Ohita ja siirry pääsisältöön

Amsterdam, Schipholin lentoasema (ams)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Amsterdamin lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Schipholin lentoasemalta Amsterdamin keskustaan tai Amsterdamin keskustasta Schipholin lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta AMS yhdellä napautuksella.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Amsterdam, Schipholin lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Amsterdam, Schipholin lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is €1 higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. €1 from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the Netherlands Red Cross.

 • UberX

  1-4

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  1-4

  Newer cars with top-rated drivers

 • Green

  1-4

  Affordable rides in electric vehicles

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares.

 • UberX Debit

  1-4

  Pay with a debit card in the car

1/7

Nouto osoitteesta Amsterdamin lentoasema (AMS)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto AMS-lentoasemalla.

Noudata sovelluksen antamia ohjeita

Saat reittiohjeet noutopaikalle lentoasemalla Amsterdamin lentoasema suoraan sovelluksessa. Noutopaikat voivat vaihdella terminaalikohtaisesti. Kimppakyytien noutopaikkojen opasteita saattaa löytyä myös kohteesta Amsterdam, Schipholin lentoasema.

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan AMS-lentoasemalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Schipholin lentoasema – vinkit

Wi-Fi AMS:n lentoasemalla

Wi-Fi on vapaasti käytettävissä Amsterdamin lentoaseman sisätiloissa. Kirjaudu sisään Schipholin lentoaseman verkkoon neljäksi tunniksi. Kun neljä tuntia on kulunut, jatka Wi-Fin käyttöä kirjautumalla uudelleen sisään.

Pysäköinti Schipholin lentoasemalla

Schipholilla on tarjolla useita pysäköintivaihtoehtoja. P1:n lyhytaikainen pysäköinti on tarkoitettu noutoja ja kyydistäjättöjä varten, ja P3:n pysäköintialue soveltuu pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Matkatavaroiden säilytys Schipholin lentoasemalla

Voit säilyttää käsimatkatavaroita ja ruumaan meneviä laukkuja Schipholin matkatavarasäilytyksessä jopa 30 päivää. Saapuvien lentojen terminaalien 1 ja 2 alakerrassa sijaitseva Schipholin matkatavarasäilytys veloittaa säilytyksestä painon sijaan matkatavaran tyypin mukaan.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Uber on käytettävissä Amsterdamin lentoasemalla, joten pääset määränpäähäsi mukavasti ja vaivattomasti.

 • Tarkista noutopaikan sijainti Uber-sovelluksesta, kun olet tehnyt kyytipyynnön.

 • Vaikka matka Schipholin lentoasemalle tai lentoasemalta olisi lyhyt, aika, liikenne ja muut tekijät voivat vaikuttaa Uber-hintoihin. Tarkista matkan arvioidut hinnat Uber-hinta-arvioijasta.

 • Noutoaika riippuu kellonajasta, kuljettajien määrästä ynnä muista tekijöistä.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Schipholin terminaalit: mitä tehdä

Uber on erinomainen valinta matkustamiseen Amsterdamin Schipholin lentoasemalle (AMS) ja sieltä pois. Schipholin lentoasema sijaitsee noin 20 minuutin matkan päässä Amsterdamin keskustasta. Sinne on hyvät yhteydet Amsterdamin keskustasta, ja AMS-lentoaseman erinomaiset liityntäyhteydet, kuten juna, bussi ja taksi, varmistavat, että lentoasemalle on helppo tulla myös muualta Alankomaista. Myös Uber on käytettävissä, minne tahansa oletkin matkalla.

Schipholin terminaalit

Schipholin lentoasemalla on yksi matkustajaterminaali, joka on jaettu kolmeen tasoon. Pohjakerroksessa on saapuvien lentojen alue sekä ravintoloita, kahviloita, supermarket ja useita muita palveluita, kuten matkatavarasäilytys ja kampaamo. Toisessa kerroksessa on lähtöselvitysalue ja lähtevien lentojen alue, ja kolmannessa kerroksessa sijaitsevat VIP-lounget. AMS-lentoasemalle liikennöivät seuraavat lentoyhtiöt:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Ravintolat Schipholin lentoasemalla

Schipholin lentoasemalla on laaja ravintolavalikoima, johon kuuluu runsaasti pikaruokapaikkoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Amsterdamin lentoaseman ravintoloissa tarjoillaan makuja jokaiselta mantereelta, aina raikkaista Välimeren ruoista perinteisiin hollantilaisiin klassikoihin, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Liikkuminen AMS-lentoasemalla

Koska Schipholin lentoasemalla on vain yksi matkustajaterminaali, siellä on helppo liikkua kävellen.

Tekemistä AMS-lentoasemalla

Schipholin lentoaseman ostospaikat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, aina leluista ja elektroniikasta juustoon ja suklaisiin. Haluatko hemmotella itseäsi ylellisellä lahjalla ennen lentoasi? Jos pidät kosmetiikasta, löydät kaikki suosikkimerkkisi Amsterdamin lentoaseman myymälöistä. Koska Amsterdamin lentoasemalla on runsaasti verovapaita myymälöitä, se on täydellinen paikka löytää ainutlaatuinen ja verovapaa lahja ystävillesi tai perheenjäsenillesi.

Valuutan vaihtaminen Schipholin lentoasemalla

ABN AMRO Exchange Schiphol ‑valuutanvaihtotiskiltä voi vaihtaa 60 eri valuuttaa, joten voit halutessasi hankkia pienen summa käteistä ennen Amsterdamiin tutustumista. Vähintään 200 euron suuruiset summat vaihdetaan maksutta, ja tätä pienemmistä summista veloitetaan pieni maksu, joten on parasta vaihtaa suurempi summa, jos olet viipymässä kohteessa pidempään.

Hotellit Amsterdamin lentoasemalla

Vain lyhyen Uber-matkan päässä AMS-lentoasemalta sijaitsee useita hotelleja, ja kävelymatkan päässä lentoasemalta on lisäksi useita lentokenttähotelleja. Saavuitpa mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja lähtipä lentosi aamuvarhaisella tai iltamyöhään, voit nauttia hyvistä yöunista. Monissa hotelleissa on lisäksi yrityskeskus, joka sopii täydellisesti liikematkustajille.

Mielenkiintoisia kohteita lähellä Schipholin lentoasemaa

Jos teet välilaskun Schipholin lentoasemalle, voit viettää aikasi monin tavoin, erityisesti, jos haluat tutustua hieman Amsterdamin keskustaan.

 • Anne Frankin talo
 • Dam-aukio
 • Rijksmuseum
 • Kuninkaallinen palatsi

Katso lisätietoa AMS-lentoasemasta täältä.

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.