Ohita ja siirry pääsisältöön

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (cdg)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Charles de Gaullen lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla CDG-lentoasemalta Pariisiin tai Pariisista CDG-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta CDG yhdellä napautuksella.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/07.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Moto

  1

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Berline

  1-4

  Ensiluokkaisia kyytejä luksusautoissa

 • Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Van

  1-6

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Green

  1-4

  Sähkö- ja hybridiajoneuvot

 • uberX VIP

  1-4

  Best rated drivers for our best clients

1/9

Nouto osoitteesta Charles de Gaullen lentoasema (CDG)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto CDG-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Charles de Gaullen lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan CDG-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Charles de Gaullen lentoasema – vinkit

Wi-Fi Charles de Gaullen lentoasemalla

CDG:n lentoaseman Wi-Fi-palvelu tarjoaa ilmaisen ja rajattoman pääsyn internetiin. Saatavilla on myös premium-Wi-Fi-palveluja, jos kaipaat nopeampaa internetyhteyttä.

Pysäköinti Charles de Gaullen lentoasemalla

Charles de Gaullen lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten kyydistäjättö- tai noutoalueet sekä lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintialueet. CDG tarjoaa myös lentokenttäkuljetuksia pysäköintialueelta lentoasemalle.

Matkatavaroiden säilytys Charles de Gaullen lentoasemalla

Voit säilyttää matkatavaroitasi CDG:n matkatavarasäilytyksessä tuntien tai päivien ajan aikataulusi tai matkasuunnitelmiesi mukaan.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Charles de Gaullen lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Charles de Gaullen lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Ajanvietettä Charles de Gaullen terminaaleissa

Uber on erinomainen vaihtoehto CDG-lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Charles de Gaullen lentoasema on Ranskan suurin kansainvälinen lentoasema. Olitpa matkalla Disneylandiin tai Pariisiin, lentoasema on kätevä vaihtoehto niin ulkomaan kuin kotimaan matkustajille. Charles de Gaullen lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Pariisin pohjoispuolella, joten se on sijainniltaan erinomainen Ranskan historiallisessa pääkaupungissa vieraileville sekä Pariisin metropolialueelle matkustaville.

Charles de Gaullen lentoaseman terminaalit

Charles de Gaullen lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: T1, T2 ja T3.

CDG-terminaali 1

Terminaalista 1 liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG-terminaali 2

Terminaali 2 sijaitsee 7 alaterminaalin, 2A–2G, yläpuolella, ja siellä sijaitsee myös TGV-RER-rautatieasema Aéroport Charles de Gaulle 2. Seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät terminaalista 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG-terminaali 3

Esimerkiksi tämä lentoyhtiö liikennöi terminaalista 3:

 • Jordan Aviation

Ruokailu Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla

CDG-lentoaseman ravintolat ovat täynnä ranskalaisia suosikkeja ja maailmanlaajuisesti tunnettuja vaihtoehtoja aina gourmet-annoksista pikaruokaan ja kahveihin. Millaista kulinaarista kokemusta etsitkin, Charles de Gaullen ravintolavalikoimasta löytyy makumieltymyksiisi sopivaa.

Liikkuminen Charles de Gaullen lentoasemalla

CDGVAL-juna kuljettaa matkustajia Charles de Gaullen terminaalien ja kahden pysäköintialueen välillä; bussiasema ja lentokentän shuttle-bussi. Pääset suoraan Pariisiin myös RER B ‑linjoilla terminaaleista 2 ja 3.

Tekemistä Charles de Gaullen lentoasemalla

Olipa ostoslistallasi viiniä ja muita alkoholijuomia, kauneudenhoitotuotteita tai matkamuistoja Pariisin matkastasi, CDG-lentoaseman myymälöistä löydät kaiken tarvittavan. Korut ja kellot löydät Chanelilta tai Swarovskilta, uusinta muotia Pradalta, Diorilta ja Guccilta, sekä monilta mulita maailman johtavilta tuotemerkeiltä. Charles de Gaullen lentoasemalla on myös useita interaktiivisia lasten Gulli-leikkialueita sekä rukoushuoneita ja rentouttavia lounge-tiloja.

Hotellit Charles de Gaullen lentoasemalla

Terminaalissa 2 on kaksi hotellia, joten ne sopivat erinomaisesti myöhään illalla tai varhain aamulla saapuville matkustajille. Hieman Charles de Gaullen lentoasemaa ympäröivää Roissyn aluetta kauempaa löytyy runsaasti sekä edullisia että tasokkaampia hotelleja. Pariisissa on runsaasti majoitustarjontaa kaikenlaisille matkailijoille budjetista riippumatta.

Kiinnostavia kohteita lähellä Charles de Gaullen lentoasemaa

Jos teet välilaskun Charles de Gaullen lentoasemalle ja sinulla on vähintään kuusi tuntia aikaa tutustua Pariisin keskustaan, voit tutustua useisiin historiallisiin kohteisiin. CDG-lentoasemalta pääsee Pariisin keskustaan säännöllisillä sukkulaliikenteen vuoroilla.

 • Riemukaari
 • Champs-Élysées
 • Eiffel-torni
 • Louvren taidemuseo
 • Notre Damen katedraali
 • Versailles’n palatsi

Katso lisätietoa Charles de Gaullen kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.