Ohita ja siirry pääsisältöön

Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentoasema (DCA)

Olitpa sitten matkalla DCA-lentoasemalta National Malliin tai ostoksille Alexandrian vanhaan kaupunkiin, Uber vie sinut perille.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Ronald Reagan Washingtonin kansallinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/10.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Jopa 15 $ alennusta

Saat 5 $ alennusta kolmella ensimmäisellä matkallasi. Käytä tarjouskoodia NEWRIDER15. Voimassa 30 päivää tarjouskoodin lisäämisestä Uber-tilillesi.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-3

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-3

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-5

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

1/6

Näin saat kyydin DCA-lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Terminaalissa B/C sovellus kehottaa sinua valitsemaan, haluatko noudon ylemmältä lähtevien lentojen tasolta (lipunmyynti/lähtöselvitys) vai alemmalta saapuvien lentojen tasolta. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Poistu lentoasemalta

Jos sinut noudetaan terminaalista A, mene ulos tehtyäsi kyytipyynnön ja odota kuljettajaa kadunvarressa.

Jos saavut terminaaliin B/C, sinut voidaan noutaa kauempaa kadunvarresta ovien 6, 7 tai 8 ulkopuolelta alemmalta saapuvien lentojen tasolta tai kadunvarresta uudesta paikasta ovilta 1, 3, 4 tai 6 ylemmältä lähtevien lentojen tasolta.

Tapaa ja vahvista kuljettajasi

Tarkista aina, että kuljettajan rekisterikilpi täsmää sovelluksessa näkyviin tietoihin. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

DCA-lentoasema – pysäköintimaksut

Jos kohteena on DCA-lentoasema ja suunnittelet ajavasi sinne autolla, katso pysäköintimaksut täältä.
DCA-lentoasema – pysäköintimaksut

Hinta

25 $ päivässä
25 $ päivässä
17 $ päivässä
Pysäköintimaksut eivät aina vastaa viimeisimpiä hintoja. Nämä tiedot päivitettiin 20.11.2018.

DCA-lentoasema – kartta

Ronald Reaganin kansallinen lentoasema on Washington DC:n ensisijainen lentoasema. DCA-lentoasemalla on neljä terminaalia, joista terminaalit B ja C ovat uusimpia ja suurimpia.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta DCA-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

 • Lentoaseman tunnus DCA tulee sanoista Washington, DC, USA.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

DCA-lentoasema: tietoa matkustajille

Ronald Reaganin kansallinen lentoasema (DCA) on Washington DC:n päälentoasema, ja sen kautta kulkee vuosittain yli 21 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema sijaitsee viiden mailin (kahdeksan kilometrin) päässä Washingtonin keskustasta, ja se on Yhdysvaltojen pääkaupunkia lähinnä oleva lentoasema. DC:n keskustasta ajaa lentoasemalle ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa 25 minuutissa.

DCA-lentoaseman terminaalit

DCA-lentoasemalla on kolme terminaalia, A, B ja C, joissa on yhteensä 44 porttia. Lounge-tiloja on kaikissa DCA-lentoaseman terminaaleissa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

DCA:n terminaali A

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

DCA:n terminaali B

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

DCA:n terminaali C

 • American
 • American Airlines Admirals Club

DCA:n kansainvälinen terminaali

DCA-lentoasema ei liikennöi kansainvälisiä lentoja (paitsi Kanadaan).

Ruokailu DCA-lentoasemalla

Matkustajat voivat valita DCA-lentoasemalla yli 40 ruokapaikkavaihtoehdosta, jotka tarjoavat esimerkiksi pikaruokaa, välipaloja ja kansainvälisen keittiön antimia. Suurin osa DCA-lentoaseman ruokapaikoista on terminaaleissa, mutta muutama paikka löytyy myös National Hallista ennen turvatarkastusta.

Liikkuminen DCA-lentoasemalla

DCA-lentoaseman shuttle-palvelu kuljettaa matkustajia terminaalien A, B ja C, paikoitustalon ja vuokra-autokeskuksen välillä. Shuttle-bussien määränpää näkyy bussien edessä ja kyljessä. DCA-lentoaseman shuttle-bussipalvelu toimii ympäri vuorokauden.

Ajanvietettä DCA-lentoasemalla

DCA-lentoasemalla on taideohjelma, joka esittelee alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä vaihtuvia näyttelyitä. Historiallisessa terminaalissa A historiallisen aulan ja nykyisen lipunmyyntiaulan välillä olevassa galleriakäytävässä on esillä paikallisten taiteilijoiden teoksia vitriineissä ja seinillä. Lentoasemalla esiintyy myös muusikoita, laulajia, tanssijoita ja muita taiteilijoita. DCA-lentoasemalla on lukuisa määrä kauppoja ja liikkeitä lehtikioskeista vaatekauppoihin.

Valuutanvaihto DCA-lentoasemalla

DCA-lentoaseman valuutanvaihtopiste on hallitasolla lähellä terminaalia C ennen turvatarkastusta.

Hotelleja lähellä DCA-lentoasemaa

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä DCA-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä DCA-lentoasemaa

 • Georgetownin kaupunginosa
 • The Lincoln Memorial ja muita DC:n monumentteja
 • The National Mall museoineen
 • Valkoinen talo

Katso lisätietoa DCA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.