Ohita ja siirry pääsisältöön

Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoasema (aza)

Matkusta Uberilla kohteeseen/kohteesta Mesan lentoasema. Sen sijaan, että odottaisit AZA-lentoaseman kuljetusta tai taksia, voit pyytää kyydin suoraan sovelluksessa ja lähteä matkaan.

Mesa, AZ 85212
+1 480-988-7600

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/08/13.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • UberXL

  1-6

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Comfort

  1-4

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Nouto osoitteesta Mesan lentoasema (AZA)

Pyydä kyyti

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Katso tarkemmat tiedot sovelluksesta

Noutopaikka saattaa riippua pyydetyn kyydin tyypistä. Löydät kuljettajasi sovelluksen ohjeita noudattamalla joko kadunvarresta tai noutoihin erikseen varatusta paikasta.

Vahvista sijaintisi

Mene sovelluksessa määritettyyn noutopaikkaan (huomaathan, että noutopaikan sijainti ei aina ole lähimmän uloskäynnin luona). Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Mesan lentoasema: tietoa matkustajille

Arizonan Mesassa sijaitsevan Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoaseman kautta kulkee vuosittain 1,3 miljoonaa matkustajaa. 20 mailin (32 kilometrin) ajomatka Mesan keskustasta AZA-lentoasemalle kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 25 minuuttia. AZA-lentoasema on noin 40 minuutin ajomatkan päässä Phoenixista, jonne on matkaa 38 mailia (61 kilometriä).

Mesan lentoaseman terminaali

Charles L. Williams ‑terminaali on Mesan lentoaseman päämatkustajaterminaali. Siellä ovat lentoaseman lähtö- ja tuloportit, ja lisäksi löydät ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. AZA-lentoasemalla operoi kolme lentoyhtiötä: Allegiant, Swoop ja WestJet. Jotkin lennot ovat kausiluonteisia ja niiden aikatauluissa on siten muutoksia. Tarkista siis lentoyhtiön verkkosivuilta päivitetyt lentovaraustiedot.

Ruokailu Mesan lentoasemalla

Matkustajat voivat ostaa ruokaa useammasta paikasta Mesan lentoasemalla. Vaihtoehtoihin kuuluu amerikkalaista ruokaa tarjoava ravintola, erilaisia ruokia, leivonnaisia ja kahvijuomia myyvä kahvila sekä lahjatavaraliike, jossa myydään naposteltavaa ja kylmiä juomia.

Ajanvietettä Mesan lentoasemalla

Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoasema tarjoaa shoppailusta kiinnostuneille kaksi myymälää, joissa myydään erilaisia tuotteita, lehdet, kirjat, matkamuistot, lahjat ja naposteltavat mukaan lukien.

Hotelleja lähellä Mesan lentoasemaa

Phoenix-Mesa Gateway ‑lentoaseman lähellä Chandlerissa, Mesassa, Phoenixissa ja muissa kaupungeissa on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Mesan lentoasemaa

 • Papago Park, Phoenix
 • Rose Garden, Mesa
 • Usery Mountain Regional Park, Mesa

Katso lisätietoa AZA-lentoasemasta täältä.

Facebook
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.