Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Norman Y. Mineta San Jose (SJC)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο San Jose στο Σαν Φρανσίσκο είτε στο κέντρο του Σαν Χοσέ, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαδρομή σας από ή προς το αεροδρόμιο ανά πάσα στιγμή.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο San Jose

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Και ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από την αίθουσα αφίξεων ή αναζήτησης αποσκευών

Βγείτε έξω και ακολουθήστε τις πινακίδες για την περιοχή παραλαβής επιμερισμού διαδρομής. Αυτό είναι το σημείο όπου όλοι οι οδηγοί-συνεργάτες της Uber παραλαμβάνουν τους ταξιδιώτες στο Αεροδρόμιο SJC.

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό A, συναντήστε τον οδηγό σας έξω από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών στη στάση 1. Για παραλαβή από τον αεροσταθμό B, συναντήστε τον οδηγό σας στη νησίδα κυκλοφορίας της στάσης 9.

Εντοπίστε τον οδηγό σας

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής, για να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας.

Χάρτης Αεροδρόμιο San Jose

Το Διεθνές Αεροδρόμιο San Jose περιλαμβάνει 2 αεροσταθμούς: τον αεροσταθμό A και τον αεροσταθμό B που συνδέονται στην ελεγχόμενη περιοχή. Και οι δύο αεροσταθμοί A και B εξυπηρετούν διεθνείς αφίξεις.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο SJC εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο San Jose

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Mineta San Jose (SJC) είναι το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ σε επιβατική κίνηση, εξυπηρετώντας πάνω από 12,5 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. Απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα (4 μίλια) από το κέντρο του Σαν Χοσέ, 8 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο υπό ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου San Jose

Το Αεροδρόμιο SJC χωρίζεται σε 2 αεροσταθμούς, A και B, με 31 συνολικά πύλες επιβίβασης και στους δύο αεροσταθμούς. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου San Jose βρίσκονται στον Αεροσταθμό A. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός Α Αεροδρομίου SJC

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

SJC Terminal B

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου SJC

Η επιβίβαση για τις πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου San Jose γίνεται και στους δύο αεροσταθμούς. Το Αεροδρόμιο SJC προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε 16 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο San Jose

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 30 επιλογές για φαγητό και ποτό στο Αεροδρόμιο SJC, μεταξύ άλλων αλυσίδες fast-food, μπαρ και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Και στους δύο αεροσταθμούς του Αεροδρομίου San Jose Airport, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν φαγητό και ποτά.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο San Jose

Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία shuttle που συνδέουν τους δύο αεροσταθμούς του Αεροδρομίου SJC. Τα λεωφορεία shuttle του Αεροδρομίου San Jose εκτελούν συνεχώς κυκλικά δρομολόγια μεταξύ των Αεροσταθμών Α και Β και των χώρων στάθμευσης. Αναχωρούν κάθε 7 έως 10 λεπτά από κάθε αεροσταθμό, από το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων και από τον Χώρο ημερήσιας στάθμευσης 4.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο San Jose

Το Αεροδρόμιο SJC φιλοξενεί ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αντανακλά το ρόλο της περιοχής που έχει αναδειχτεί σε παγκόσμιο κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας. Έργα τέχνης βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων, τη Νότια αίθουσα και τον ημιώροφο του Αεροσταθμού Β. Πιάνο υπάρχουν στον Μπλε χώρο του Αεροσταθμού Α και στην αίθουσα αναζήτησης αποσκευών του Αεροσταθμού Β. Στο Αεροδρόμιο San Jose υπάρχουν 24 εμπορικά καταστήματα και στους δύο αεροσταθμούς, που πωλούν, μεταξύ άλλων, καλλυντικά, κοσμήματα και ηλεκτρονικά. Το αεροδρόμιο διαθέτει 23 σκύλους θεραπείας που βοηθούν τους επιβάτες να ηρεμούν πριν από το ταξίδι τους με το αεροπλάνο.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο San Jose

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος του Αεροδρομίου San Jose βρίσκονται στον Αεροσταθμό Α, δίπλα στην Πύλη 15 και στην αίθουσα αναζήτησης αποσκευών.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο San Jose

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο SJC, υπάρχουν περισσότερα από 25 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο San Jose

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza
 • Μουσεία ιστορίας και τεχνολογίας του Σαν Χοσέ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο San Jose εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter