Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco (SFO)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο SFO στη Νάπα είτε από τη Σίλικον Βάλεϊ στο Αεροδρόμιο SFO, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαδρομή σας από ή προς το αεροδρόμιο ανά πάσα στιγμή.

Σαν Φρανσίσκο, CA 94128
+1 650-821-8211

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο SFO

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να φύγετε

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Εάν στέλνετε αίτημα για UberX, UberXL, UberPool, Express Pool ή Select από τους αεροσταθμούς 1-3, θα πρέπει να διασχίσετε με τα πόδια τις αερογέφυρες που συνδέουν με το επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού. Στείλτε το αίτημα διαδρομής μόνο αφότου φτάσετε στον κλειστό χώρο στάθμευσης.

Εάν στέλνετε αίτημα για Black, Black SUV ή WAV, ή για οποιοδήποτε προϊόν από τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού, μπορείτε να στείλετε το αίτημα από το επίπεδο των αναχωρήσεων.

Συναντήστε τον οδηγό σε μια καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής

Για τους αεροσταθμούς 1-3, οι παραλαβές UberX, UberXL, UberPool, Express Pool και Select πραγματοποιούνται στο επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού, ενώ οι υπόλοιπες παραλαβές από τους αεροσταθμούς 1-3 πραγματοποιούνται στο πεζοδρόμιο στο επίπεδο αναχωρήσεων (2ος όροφος, πτήσεις εσωτερικού).

Όλες οι παραλαβές από τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού πραγματοποιούνται στο 2ο διάζωμα στο επίπεδο αναχωρήσεων (3ος όροφος, πτήσεις εξωτερικού).

Επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας

Εάν στέλνετε αίτημα από τον κλειστό χώρο στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το γράμμα που αντιστοιχεί στο τμήμα στο οποίο βρίσκεστε για να βοηθήσετε τον οδηγό σας να σας εντοπίσει. Τον Αεροσταθμό 1 εξυπηρετούν τα τμήματα B1-3 και C1-3. Τον Αεροσταθμό 2 εξυπηρετούν τα τμήματα D1-6 και E1-3 F. Τον Αεροσταθμό 3 εξυπηρετούν τα τμήματα F1-6 και F/G 1-3.

Εάν στέλνετε αίτημα από το διάζωμα (Black, Black SUV και WAV μόνο), μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του αεροσταθμού και της θύρας όπου βρίσκεστε ώστε να γνωρίζει ο οδηγός σας πού μπορεί να σας βρει.

Χάρτης SFO

Οι αεροσταθμοί 1-3 είναι για πτήσεις εσωτερικού, ενώ οι περιοχές A και G είναι για πτήσεις εξωτερικού. Οι τρεις κλειστοί χώροι στάθμευσης παρέχουν πρόσβαση στους αεροσταθμούς, μέσω του AirTrain και μιας διόδου πεζών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο SFO εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Ο κωδικός αεροδρομίου SFO προέρχεται από το «San Francisco», ενώ η προσθήκη του γράμματος «O» πιθανότατα συμβολίζει το τελευταίο γράμμα του ονόματος της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο SFO

Το Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco (SFO) είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας. Βρίσκεται περίπου 24 χιλιόμετρα (15 μίλια) νότια του Σαν Φρανσίσκο και είναι εύκολα προσβάσιμο από τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την πόλη του Σαν Φρανσίσκο. Απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο υπό ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου SFO

Το Αεροδρόμιο SFO χωρίζεται σε 4 αεροσταθμούς: 1, 2, 3 και τον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου San Francisco, ο οποίος περιλαμβάνει τις Ζώνες επιβίβασης A και G. Αίθουσες αναμονής υπάρχουν σε όλους τους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου San Francisco. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου SFO

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου SFO

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

Αεροσταθμός 3 Αεροδρομίου SFO

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου SFO

Η επιβίβαση για τις πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου SFO γίνεται στις Ζώνες A και G. Το Αεροδρόμιο SFO προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προς περισσότερους από 45 διεθνείς προορισμούς με 39 διεθνείς αερομεταφορείς. Στον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού στεγάζονται πάνω από 10 αίθουσες αναμονής, όπως το Air France–KLM Lounge και το Virgin Atlantic Clubhouse.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο SFO

Σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου San Francisco υπάρχουν πάνω από 60 διαθέσιμες επιλογές για φαγητό και ποτό, μεταξύ αυτών μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Πριν από τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχει ένας χώρος εστίασης στην Κύρια Αίθουσα, κοντά στη Ζώνη επιβίβασης Α του Αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού, για τους επιβάτες που επιθυμούν να φάνε κάτι πριν περάσουν τον έλεγχο ασφαλείας. Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν ένα σνακ ή φαγητό σε πακέτο στο τμήμα με τα καταστήματα του Αεροσταθμού 2, κοντά στη Ζώνη επιβίβασης D. Άλλος ένας χώρος εστίασης βρίσκεται στον Αεροσταθμό 3 του Αεροδρομίου San Francisco, κοντά στις Πύλες 80-90.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο SFO

Το AirTrain είναι το σύστημα δωρεάν μετακίνησης των επιβατών στο Αεροδρόμιο SFO, το οποίο συνδέει μεταξύ τους όλους τους αεροσταθμούς και τους χώρους στάθμευσης των αεροσταθμών. Στους Αεροσταθμούς 1, 2 και 3, ο σταθμός του AirTrain βρίσκεται στον Ημιώροφο, Επίπεδο 3, απέναντι από την αερογέφυρα. Στον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου San Francisco, ο σταθμός του AirTrain βρίσκεται στο Επίπεδο 4. Οι 2 γραμμές του AirTrain, η Κόκκινη γραμμή και η Μπλε γραμμή, λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο με συχνότητα δρομολογίων κάθε 4 λεπτά. Το AirTrain παρέχει επίσης σύνδεση με το Bay Area Rapid Transit (BART), ένα σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της ευρύτερης περιοχής, από τη στάση των AirTrain/BART στον Κλειστό χώρο στάθμευσης G.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο SFO

Οι δραστηριότητες και τα αξιοθέατα στο Αεροδρόμιο San Francisco περιλαμβάνουν ένα αεροπορικό μουσείο και βιβλιοθήκη, με εκθέματα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου που περιλαμβάνουν θέματα τέχνης, ιστορίας των αερομεταφορών, τοπικού πολιτισμού και επιστήμης. Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στις περιοχές διαδραστικών δραστηριοτήτων στον Αεροσταθμό 2, στη Ζώνη επιβίβασης D, και στον Αεροσταθμό 3, στις Ζώνες επιβίβασης E και F. Εγκαταστάσεις spa υπάρχουν σε κάθε αεροσταθμό του Αεροδρομίου SFO.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο SFO

Ανταλλακτήρια συναλλάγματος και αυτόματα μηχανήματα του Αεροδρομίου SFO βρίσκονται σε όλους τους χώρους του Αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού. Το κεντρικό ανταλλακτήριο βρίσκεται κοντά στη Θύρα 5.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο SFO

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο SFO, υπάρχουν περισσότερα από 50 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο SFO

 • Νήσος Αλκατράζ
 • Fisherman’s Wharf
 • Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ
 • Οινοποιεία στις κομητείες Napa και Sonoma

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο SFO εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter