Ohita ja siirry pääsisältöön

Nashvillen kansainvälinen lentoasema (bna)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Nashvillen lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla BNA-lentoasemalta Broadwaylle tai Nashvillen keskustasta BNA-lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta BNA yhdellä napautuksella.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/03.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Nouto osoitteesta Nashvillen lentoasema (BNA)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto BNA-lentoasemalla.

Seuraa opasteita maaliikennekeskukseen

You’ll get directions about BNA pickup points directly in the app. The pickup location at BNA is on Level 1 of the Ground Transportation Center. Look for signs that say “Ride App Pickup.”

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan BNA-lentoasemalla vyöhykkeillä A1–B3 sijaitsevan maaliikennekeskuksen ensimmäisellä kadunvarsinoutopaikalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Nashvillen lentoasema – kartta

Nashvillen lentoasemalla on neljä hallia, ja ulkomaan lentojen terminaali sijaitsee hallissa A.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta BNA-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

 • Lentoaseman tunnus BNA on lyhenne nimestä Berry Field Nashville.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Nashvillen lentoasema: tietoa matkustajille

Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla toimii tällä hetkellä 20 lentoyhtiötä, jotka tarjoavat päivittäin 575 saapuvaa ja lähtevää lentoa. Nashvillen lentoasema, portti Tennesseehen, on noin yhdeksän mailin (14 kilometrin) päässä osavaltion pääkaupungin Nashvillen keskustasta, jonne ajaa lentoasemalta ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 15 minuutissa.

Nashvillen lentoaseman terminaalit

BNA-lentoasemalla on yksi pääterminaali, joka on nimeltään Robert C. H. Mathews Jr. ‑terminaali. Terminaalissa on neljä hallia A–D, joissa on yhteensä 44 porttia. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

Halli A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Halli B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Halli C

 • American
 • Southwest

BNA:n kansainvälinen terminaali

BNA-lentoasemalta lennetään suoria lentoja Bahamalle, Kanadaan, Dominikaaniseen tasavaltaan, Jamaikalle ja Meksikoon sekä Lontoon Heathrow’lle. Kansainväliset lennot lähtevät Nashvillen lentoaseman halleista A ja B.

Ruokailu Nashvillen lentoasemalla

Matthews-terminaalissa on lähes 30 ruokapaikkaa, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia, kuten esimerkiksi kahvia, sushia, pikaruokaa ja täytettyjä leipiä. Nashvillen lentoaseman pääravintola-alue on hallissa C, mutta ruokapaikkoja löytyy kaikista halleista.

Liikkuminen Nashvillen lentoasemalla

Nashvillen lentoasemalla on yksi varsinainen matkustajaterminaali. Jos tarvitset apua liikkumiseen lentoasemalla, ota yhteyttä lentoyhtiöösi.

Ajanvietettä Nashvillen lentoasemalla

BNA-lentoasemalla on useita taidenäyttelyitä osana Arts at the Airport ‑ohjelmaa. Ne esittelevät paikallisten, alueellisten ja kansallisten taiteilijoiden töitä lentokentän matkustajien iloksi. BNA-lentoasemalla ei kuitenkaan ole ainoastaan visuaalista taidetta. Musiikki on oleellinen osa Nashvillen kulttuuria, ja lentoasemalla on päivittäin musiikkiesityksiä.

Jos kaipaat hierontaa, suuntaa halleihin B ja C. Hallissa C on kynsien- ja hiustenhoitopalveluita tarjoava hoitola. Lapsille on leikkialueet halleissa A ja B.

Valuutanvaihto Nashvillen lentoasemalla

Valuutanvaihto onnistuu Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla hallien A ja B välissä olevassa lentokentän pankissa sekä matkakeskuksessa, joka on hallien C ja D välissä.

Hotelleja Nashvillen lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä BNA-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Nashvillen lentoasemaa

 • Cumberland Park
 • Live-musiikkipaikkoja Music Row’n ja Lower Broadwayn varrella
 • Nashvillen taide- ja historialliset museot

Katso lisätietoa Nashvillen kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.