Ohita ja siirry pääsisältöön

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema (CDG)

Olitpa matkalla CDG:n lentoasemalta Pariisiin tai Pariisista CDG:n lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten etukäteishinnoittelu ja maksu ilman käteistä, ovat käytettävissäsi myös uusissa matkakohteissa.

Matkustajien esimerkkihinnat ovat vain arvioita, eikä niissä huomioida alennuksista, liikenneruuhkien aiheuttamista viivästyksistä tai muista tekijöistä johtuvia vaihteluita. Kiinteitä hintoja ja vähimmäishintoja voidaan soveltaa. Todelliset hinnat voivat vaihdella.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Pyydä kyytiä avaamalla sovellus

Kun olet valmis, pyydä kyytiä avaamalla sovellus. Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava vaihtoehto.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle suoraan sovelluksessa. Lentoasemalla voi olla myös opasteet noutopaikalle.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan. Huomaathan, että noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Wi-Fi Charles de Gaullen lentoasemalla

CDG:n lentoaseman Wi-Fi-palvelu tarjoaa ilmaisen ja rajattoman pääsyn internetiin. Saatavilla on myös premium-Wi-Fi-palveluja, jos kaipaat nopeampaa internetyhteyttä.

Pysäköinti Charles de Gaullen lentoasemalla

Charles de Gaullen lentoasemalla on useita pysäköintivaihtoehtoja, kuten kyydistäjättö- tai noutoalueet sekä lyhyt- ja pitkäaikaiset pysäköintialueet. CDG tarjoaa myös lentokenttäkuljetuksia pysäköintialueelta lentoasemalle.

Matkatavaroiden säilytys Charles de Gaullen lentoasemalla

Voit säilyttää matkatavaroitasi CDG:n matkatavarasäilytyksessä tuntien tai päivien ajan aikataulusi tai matkasuunnitelmiesi mukaan.

Uber on käytettävissä Charles de Gaullen lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

Vaikka matka Charles de Gaullen lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 500 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Uber on erinomainen vaihtoehto CDG-lentoasemalle saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Charles de Gaullen lentoasema on Ranskan suurin kansainvälinen lentoasema. Olitpa matkalla Disneylandiin tai Pariisiin, lentoasema on kätevä vaihtoehto niin ulkomaan kuin kotimaan matkustajille. Charles de Gaullen lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Pariisin pohjoispuolella, joten se on sijainniltaan erinomainen Ranskan historiallisessa pääkaupungissa vieraileville sekä Pariisin metropolialueelle matkustaville.

Charles de Gaullen lentoaseman terminaalit

Charles de Gaullen lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia: T1, T2 ja T3.

CDG-terminaali 1

Terminaalista 1 liikennöivät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG-terminaali 2

Terminaali 2 sijaitsee 7 alaterminaalin, 2A–2G, yläpuolella, ja siellä sijaitsee myös TGV-RER-rautatieasema Aéroport Charles de Gaulle 2. Seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät terminaalista 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG-terminaali 3

Esimerkiksi tämä lentoyhtiö liikennöi terminaalista 3:

 • Jordan Aviation

Ruokailu Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla

CDG-lentoaseman ravintolat ovat täynnä ranskalaisia suosikkeja ja maailmanlaajuisesti tunnettuja vaihtoehtoja aina gourmet-annoksista pikaruokaan ja kahveihin. Millaista kulinaarista kokemusta etsitkin, Charles de Gaullen ravintolavalikoimasta löytyy makumieltymyksiisi sopivaa.

Liikkuminen Charles de Gaullen lentoasemalla

CDGVAL-juna kuljettaa matkustajia Charles de Gaullen terminaalien ja kahden pysäköintialueen välillä; bussiasema ja lentokentän shuttle-bussi. Pääset suoraan Pariisiin myös RER B ‑linjoilla terminaaleista 2 ja 3.

Tekemistä Charles de Gaullen lentoasemalla

Olipa ostoslistallasi viiniä ja muita alkoholijuomia, kauneudenhoitotuotteita tai matkamuistoja Pariisin matkastasi, CDG-lentoaseman myymälöistä löydät kaiken tarvittavan. Korut ja kellot löydät Chanelilta tai Swarovskilta, uusinta muotia Pradalta, Diorilta ja Guccilta, sekä monilta mulita maailman johtavilta tuotemerkeiltä. Charles de Gaullen lentoasemalla on myös useita interaktiivisia lasten Gulli-leikkialueita sekä rukoushuoneita ja rentouttavia lounge-tiloja.

Hotellit Charles de Gaullen lentoasemalla

Terminaalissa 2 on kaksi hotellia, joten ne sopivat erinomaisesti myöhään illalla tai varhain aamulla saapuville matkustajille. Hieman Charles de Gaullen lentoasemaa ympäröivää Roissyn aluetta kauempaa löytyy runsaasti sekä edullisia että tasokkaampia hotelleja. Pariisissa on runsaasti majoitustarjontaa kaikenlaisille matkailijoille budjetista riippumatta.

Kiinnostavia kohteita lähellä Charles de Gaullen lentoasemaa

Jos teet välilaskun Charles de Gaullen lentoasemalle ja sinulla on vähintään kuusi tuntia aikaa tutustua Pariisin keskustaan, voit tutustua useisiin historiallisiin kohteisiin. CDG-lentoasemalta pääsee Pariisin keskustaan säännöllisillä sukkulaliikenteen vuoroilla.

 • Riemukaari
 • Champs-Élysées
 • Eiffel-torni
 • Louvren taidemuseo
 • Notre Damen katedraali
 • Versailles’n palatsi

Katso lisätietoa Charles de Gaullen kansainvälisestä lentoasemasta täältä.