Ohita ja siirry pääsisältöön

Nashvillen kansainvälinen lentoasema (BNA)

Olitpa sitten matkalla BNA-lentoasemalta Broadwaylle tai Nashvillen keskustasta BNA-lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/17.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Jopa 15 $ alennusta

Saat 5 $ alennusta kolmella ensimmäisellä matkallasi. Käytä tarjouskoodia NEWRIDER15. Voimassa 30 päivää tarjouskoodin lisäämisestä Uber-tilillesi.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-3

  Edullisia arkikyytejä

 • UberXL

  1-5

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

1/7

Näin saat kyydin Nashvillen lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Seuraa opasteita maaliikennekeskukseen

BNA-lentoasemalla noutopaikka on maaliikennekeskuksen tasolla 1. Seuraa Ride App Pickup -kylttejä.

Kuljettaja noutaa sinut kadunvarresta

Kuljettaja noutaa sinut maaliikennekeskuksen ensimmäisestä kadunvarresta alueilta A1–B3.

Nashvillen lentoasema – kartta

Nashvillen lentoasemalla on neljä hallia, ja ulkomaan lentojen terminaali sijaitsee hallissa A.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta BNA-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

 • Lentoaseman tunnus BNA on lyhenne nimestä Berry Field Nashville.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Nashvillen lentoasema: tietoa matkustajille

Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla toimii tällä hetkellä 20 lentoyhtiötä, jotka tarjoavat päivittäin 575 saapuvaa ja lähtevää lentoa. Nashvillen lentoasema, portti Tennesseehen, on noin yhdeksän mailin (14 kilometrin) päässä osavaltion pääkaupungin Nashvillen keskustasta, jonne ajaa lentoasemalta ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 15 minuutissa.

Nashvillen lentoaseman terminaalit

BNA-lentoasemalla on yksi pääterminaali, joka on nimeltään Robert C. H. Mathews Jr. ‑terminaali. Terminaalissa on neljä hallia A–D, joissa on yhteensä 44 porttia. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

Halli A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Halli B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Halli C

 • American
 • Southwest

BNA:n kansainvälinen terminaali

BNA-lentoasemalta lennetään suoria lentoja Bahamalle, Kanadaan, Dominikaaniseen tasavaltaan, Jamaikalle ja Meksikoon sekä Lontoon Heathrow’lle. Kansainväliset lennot lähtevät Nashvillen lentoaseman halleista A ja B.

Ruokailu Nashvillen lentoasemalla

Matthews-terminaalissa on lähes 30 ruokapaikkaa, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia, kuten esimerkiksi kahvia, sushia, pikaruokaa ja täytettyjä leipiä. Nashvillen lentoaseman pääravintola-alue on hallissa C, mutta ruokapaikkoja löytyy kaikista halleista.

Liikkuminen Nashvillen lentoasemalla

Nashvillen lentoasemalla on yksi varsinainen matkustajaterminaali. Jos tarvitset apua liikkumiseen lentoasemalla, ota yhteyttä lentoyhtiöösi.

Ajanvietettä Nashvillen lentoasemalla

BNA-lentoasemalla on useita taidenäyttelyitä osana Arts at the Airport ‑ohjelmaa. Ne esittelevät paikallisten, alueellisten ja kansallisten taiteilijoiden töitä lentokentän matkustajien iloksi. BNA-lentoasemalla ei kuitenkaan ole ainoastaan visuaalista taidetta. Musiikki on oleellinen osa Nashvillen kulttuuria, ja lentoasemalla on päivittäin musiikkiesityksiä.

Jos kaipaat hierontaa, suuntaa halleihin B ja C. Hallissa C on kynsien- ja hiustenhoitopalveluita tarjoava hoitola. Lapsille on leikkialueet halleissa A ja B.

Valuutanvaihto Nashvillen lentoasemalla

Valuutanvaihto onnistuu Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla hallien A ja B välissä olevassa lentokentän pankissa sekä matkakeskuksessa, joka on hallien C ja D välissä.

Hotelleja Nashvillen lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä BNA-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Nashvillen lentoasemaa

 • Cumberland Park
 • Live-musiikkipaikkoja Music Row’n ja Lower Broadwayn varrella
 • Nashvillen taide- ja historialliset museot

Katso lisätietoa Nashvillen kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.