Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Koti > Kyydit > Lentoasemat

Lentoasemakyydit ovat parempia Uberin avulla

Voit pyytää kyytejä yli 700 lentoasemalle ympäri maailmaa. Useimmilla alueilla voit myös varata noudon lentoasemalta tai kyydin lentoasemalle etukäteen.

search
Anna sijainti
Navigate right up
search
Anna määränpää

Varaa lentoasemakyytisi etukäteen

Vältä lentoasemalle saapumiseen tai sieltä lähtemiseen liittyvä stressi varaamalla kyyti jopa 90 päivää etukäteen.

Suunnittele kyyti lentoasemalle

Uber Reserven ensisijaisten kyytien yhdistäminen auttaa sinua saamaan tarvitsemasi kyydin juuri silloin, kun sitä tarvitset.*

Kyyti odottaa sinua, kun laskeudut**

Lentojen seurantateknologiamme ansiosta kuljettajasi tietää, jos lentosi on myöhässä (tai etuajassa), ja hän voi muuttaa noutoaikaa vastaavasti.

Varaa etukäteen kyyti, johon sisältyy joustava peruutus

Lukitse hinta, kun varaat kyydin. Jos suunnitelmasi muuttuvat, voit perua maksutta vähintään tunti ennen sovittua noutoaikaa.

Yleisimmät kysymykset lentoasemakyydeistä

  • Matkan hinta riippuu useista tekijöistä, kuten pyytämästäsi kyytityypistä, tietulleista, matkan pituudesta/kestosta ja kysynnästä pyyntöhetkellä.

    Näet hinta-arvion ennen kyydin pyytämistä täältä – täytä noutopaikan ja määränpään tiedot. Kun teet kyytipyynnön, todellinen hinta päivitetään sovelluksessa reaaliaikaisten tekijöiden perusteella.

  • Saatavilla olevat kyytivaihtoehdot riippuvat sijainnistasi ja lentoaseman määräyksistä. Tarkimmat tiedot saat siirtymällä osoitteeseen uber.com/go ja antamalla noutopaikkasi ja määränpääsi.

  • Matkatavaroiden määrä riippuu ajoneuvon mallista, matkustajamäärästä ja pyytämästäsi kyytivaihtoehdosta. Esimerkiksi UberX-kyytiin mahtuu yleensä kaksi ja UberXL-kyytiin kolme matkalaukkua. Kun sinulle on löytynyt kuljettaja, voit ottaa häneen yhteyttä sovelluksen kautta vahvistaaksesi matkatavaratilan saatavuuden.

  • Ennakkoon varattuja kyydistäjättöjä on saatavilla useimmille lentoasemille. Ennakkoon varattuihin noutoihin sovelletaan kuitenkin lentoaseman määräyksiä. Löydät lisätietoja valitsemalla lentoasemasi alla olevasta luettelosta.

  • Jos pyydät tilauskyydin, suosittelemme, että pyydät kyydin vasta sen jälkeen, kun olet poistunut koneesta, kulkenut tarvittaessa tullin kautta ja noutanut mahdolliset matkatavarasi. Vältä odotusajan maksut valitsemalla oikea saapuvien lentojen portti ja noudattamalla sovelluksen ohjeita kuljettajasi tapaamiseksi.

  • Eri kyytivaihtoehdoilla on eri ajat, jotka sinulla on käytettävissäsi kuljettajasi tapaamiseen. UberX-, Uber Comfort- ja UberXL-kyytien osalta sinun pitää tavata kuljettajasi kahden minuutin kuluessa hänen saapumisestaan välttyäksesi odotusmaksuilta. Uber Black-, Uber Black SUV-, Uber Premier- ja Uber Premier SUV -kyytien kohdalla sinulla on viisi minuuttia aikaa. Liikuntarajoitteiset matkustajat voivat pyytää vapautusta odotusmaksusta.

    Kun teet Uber Reserve ‑pyynnön, kuljettajalle ilmoitetaan kaikista lentosi aikataulumuutoksista. UberX-, Uber Comfort- ja UberXL-kyytien kuljettaja odottaa jopa 45 minuuttia lentosi saapumisajan jälkeen, ennen kuin myöhästymismaksuja aletaan veloittaa. Uber Black-, Uber Black SUV-, Uber Premier- ja Uber Premier SUV -kyytien kohdalla kuljettaja odottaa 60 minuuttia. Lue lisää Uber Reservestä.

Etsi lentoasemasi

Aasia

Intia

Eurooppa

Pohjois-Amerikka

Kanada

Yhdysvallat

Etelä- ja Väli-Amerikka

Brasilia

Meksiko

* Saapumisaika on vain arvio. Todelliseen saapumisaikaan voivat vaikuttaa Uberista riippumattomat tekijät, kuten liikenne.

** Uber ei takaa, että kuljettaja hyväksyy kyytipyyntösi. Saat kuljettajan tiedot, kun kyytisi on vahvistettu. Jos kuljettaja on hyväksynyt matkapyyntösi, Uber ei takaa, että hän on saapunut siihen mennessä, kun lentosi laskeutuu.

*** Kyydit näillä lentoasemilla ovat saatavilla Grab-sovelluksesta, joka ei ole Uber-yksikkö. Uber ei vastaa kolmansien osapuolten tuotteista ja palveluista.