.

Hotellit Frankfurt am Mainin lentoasemalla

Frankfurt am Mainin lentoasemalla on useita hotelleja, joista löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiseen budjettiin. Osasta on suora jalankulkuyhteys terminaaleihin. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä, erityisesti Rüsselsheimin ja Langenin alueilla, on lisää majoitusvaihtoehtoja. Frankfurtin keskusta on vain lyhyen matkan päässä, ja sieltä lentoaan pidempään odottavat matkailijat löytävät laajan valikoiman hotelleja ja majoituspaikkoja.

Kiinnostavia kohteita lähellä Frankfurt am Mainin lentoasemaa

Frankfurt on merkittävä talouselämän keskus, joten sinne tehdään paljon liikematkoja. Kaupungissa on kuitenkin muillekin matkailijoille runsaasti tarjontaa, kuten taidetta, arkkitehtuuria ja museoita. Nähtävyyksiä Frankfurtissa:

 • Kaiserdom (tuomiokirkko)
 • Kleinmarkthalle-kauppahalli
 • Luonnontieteellinen museo
 • Raatihuoneentori Römerberg
 • Taidemuseo Städel Museum

Lue lisää FRA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.

Linkit ulkopuolisille verkkosivustoille ovat saatavana matkailijoiden hyödyksi. Voit siirtyä linkkien kautta muille sivustoille omalla vastuulla. Uber ei vastaa sivustoista, joille linkit johtavat, eikä niiden sisällöstä.