Ohita ja siirry pääsisältöön

Dublinin lentoasema (dub)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Dublinin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Dublinin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Dublinin lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta DUB yhdellä napautuksella.

CQG2+H2 Collinstown, County Dublin, Ireland
+353 1-814-1111

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Dublinin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Dublinin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/11.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Taksi

  Cashless trip by the taximeter

 • Black

  Hienovaraista, korkealuokkaista laatua

1/2

Nouto osoitteesta Dublinin lentoasema (DUB)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto DUB-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Dublinin lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Dublinin lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan DUB-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Dublinin lentoasema – vinkit ja neuvot

Wi-Fi Dublinin lentoasemalla

Dublinin lentoaseman Wi-Fi on rajaton ja ilmainen. Muodosta vain yhteys verkkoon ja aloita selailu. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai kirjautua sisään.

Pysäköinti Dublinin lentoasemalla

Dublinin lentoasema tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaisia pysäköintivaihtoehtoja. Dublinin lentoaseman lyhytaikainen pysäköintialue sijaitsee lyhyen matkan päässä saapuvien ja lähtevien lentojen terminaalista. Lentoasemalla on lisäksi noin 18 600 pitkäaikaista pysäköintipaikkaa.

Matkatavaroiden säilytys Dublinin lentoasemalla

Voit jättää matkatavarasi säilytyspalveluun saapuvien lentojen hallissa terminaalissa 1, jotta matkatavarasi pysyvät hyvässä tallessa lentokentällä liikkumisen ajan. Voit hyödyntää myös matkalaukkujen pakkaamispalvelua.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Dublinin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Dublinin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Pysäköinti- ja lentokenttämaksut saatetaan myös lisätä matkan lopulliseen hintaan.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä. Kun olet tehnyt kyytipyynnön, tarkista arvioitu odotusaika sovelluksesta.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Dublinin lentoaseman terminaalit

Uber on erinomainen valinta DUB-lentoasemalle saapuville tai sieltä lähteville matkustajille. Dublinin lentoasema on kansainvälinen lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain yli 20 miljoonaa matkustajaa. Se kuuluu Euroopan vilkkaimpiin lentoasemiin. Dublinin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Dublinin keskustan pohjoispuolella, lähellä M1- ja M50-moottoriteitä, ja sinne on helppo tulla autolla, bussilla, taksilla, shuttle-bussilla tai Uberilla.

Dublinin lentoaseman terminaalit

Dublinin lentoasemalla on kaksi pääterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaalissa 2 on Yhdysvaltojen maahantuloselvitys, jossa voit tehdä Yhdysvaltoihin matkustaessasi maahan saavuttaessa vaadittavan tulliselvityksen ja passintarkastuksen jo Dublinissa ollessasi. Kun saavut Yhdysvaltoihin, voit toimia kuin kotimaan lennolla, joten säästät paljon aikaa ja vältät pitkän jonotuksen.

Terminaali 1

 • Air Canada
 • Cathay Pacific
 • KLM
 • Ryanair
 • Swiss

Terminaali 2

 • Aer Lingus
 • American
 • Delta
 • Emirates

Dublinin lentoaseman ravintolat

Halusitpa löytää rauhallisen oleskelupaikan ennen lentoasi tai nauttia kupillisen kahvia, Dublinin lentoasemalla on runsaasti valinnanvaraa. Terminaalissa 1 voit nauttia irlantilaista ruokaa Wrights of Howth ‑ravintolassa, ja terminaalissa 2 Gourmet Burger Kitchen tarjoilee maistuvan aterian ennen lentoa. Dublinin lentoasemalla on myös hyvä valikoima baareja.

Liikkuminen DUB-lentoasemalla

Dublinin lentoasemalla on helppoa liikkua kävellen, ja terminaalien 1 ja 2 välillä kulkee maksuton bussi.

Tekemistä Dublinin lentoasemalla

Dublinin lentoaseman myymälöissä on yli 100 tuotemerkkiä, joten vaativimmallakin shoppailijalla on runsaasti valinnanvaraa. Terminaaleissa 1 ja 2 The Loop tarjoaa kattavan valikoiman ympäri maailmaa tunnetuista myymälöistä aina Jo Malonesta ja Chanelista Dioriin ja MACiin. Koska lentoasema on verovapaa, ostosten tekijät saavat huomattavia alennuksia, ja osa tuotteista on jopa 40 % edullisempia kuin lentoaseman ulkopuolella.

Suihkut Dublinin lentoasemalla

Vaikka matkustajille ei ole tarjolla yleisessä käytössä olevia suihkuja, yhdessä lentoaseman lounge-tilassa on mahdollisuus suihkussa käyntiin, joten voit virkistäytyä ennen lentoa tai sen jälkeen.

Hotellit lähellä Dublinin lentoasemaa

Dublinin lentoaseman välittömästä läheisyydestä löytyy useita hotelleja, joissa yövyt kätevästi, jos lentosi Irlantiin saapuu aamun aikaisina tunteina. Lähempänä Dublinin keskustaa on useita sekä edullisia että hintavampia majoitusvaihtoehtoja.

Kiinnostavia nähtävyyksiä lähellä Dublinin lentoasemaa

Jos teet välilaskun Dublinin lentoasemalle, lähistöllä on paljon mielenkiintoista nähtävää ja tekemistä. Ota kuitenkin huomioon, että matka-ajoista johtuen (noin 40 minuutista tuntiin) sinulla on hyvä olla runsaasti aikaa, jos lähdet lentoaseman ulkopuolelle. Dublinin keskustassa on useita historiallisia ja kulttuurikohteita:

 • Dublinin linna
 • Guinness Storehouse
 • Irish Whiskey Museum
 • Kilmainham Gaol
 • Richmond Barracks

Katso lisätietoa Dublinin kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.