Ohita ja siirry pääsisältöön

Dubain kansainvälinen lentoasema (dxb)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Dubain lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Dubain lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Dubain lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta DXB yhdellä napautuksella.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Dubain kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Dubain kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/01/27.

5:51 PM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Black

  1-4

  Ensiluokkaisia kyytejä luksusautoissa

 • Select

  1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

 • UberXL

  1-5

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

Nouto osoitteesta Dubain lentoasema (DXB)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto DXB-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Dubain lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Dubain kansainvälinen lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan DXB-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Dubain lentoasema – vinkit

Wi-Fi Dubain lentoasemalla

Dubain lentoasemalla on käytettävissä ilmainen, rajaton ja nopea Wi-Fi. Jos sinulla ei ole mobiililaitetta, voit käyttää internetiä Global Link- ja Connect-internetkioskeissa.

Pysäköinti Dubain kansainvälisellä lentoasemalla

Dubain kansainvälisellä lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja matkustajien tarpeisiin. Terminaalit 1 ja 2 tarjoavat sekä Economy- että Premium-luokan pysäköintipaikkoja, jotka sijaitsevat eri etäisyyksillä lentoasemasta.

Valuutanvaihto Dubain lentoasemalla

DBX:n lentoasemalla on useita valuutanvaihtopisteitä. Jokaisessa terminaalissa on useita valuutanvaihtopisteitä, jotta saat lompakkoosi juuri oikeanlaisia seteleitä.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Dubain kansainvälisellä lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Dubain lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Dubain lentoaseman terminaalit: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto DXB-lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Dubain lentoasema on maailman vilkkain, ja se tarjoaa huippuluokkaiset palvelut kaikkialta maailmasta saapuville matkustajille. Dubain kansainvälinen lentoasema sijaitsee Al Garhoudin kaupunginosassa noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Dubain päälentoasema on paras vaihtoehto niin kaupunkiin matkustaville kuin myös jatkolennoille siirtyville.

Dubain lentoaseman terminaalit

Dubain lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3. Terminaali 1 on näistä vilkkain, sillä sieltä liikennöivät useimmat suuret lentoyhtiöt, kun taas terminaalista 2 lähtee pääasiassa alueellisia lentoja.

DXB-terminaali 1

 • kaikki kansainväliset lentoyhtiöt

DXB-terminaali 2

 • flydubai
 • muut alueelliset ja kansainväliset lentoyhtiöt

DXB-terminaali 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Dubain lentoaseman ravintolat

Etsitpä sitten pikaruokaa tai fine dining -kokemusta, Dubain lentoaseman ravintoloista löytyy kaikkea. Valittavana on yli 80 ruokapaikkaa, joten voit valita suosikkisi useista maailman keittiöistä. Butler’s Chocolate Café sopii makeasta pitäville, kun taas Chowking Orient Restaurant tarjoilee Aasian makuja.

Liikkuminen DXB-lentoasemalla

Terminaalien 1 ja 3 välillä liikennöi shuttle-bussi kellon ympäri, ja terminaalista toiseen pääsee myös metrolla.

Tekemistä DXB-lentoasemalla

Dubain lentoaseman verovapaat myymälät tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet tehdä ostoksia. Niistä löytyy kattava valikoima kaikkea aina luksusmerkeistä paikallisiin käsitöihin ja matkatuotteisiin. Etsitpä sitten koruja, matkamuistoja, hajuvesiä tai vaatteita, löydät varmasti etsimäsi.

Suihkut Dubain lentoasemalla

Jos haluat siistiytyä pitkän lennon jälkeen, porttien C18 ja C22 sekä B13 ja B19 välissä olevat suihkut ovat käytettävissäsi terminaalissa 3. Voit virkistäytyä ja valmistautua matkan seuraavaan vaiheeseen.

Matkatavaroiden säilytys Dubain lentoasemalla

Dubain kansainvälisellä lentoasemalla on useita lyhytaikaisia säilytyspalveluita matkatavaroille terminaaleissa 1 ja 3. Voit säilyttää matkatavaroitasi niissä pientä maksua vastaan enintään 12 tunnin ajan. Terminaalissa 2 ei ole matkatavarasäilytystä. Käytettävissä on matkatavaroiden paketointipalvelu sekä hankalien tai kookkaiden matkatavaroiden kantoapu.

Valuutanvaihto DXB-lentoasemalla

Kuten maailman vilkkaimmalta lentoasemalta voi odottaa, DXB-lentoasemalla on runsaasti valuutanvaihtopisteitä. Jokaisessa terminaalissa on useita vaihtopisteitä, joten saat varmasti vaihdettua sopivaa käteistä riippumatta siitä, minne olet matkalla.

Hotellit lähellä Dubain lentoasemaa

Dubain lentoaseman terminaaleissa 1 ja 3 on useita hotelleja, jotka ovat erinomainen vaihtoehto lyhyille tauoille lentojen välissä. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä on myös useita hotelleja, ja lisäksi matkustajat voivat varata majoituksen kaupungin keskustasta, joka on vain lyhyen Uber-matkan päässä.

Kiinnostavia kohteita lähellä Dubain lentoasemaa

Jos teet välilaskun DBX-lentoasemalle ja käytettävissäsi on yli kuusi tuntia, Dubain lentoaseman lähellä on runsaasti nähtävää, esimerkiksi seuraavat kohteet:

 • Burj Khalifa
 • Dubain rannat
 • Dubai Fountain
 • Dubai Mall

Katso lisätietoa Dubain lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.