Ohita ja siirry pääsisältöön

Dubain kansainvälinen lentoasema (DXB)

Olitpa matkalla Dubain lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Dubain lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

7938+77 Dubai - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Uberin hinta-arvioija

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

Näin matkustat

 • Select1-4

  Laadukkaita arkikyytejä

Näin saat Uber-kyydin lentoasemalta

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis, pyydä kyytiä avaamalla sovellus. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Dubain lentoasema – vinkit

Wi-Fi Dubain lentoasemalla

Dubain lentoasemalla on käytettävissä ilmainen, rajaton ja nopea Wi-Fi. Jos sinulla ei ole mobiililaitetta, voit käyttää internetiä Global Link- ja Connect-internetkioskeissa.

Pysäköinti Dubain kansainvälisellä lentoasemalla

Dubain kansainvälisellä lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja matkustajien tarpeisiin. Terminaalit 1 ja 2 tarjoavat sekä Economy- että Premium-luokan pysäköintipaikkoja, jotka sijaitsevat eri etäisyyksillä lentoasemasta.

Valuutanvaihto Dubain lentoasemalla

DBX:n lentoasemalla on useita valuutanvaihtopisteitä. Jokaisessa terminaalissa on useita valuutanvaihtopisteitä, jotta saat lompakkoosi juuri oikeanlaisia seteleitä.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

Uber on käytettävissä Dubain kansainvälisellä lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Dubain lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.
Etsi lentoasema

Dubain lentoaseman terminaalit: tietoa matkustajille

Uber on erinomainen vaihtoehto DXB-lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Dubain lentoasema on maailman vilkkain, ja se tarjoaa huippuluokkaiset palvelut kaikkialta maailmasta saapuville matkustajille. Dubain kansainvälinen lentoasema sijaitsee Al Garhoud ‑kaupunginosassa, noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Dubain päälentoasema on paras vaihtoehto niin kaupunkiin matkustaville kuin myös jatkolennoille siirtyville.

Dubain lentoaseman terminaalit

Dubain lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: terminaalit 1, 2 ja 3. Terminaali 1 on näistä vilkkain, sillä sieltä liikennöivät useimmat suuret lentoyhtiöt, kun taas terminaalista 2 lähtee pääasiassa alueellisia lentoja.

DXB-terminaali 1

 • Kaikki kansainväliset lentoyhtiöt

DXB-terminaali 2

 • flydubai
 • Muut alueelliset ja kansainväliset lentoyhtiöt

DXB-terminaali 3

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Dubain lentoaseman ravintolat

Etsitpä sitten pikaruokaa tai fine dining -kokemusta, Dubain lentoaseman ravintoloista löytyy kaikkea. Valittavana on yli 80 ruokapaikkaa, joten voit valita suosikkisi useista maailman keittiöistä. Butler’s Chocolate Café sopii makeasta pitäville, kun taas Chowking Orient Restaurant tarjoilee Aasian makuja.

Liikkuminen DXB-lentoasemalla

Terminaalien 1 ja 3 välillä liikennöi shuttle-bussi kellon ympäri, ja terminaalista toiseen pääsee myös metrolla.

Tekemistä DXB-lentoasemalla

Dubain lentoaseman verovapaat myymälät tarjoavat erinomaiset ostosmahdollisuudet. Niistä löytyy kattava valikoima kaikkea aina luksusmerkeistä paikallisiin käsitöihin ja matkatuotteisiin. Etsitpä sitten koruja, matkamuistoja, hajuvesiä tai vaatteita, löydät varmasti etsimäsi.

Suihkut Dubain lentoasemalla

Jos haluat siistiytyä pitkän lennon jälkeen, porttien C18 ja C22 sekä B13 ja B19 välissä olevat suihkut ovat käytettävissäsi terminaalissa 3. Voit virkistäytyä ja valmistautua matkan seuraavaan vaiheeseen.

Matkatavaroiden säilytys Dubain lentoasemalla

Dubain kansainvälisellä lentoasemalla on useita lyhytaikaisia säilytyspalveluita matkatavaroille terminaaleissa 1 ja 3. Voit säilyttää matkatavaroitasi niissä pientä maksua vastaan enintään 12 tunnin ajan. Terminaalissa 2 ei ole matkatavarasäilytystä. Käytettävissä on matkatavaroiden paketointipalvelu sekä hankalien tai kookkaiden matkatavaroiden kantoapu.

Valuutanvaihto DXB-lentoasemalla

Kuten maailman vilkkaimmalta lentoasemalta voi odottaa, DXB-lentoasemalla on runsaasti valuutanvaihtopisteitä. Jokaisessa terminaalissa on useita vaihtopisteitä, joten saat varmasti vaihdettua sopivaa käteistä riippumatta siitä, minne olet matkalla.

Hotellit lähellä Dubain lentoasemaa

Dubain lentoaseman terminaaleissa 1 ja 3 on useita hotelleja, jotka ovat erinomainen vaihtoehto lyhyille tauoille lentojen välissä. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä on myös useita hotelleja, ja lisäksi matkustajat voivat varata majoituksen kaupungin keskustasta, joka on vain lyhyen Uber-matkan päässä.

Kiinnostavia kohteita lähellä Dubain lentoasemaa

Jos teet välilaskun DBX-lentoasemalle ja käytettävissäsi on yli kuusi tuntia, Dubain lentoaseman lähellä on runsaasti nähtävää, esimerkiksi seuraavaa:

 • Burj Khalifa
 • Dubain rannat
 • Dubai Fountain
 • Dubai Mall

Katso lisätietoa Dubain lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter