Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Αεροδρόμιο London Stansted (STN)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Stansted στο Λονδίνο είτε από το Λονδίνο στο Αεροδρόμιο Stansted, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • UberX

    Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

  • EXEC

    Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Stansted

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Stansted

Στο Αεροδρόμιο Stansted μπορείτε να έχετε 4 ώρες δωρεάν Wi-Fi ανά ημέρα και ανά εγγεγραμμένη συσκευή. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χρόνο χρήσης με ένα 24ωρο πακέτο ή με πακέτα των 6 ή 12 μηνών, εάν ταξιδεύετε συχνά.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Stansted

Υπάρχουν διάφορες επιλογές στάθμευσης στο Αεροδρόμιο London Stansted, όπως στάθμευση μικρής διάρκειας, μεσαίας διάρκειας και μακράς διάρκειας. Για μια φθηνή εναλλακτική λύση, λειτουργούν επίσης οι χώροι στάθμευσης JetParks κοντά στο αεροδρόμιο.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Stansted

Στο Αεροδρόμιο London Stansted διατίθενται ATM πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, τα οποία παρέχουν συνάλλαγμα σε GBP, ευρώ και δολάρια ΗΠΑ. Σε διάφορα σημεία των τομέων αναχωρήσεων και αφίξεων του Αεροδρομίου London Stansted υπάρχουν 7 ανταλλακτήρια συναλλάγματος της Moneycorp.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο STN και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Stansted μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Τι μπορείτε να κάνετε στον αεροσταθμό του Αεροδρομίου London Stansted

  • Air Corsica
  • Air Moldova
  • Jet2.com
  • TUI

Facebook
Instagram
Twitter