Ohita ja siirry pääsisältöön

Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson (ATL)

Olitpa sitten matkalla ATL-lentoasemalta Georgia Aquariumiin tai Atlantan kasvitieteellisestä puutarhasta ATL-lentoasemalle, Uber vie sinut perille.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/07.

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Jopa 15 $ alennusta

Saat 5 $ alennusta kolmella ensimmäisellä matkallasi. Käytä tarjouskoodia NEWRIDER15. Voimassa 30 päivää tarjouskoodin lisäämisestä Uber-tilillesi.

Näin matkustat alueellasi

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • UberX

  1-3

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-3

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  1-5

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Pool

  1-2

  Kimppakyytejä huippuedullisesti

1/5

Näin saat kyydin ATL-lentoasemalta

Poistu alemmalta saapuvien lentojen tasolta

Jos saavuit kotimaan terminaaliin, mene alemmalle saapuvien lentojen tasolle matkatavara-aulasta, mene ulos lentoasemalta, ylitä jalankulkualue ja seuraa kimppakyytikylttejä.

Jos olet lähdössä ulkomaan terminaalista, kuljettajasi noutaa sinut ulommasta kadunvarresta.

Tee pyyntö, kun olet kimppakyytien noutoalueella.

Jos olet kotimaan terminaalissa, kävele kimppakyytien noutoalueelle ja tee kyytipyyntö. Älä pyydä kyytiä aikaisemmin, sillä kuljettaja voi joutua maksamaan pysäköinnistä, jos hän odottaa alueella yli 15 minuuttia.

Kuljettajasi noutaa sinut nimetystä noutopaikasta

Varmista, että olet oikeassa terminaalissa ja noutopaikassa, johon kuljettaja saapuu. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksen yhteydenottovaihtoehtojen kautta.

Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema – pysäköintimaksut

Jos kohteena on Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema ja suunnittelet ajavasi sinne autolla, katso pysäköintimaksut täältä.
Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema – pysäköintimaksut

Hinta

36 $ päivässä
19 $ päivässä
14 $ päivässä
14 $ päivässä
10 $ päivässä
Pysäköintimaksut eivät aina vastaa viimeisimpiä hintoja. Nämä tiedot päivitettiin 20.11.2018.

Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema – kartta

Hallit A–E ovat kotimaan lennoille ja halli F on kansainvälisille lennoille. Pysäköintialue on hallin T ympärillä.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta ATL-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Atlantan lentoasema: tietoa matkustajille

Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson on maailman vilkkain lentoasema, jonka läpi kulkee päivittäin 275 000 matkustajaa. Se sijaitsee vain kymmenen mailin (16 kilometrin) päässä Atlantan keskustasta ja Massachusettsin kokoisen metropolialueen keskellä, mikä tekee siitä keskeisen paikan niin liike- kuin lomamatkailijoillekin.

Atlantan lentoaseman terminaalit

Hartsfieldin lentoasemalla on kaksi terminaalia: Atlantan lentoaseman kotimaan ja ulkomaan terminaalit. Terminaalit ovat lentoaseman vastakkaisissa päissä, ja niiden välillä on seitsemän hallia:

 • halli T on kotimaan terminaalin vieressä
 • halli F sijaitsee ulkomaan terminaalissa
 • hallit A, B, C, D ja E ovat aakkosjärjestyksessä kotimaan ja ulkomaan terminaalin välissä niin, että halli A on lähimpänä kotimaan terminaalia.

ATL-lentoaseman kummastakin terminaalista löytyy lounge-tiloja, kuten esimerkiksi American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club ja United Club. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

Atlantan lentoaseman kotimaan terminaali

Pohjoisterminaalissa voi tehdä seuraavien lentoyhtiöiden lähtöselvityksen:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

Eteläterminaalissa voi tehdä lähtöselvityksen Deltan lennoille.

Atlantan lentoaseman kansainvälinen terminaali

Kansainvälisessä terminaalissa on kolme tasoa ja portit F1–F14 hallissa F. Lähtevien lentojen tasolta on suora yhteys tuntiveloitteiseen paikoitustaloon ja saapuvien lentojen tasolle. Kansainvälisestä terminaalista lähtee lentoja yli 75 määränpäähän 50 maassa, ja terminaali palvelee kansainvälisiä lentoyhtiöitä, kuten British Airwaysia ja KLM:ää.

Ruokailu Atlantan lentoasemalla

Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson tarjoaa yli 110 ruoka- ja juomapaikkaa kansainvälisistä pikaruokaketjuista laadukkaisiin ravintoloihin, joissa on pöytiintarjoilu. ATL-lentoaseman ravintolat ja muut ruokapaikat sijaitsevat halleissa ja keskusaulassa.

Liikkuminen Atlantan lentoasemalla

Atlantan lentoasemalla on oma maanalainen kuljetusjärjestelmänsä, Plane Train, joka yhdistää kaikki hallit kotimaan ja kansainvälisiin terminaaleihin. Nämä nelivaunuiset junat kiertävät kolmen mailin (viiden kilometrin) kehärataa kahden minuutin välein. Junissa kulkee keskimäärin yli 200 000 matkustajaa päivässä. Matkustajat voivat käyttää myös SkyTrainia, joka kulkee lentoaseman ulkopuolella ja yhdistää Georgia International Convention Centerin muutamiin johtaviin lentokenttähotelleihin.

Ajanvietettä Atlantan lentoasemalla

Hartsfieldissa on paljon nähtävää, kuten esimerkiksi taideohjelma, jolla on näyttelyjä eri puolilla lentoasemaa. Osa näyttelyistä on pysyviä ja osa vaihtuvia. ATL järjestää neljä kertaa vuodessa konsertteja keskusaulassa. Lähes sadan neliömetrin koirapuisto palvelee lemmikkejä. Jos sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia, Atlantan lentoasemalla on kauppoja lehtikioskeista muotiliikkeisiin.

Valuutanvaihto Atlantan lentoasemalla

Atlantan lentoaseman halleissa A, B, D, E ja F sekä keskusaulassa on yhteensä kymmenkunta valuutanvaihtopistettä.

Hotelleja Atlantan lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 60 Atlantan lentoaseman hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä ATL-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Atlantan lentoasemaa

 • Atlantan kasvitieteellinen puutarha
 • Centennial Olympic Park
 • Atlantan eläintarha

Katso lisätietoa ATL-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.