Ohita ja siirry pääsisältöön

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema (CPT)

Olitpa matkalla Kapkaupungin lentoasemalta kaupungin keskustaan tai kaupungin keskustasta Kapkaupungin lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

Matroosfontein, Cape Town, 7490, South Africa
+27 21-937-1200

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis, pyydä kyytiä avaamalla sovellus. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Wi-Fi Kapkaupungin lentoasemalla

Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-palvelun lentoaseman porttialueilla oleville matkustajille. Voit käyttää Wi-Fiä ilmaiseksi neljä tuntia tai yhden Gt:n verran, jonka jälkeen maksat Wi-Fistä käytön mukaan.

Pysäköinti Kapkaupungin lentoasemalla

Kapkaupungin lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten lyhytaikainen ja pitkäaikainen pysäköintialue, kyydistäjättö- ja noutoalueet sekä pysäköintipalvelu.

Matkatavaroiden säilytys Kapkaupungin lentoasemalla

Voit jättää kaikenkokoiset matkatavarasi CPT:n pääterminaalissa saapuvien kotimaanlentojen alueella sijaitsevaan matkatavarasäilöön pientä maksua vastaan.

Uber on käytettävissä Kapkaupungin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Kapkaupungin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Uber on erinomainen valinta CPT-lentoasemalle saapuville tai sieltä lähteville matkustajille. Kapkaupungin kansainvälinen lentoasema on Afrikan kolmanneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee noin 10 miljoonaa matkustajaa vuosittain. CPT-lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kapkaupungin keskustasta, joten se on erinomainen vaihtoehto Kapkaupungin metropolialueelle matkustaville ja sieltä matkaan lähteville. Koska CPT on alueen ainoa matkustajapalveluita tarjoava lentoasema, se on paras vaihtoehto Kapkaupunkiin matkustaville. Lentoasemalle ja sieltä pois on helppo kulkea bussilla, shuttle-busseilla, taksilla tai Uberilla.

Kapkaupungin lentoaseman terminaalit

Kapkaupungin lentoasemalla on yksi pääterminaali, joka on jaettu kotimaan ja ulkomaan lentojen alueisiin, joilla on yhteinen lähtöselvitysalue. Ulkomaan terminaali sijaitsee rakennuksen pohjoispäässä, ja kotimaan terminaali etelän puolella. Kapkaupungin kansainvälisen lentoaseman terminaalissa on kolme kerrosta: pohjakerros (saapuvat), 2. kerros (lähtevät) ja 3. kerros, jossa lentoaseman ravintolapalvelut sijaitsevat. CPT-lentoasemalta liikennöi useita lentoyhtiöitä:

 • Airlink
 • Austrian
 • CemAir
 • Emirates
 • Ethiopian
 • FlySafair
 • Joon
 • kulula.com
 • Lufthansa
 • Qatar
 • Thomas Cook

Ravintolat Kapkaupungin kansainvälisellä lentoasemalla

Kapkaupungin lentoasemalla on runsaasti ravintoloita. Lentoasema valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin aina baareista ja pikaruokapaikoista ravintoloihin ja kahviloihin.

Liikkuminen CPT-lentoasemalla

Koska Kapkaupungin lentoasemalla on vain yksi terminaalirakennus, siellä on helppo liikkua.

Tekemistä Kapkaupungin lentoasemalla

Etsitpä tunnettuja tuotemerkkejä tai paikallisia tuotteita, Kapkaupungin kansainvälisen lentoaseman myymälät tarjoavat oikean eteläafrikkalaisen ostoselämyksen. CPT-lentoaseman ostosmahdollisuuksista löytyy jokaiselle jotakin aina kirjoista ja matkalaukuista eteläafrikkalaiseen viiniin. Kapkaupungin lentoaseman verovapaista myymälöistä löydät matkatuliaiset ystäville ja perheelle.

Kapkaupungin lentoaseman lounget

Kapkaupungin kansainvälisellä lentoasemalla on useita loungeja, joissa voit levätä tai työskennellä ennen lentoasi. Ulkomaan ja kotimaan terminaaleista löytyvissä Bidvest Premier Loungeissa on miellyttävät istuimet, Wi-Fi-yhteys ja erinomaista ruokaa. SAA Voyager Platinum Lounge, SAA Baobab Premium Class Lounge ja SLOW Lounge tarjoavat erinomaisen rentoutumispaikan suojassa lentoaseman hälinältä.

Hotellit lähellä Kapkaupungin lentoasemaa

Kapkaupungin kansainvälisen lentoaseman läheisyydessä on kaksi hotellia, jotka sopivat erityisesti aikaisella aamulennolla saapuville matkustajille. Hieman kauempana Kapkaupungin alueella on valittavana runsaasti erilaisia hotelleja – etsitpä edullista majoitusta, maaseutumajoitusta tai ylellistä hotellia.

Kiinnostavia kohteita lähellä CPT-lentoasemaa

Jos teet Kapkaupunkiin välilaskun, voit tutustua useisiin kohteisiin. Vieraile alueen vaikuttavimmilla maamerkeillä, joita ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Boulders Beachin pingviiniyhdyskunta
 • Robben Island
 • Pöytävuori
 • Hyväntoivonniemi

Lue lisätietoa Kapkaupungin lentoasemasta täältä.

Facebook
Twitter