Ohita ja siirry pääsisältöön

Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema (bom)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Mumbain lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Mumbain lentoasemalta Intian portille tai Navi Mumbaista Mumbain lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta BOM yhdellä napautuksella.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/11.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

Nouto osoitteesta Mumbain lentoasema (BOM)

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos terminaalista

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Katso tarkemmat tiedot sovelluksesta

Kun olet tehnyt kyytipyynnön, seuraa sovelluksen suunnistusohjeita.

Tapaa kuljettajasi

Jos saavuit terminaalin 2, kuljettaja noutaa sinut läntiseltä P7-pysäköintialueelta. Jos saavuit terminaaliin 1, kuljettaja voi noutaa sinut kaikista noutopaikoista.

Mumbain lentoasema – kartta

Chhatrapati Shivajin kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi pääterminaalia matkustajille. Terminaali 1 on vain kotimaan lennoille, ja terminaali 2 on sekä kansainvälisille että kotimaan lennoille.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta BOM-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Mumbain lentoasema: tietoa matkustajille

Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema (BOM) on Intian toiseksi vilkkain lentoasema matkustajamäärillä mitattuna, ja se palvelee 47:ää miljoonaa matkustajaa joka vuosi. BOM-lentoasema sijaitsee 24 kilometriä (15 mailia) luoteeseen Mumbain keskustasta, jonne matka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 30 minuuttia.

Mumbain lentoaseman terminaalit

Chhatrapati Shivajin lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaali 1 on Mumbain lentoaseman kotimaanlennoille, ja terminaali 2 palvelee sekä Mumbain lentoaseman ulkomaan- että kotimaanlentoja. Lounge-tiloja on eri puolilla Mumbain lentoasemaa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

BOM:n terminaali 1

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

BOM:n terminaali 2

BOM:n terminaalissa 2 on neljä tasoa, ja se toimii tukikohtana monelle kansainväliselle lentoyhtiölle, kuten esimerkiksi British Airwaysille, Emiratesille ja Unitedille. Matkustajat pääsevät BOM-lentoasemalta suoraan yli 43 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu Mumbain lentoasemalla

BOM-lentoasema tarjoaa matkustajille sekä perinteistä intialaista ruokaa että tunnettujen kansainvälisten pikaruokaravintoloiden ruokia. Kansainvälisen terminaalin (terminaali 2) lähtevien lentojen alueella turvatarkastuksen jälkeen on ruokailualue.

Liikkuminen Mumbain lentoasemalla

Terminaalit 1 ja 2 ovat eri puolilla kiitoratoja noin kolmen mailin päässä toisistaan. Mumbain lentoaseman shuttle-bussi kuljettaa terminaalien välillä matkustajia, joilla on voimassa oleva lentolippu. Sinun on käytävä uudelleen turvatarkastuksessa, joten varmistathan terminaalia vaihtaessasi, että sinulla on tarpeeksi aikaa vaihtoon. Terminaalissa 2 on neljä tasoa, 48 liukuportaikkoa ja 75 hissiä. Terminaalissa on myös 42 liikkuvaa kävelytietä.

Ajanvietettä Mumbain lentoasemalla

Chhatrapati Shivajin lentoasema tarjoaa monenlaista tekemistä, kuten esimerkiksi esityksiä ja näyttelyitä eri aikoina ympäri vuoden. Lapset voivat leikkiä terminaalin 2 tasoilla 3 ja 4 olevilla leikkialueilla. Mumbain lentoaseman ostosmahdollisuudet ulottuvat perinteisistä intialaisista muotiliikkeistä kansainvälisesti arvostettuihin myymälöihin.

Valuutanvaihto BOM-lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä on eri puolilla BOM-lentoasemaa: terminaalissa 1 lähtevien ja saapuvien lentojen alueella ja terminaalissa kaksi lähtevien lentojen tasolla 4 lähtöselvityksessä, saapuvien lentojen tasolla 1 ja 2, tasolla 2 (kotimaan koneenvaihdot), tasolla 4 SHA, ja saapuvien lentojen tasolla 2.

Hotelleja BOM-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä BOM-lentoasemaa. Majoitusta on tarjolla muun muassa Mumbain keskustassa tai Hiranandani Gardensissa alle kolmen mailin päässä lentoasemalta.

Kiinnostavia kohteita lähellä BOM-lentoasemaa

 • Gateway of India ‑monumentti
 • Kansainvälisen Krishna-liikkeen Mumbain temppeli
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (Mahatma Gandhin koti)

Löydät lisätietoja BOM-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.