Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco (SFO)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο SFO στη Νάπα είτε από τη Σίλικον Βάλεϊ στο Αεροδρόμιο SFO, μπορείτε να εξασφαλίσετε τη διαδρομή σας από ή προς το αεροδρόμιο ανά πάσα στιγμή.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Τρόποι οδήγησης

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • UberX garage pickup1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο SFO

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να φύγετε

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Εάν στείλετε αίτημα για UberPool ή Express Pool από τους αεροσταθμούς 1-3, θα διασχίσετε με τα πόδια τις αερογέφυρες που συνδέουν με το επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού. Στείλτε το αίτημα διαδρομής μόνο αφότου φτάσετε στον κλειστό χώρο στάθμευσης.

Συναντήστε τον οδηγό σε μια καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής

Για τους αεροσταθμούς 1-3, οι παραλαβές με UberPool και Express Pool πραγματοποιούνται στο επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού, ενώ οι υπόλοιπες παραλαβές πραγματοποιούνται δίπλα στο πεζοδρόμιο, στο επίπεδο αναχωρήσεων (2ος όροφος, πτήσεις εσωτερικού).

Όλες οι παραλαβές στον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των παραλαβών με UberPool και Express Pool, πραγματοποιούνται δίπλα στο 2ο πεζοδρόμιο, στο επίπεδο αναχωρήσεων (3ος όροφος, διεθνείς πτήσεις).

Επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας

Πληκτρολογήστε τον αεροσταθμό και τον αριθμό θύρας, για να γνωρίζει ο οδηγός πού να σας βρει.

Εάν στέλνετε αίτημα για παραλαβή με UberPool ή Express Pool από τους αεροσταθμούς 1-3, εναλλακτικά μπορείτε να πληκτρολογήσετε το γράμμα του τομέα στον οποίο βρίσκεστε (B, D ή F).

Χάρτης SFO

Οι αεροσταθμοί 1-3 είναι για πτήσεις εσωτερικού, ενώ οι περιοχές A και G είναι για πτήσεις εξωτερικού. Οι τρεις κλειστοί χώροι στάθμευσης παρέχουν πρόσβαση στους αεροσταθμούς, μέσω του AirTrain και μιας διόδου πεζών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο SFO εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Ο κωδικός αεροδρομίου SFO προέρχεται από το «San Francisco», ενώ η προσθήκη του γράμματος «O» πιθανότατα συμβολίζει το τελευταίο γράμμα του ονόματος της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο SFO

 • Delta
 • Southwest
 • Delta Sky Club
 • Alaska
 • American Airlines Admirals Club
 • United

Facebook
Instagram