Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο London Stansted (stn)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Stansted; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Stansted στο Λονδίνο είτε από το Λονδίνο στο Αεροδρόμιο Stansted. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το STN με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, United Kingdom
+44 808-169-7031

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • Exec

  1-4

  High end cars with top-rated drivers

 • Lux

  1-4

  Πολυτελή αυτοκίνητα με οδηγούς με κορυφαία βαθμολογία

 • Πράσινο

  1-4

  Βιώσιμες διαδρομές με ηλεκτρικά οχήματα

 • Comfort

  1-4

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • UberXL

  1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Uber για την Ουκρανία

  1-4

  Help to buy ambulances for Ukraine's Ministry of Health via UNITED24's partner registered charity. Uber will send £1 from each 'Uber for Ukraine' trip to the Ukraine House DC Foundation. Any additional difference between the stated 'Uber for Ukraine' fare and UberX will be sent to the same charity.

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

1/8

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Stansted (STN)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο STN που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Stansted. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Αεροδρόμιο London Stansted.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο STN, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Stansted

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Stansted

Στο Αεροδρόμιο Stansted μπορείτε να έχετε 4 ώρες δωρεάν Wi-Fi ανά ημέρα και ανά εγγεγραμμένη συσκευή. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χρόνο χρήσης με ένα 24ωρο πακέτο ή με πακέτα των 6 ή 12 μηνών, εάν ταξιδεύετε συχνά.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Stansted

Υπάρχουν διάφορες επιλογές στάθμευσης στο Αεροδρόμιο London Stansted, όπως στάθμευση μικρής διάρκειας, μεσαίας διάρκειας και μακράς διάρκειας. Για μια φθηνή εναλλακτική λύση, λειτουργούν επίσης οι χώροι στάθμευσης JetParks κοντά στο αεροδρόμιο.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Stansted

Στο Αεροδρόμιο London Stansted διατίθενται ATM πριν και μετά τον έλεγχο ασφαλείας, τα οποία παρέχουν συνάλλαγμα σε GBP, ευρώ και δολάρια ΗΠΑ. Σε διάφορα σημεία των τομέων αναχωρήσεων και αφίξεων του Αεροδρομίου London Stansted υπάρχουν 7 ανταλλακτήρια συναλλάγματος της Moneycorp.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο STN και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Stansted μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

 • Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

 • Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Τι μπορείτε να κάνετε στον αεροσταθμό του Αεροδρομίου London Stansted

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο STN. Το Αεροδρόμιο London Stansted εξυπηρετεί περισσότερους από 27 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο και αποτελεί τον κεντρικό κόμβο του Λονδίνου για τις μετακινήσεις προς και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι το 3ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στο Λονδίνο και το 4ο πιο πολυσύχναστο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Αεροδρόμιο London Stansted βρίσκεται στο Stansted Mountfitchet, στο Essex, περίπου 55 χιλιόμετρα (34 μίλια) βορειοανατολικά του Λονδίνου, δηλαδή 1,5 ώρα απόσταση οδικώς, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ είναι επίσης κοντά, μόλις 45 χιλιόμετρα (28 μίλια) βόρεια του Stansted

Αεροσταθμός Stansted

Υπάρχει μόνο ένας αεροσταθμός στο Αεροδρόμιο London Stansted, με 88 πύλες αναχωρήσεων συνολικά. Το Αεροδρόμιο Stansted εξυπηρετεί περισσότερες από 30 αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Stansted

Υπάρχουν άφθονες επιλογές για φαγητό και ποτό στο Αεροδρόμιο London Stansted. Στην πλευρά του ελεγχόμενου χώρου αλλά και του χώρου ελεύθερης πρόσβασης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών που θα ικανοποιήσουν κάθε όρεξη, από fast food μέχρι τοπικές σπεσιαλιτέ.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο London Stansted

Το Αεροδρόμιο STN είναι μικρό και μπορείτε να το διανύσετε εύκολα με τα πόδια, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εσωτερικά λεωφορεία ή τρένα που θα σας μεταφέρουν στην πύλη σας.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Stansted

Στα πολλά καταστήματα του Αεροδρομίου Stansted μπορείτε να βρείτε όλες τις κορυφαίες επωνυμίες παγκοσμίως σε μόδα, καλλυντικά, αξεσουάρ, τεχνολογία, οινοπνευματώδη και πολλά άλλα. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται στον χώρο μετά τον έλεγχο εισιτηρίων από την πλευρά των αναχωρήσεων, ενώ στην πλευρά των αφίξεων υπάρχει κατάστημα αδασμολόγητων ειδών μετά την αναζήτηση αποσκευών και καταστήματα ψιλικών στον κεντρικό αεροσταθμό. Το Αεροδρόμιο Stansted προσφέρει επίσης την επιλογή «κλικ και παραλαβή», με την οποία μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα προτού φτάσετε στο αεροδρόμιο τα οποία θα είναι έτοιμα για να τα παραλάβετε κατά την άφιξή σας.

Χώροι προσευχής και λατρείας στο Αεροδρόμιο Stansted

Θα βρείτε μια αίθουσα προσευχής απέναντι από τη Ζώνη Α του ελέγχου εισιτηρίων, καθώς και άλλη μία μόλις περάσετε από τον έλεγχο ασφάλειας, κοντά στην αίθουσα αναμονής Escape Lounge στην κεντρική περιοχή αναχωρήσεων. Οι αίθουσες προσευχής είναι ανοικτές όλο το 24ωρο και για όλους, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο London Stansted

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία γύρω από το Αεροδρόμιο London Stansted σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από τον αεροσταθμό, επομένως μπορείτε να ξεκουραστείτε χωρίς άγχος πριν από την πτήση σας. Ίσως έχετε μια πρωινή πτήση και προτιμάτε να μείνετε κοντά ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε με την ησυχία σας. Ή μπορεί να έχετε μια ενδιάμεση πτήση με διανυκτέρευση και να μην θέλετε να απομακρυνθείτε πολύ από το αεροδρόμιο. Το Αεροδρόμιο Stansted προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, ενώ εάν κάνετε την κράτησή σας απευθείας μέσω του αεροδρομίου, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40%. Πολλά από τα κοντινά ξενοδοχεία διαθέτουν επίσης αίθουσες συσκέψεων, το ίδιο και το επαγγελματικό κέντρο United Business Centre που βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδικώς από τον αεροσταθμό. Καθώς το Αεροδρόμιο Stansted βρίσκεται κοντά στο Λονδίνο, υπάρχουν φυσικά πολλές ακόμα επιλογές καταλυμάτων σε απόσταση μερικών ωρών από το αεροδρόμιο.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Stansted

 • Hatfield Forest
 • House on the Hill Toy Museum
 • Mountfitchet Castle

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο STN εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.