Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco (sfo)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που ήδη γνωρίζετε για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο στη Νάπα ή από τη Σίλικον Βάλεϊ στο Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το SFO με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Σαν Φρανσίσκο, CA 94128
+1 650-821-8211

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/07.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • UberXL

  1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Comfort

  1-4

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

1/3

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο (SFO)

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Εάν στέλνετε αίτημα για διαδρομή UberX, Uber Pool ή Uber Express Pool από τους Αεροσταθμούς 1-3, ακολουθήστε τις πινακίδες του Αεροδρομίου προς το επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης.

Εάν στέλνετε αίτημα για διαδρομή Uber Comfort, UberXL, Uber Select, Uber Black, Uber Black SUV ή οποιοδήποτε προϊόν από τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού, ενδέχεται η τοποθεσία παραλαβής σας να είναι στο πεζοδρόμιο στο Επίπεδο Αναχωρήσεων.

Συναντήστε τον οδηγό σε μια καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής

Για τους Αεροσταθμούς 1-3, οι παραλαβές UberX, Uber Pool, και Uber Express Pool πραγματοποιούνται στο Επίπεδο 5 του κλειστού χώρου στάθμευσης για πτήσεις εσωτερικού, ενώ οι υπόλοιπες παραλαβές από τους Αεροσταθμούς 1-3 πραγματοποιούνται στο πεζοδρόμιο του Επιπέδου Αναχωρήσεων (2ος όροφος, πτήσεις εσωτερικού).

Οι παραλαβές Uber Comfort, Uber XL και Uber Select πραγματοποιούνται στον δρόμο, από τις 20 Νοεμβρίου 2019. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η παραλαβή για αυτές οι επιλογές διαδρομής δεν θα γίνεται στον κλειστό χώρο στάθμευσης Επιπέδου 5.

Όλες οι παραλαβές από τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού πραγματοποιούνται στο 2ο πεζοδρόμιο στο επίπεδο αναχωρήσεων (3ος όροφος, πτήσεις εξωτερικού).

Επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας

Εάν στέλνετε αίτημα από τον κλειστό χώρο στάθμευσης πτήσεων εσωτερικού, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το γράμμα που αντιστοιχεί στο τμήμα στο οποίο βρίσκεστε για να βοηθήσετε τον οδηγό σας να σας εντοπίσει. Τον Αεροσταθμό 1 εξυπηρετούν τα τμήματα B1-3 και C1-3. Τον Αεροσταθμό 2 εξυπηρετούν τα τμήματα D1-6 και E1-3 F. Τον Αεροσταθμό 3 εξυπηρετούν τα τμήματα F1-6 και F/G 1-3.

Εάν στέλνετε αίτημα για παραλαβή στον δρόμο (Uber Comfort, UberXL, Uber Select, Uber Black, and Uber Black SUV μόνο), μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αριθμό του αεροσταθμού και της θύρας όπου βρίσκεστε ώστε να γνωρίζει ο οδηγός σας πού μπορεί να σας βρει.

Χάρτης Αεροδρόμιο Σαν Φρανσίσκο

Οι αεροσταθμοί 1-3 είναι για πτήσεις εσωτερικού, ενώ οι περιοχές A και G είναι για πτήσεις εξωτερικού. Οι τρεις κλειστοί χώροι στάθμευσης παρέχουν πρόσβαση στους αεροσταθμούς, μέσω του AirTrain και μιας διόδου πεζών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

 • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο SFO εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

  Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

 • Ο κωδικός αεροδρομίου SFO προέρχεται από το «San Francisco», ενώ η προσθήκη του γράμματος «O» πιθανότατα συμβολίζει το τελευταίο γράμμα του ονόματος της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο SFO

Το Διεθνές Αεροδρόμιο San Francisco (SFO) είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βόρειας Καλιφόρνιας. Βρίσκεται περίπου 24 χιλιόμετρα (15 μίλια) νότια του Σαν Φρανσίσκο και είναι εύκολα προσβάσιμο από τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την πόλη του Σαν Φρανσίσκο. Απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο υπό ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου SFO

Το Αεροδρόμιο SFO χωρίζεται σε 4 αεροσταθμούς: 1, 2, 3 και τον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου San Francisco, ο οποίος περιλαμβάνει τις Ζώνες επιβίβασης A και G. Αίθουσες αναμονής υπάρχουν σε όλους τους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου San Francisco. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου SFO

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου SFO

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

Αεροσταθμός 3 Αεροδρομίου SFO

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου SFO

Η επιβίβαση για τις πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου SFO γίνεται στις Ζώνες A και G. Το Αεροδρόμιο SFO προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό προς περισσότερους από 45 διεθνείς προορισμούς με 39 διεθνείς αερομεταφορείς. Στον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού στεγάζονται πάνω από 10 αίθουσες αναμονής, όπως το Air France–KLM Lounge και το Virgin Atlantic Clubhouse.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο SFO

Σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου San Francisco υπάρχουν πάνω από 60 διαθέσιμες επιλογές για φαγητό και ποτό, μεταξύ αυτών μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Πριν από τον έλεγχο ασφαλείας, υπάρχει ένας χώρος εστίασης στην Κύρια Αίθουσα, κοντά στη Ζώνη επιβίβασης Α του Αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού, για τους επιβάτες που επιθυμούν να φάνε κάτι πριν περάσουν τον έλεγχο ασφαλείας. Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν ένα σνακ ή φαγητό σε πακέτο στο τμήμα με τα καταστήματα του Αεροσταθμού 2, κοντά στη Ζώνη επιβίβασης D. Άλλος ένας χώρος εστίασης βρίσκεται στον Αεροσταθμό 3 του Αεροδρομίου San Francisco, κοντά στις Πύλες 80-90.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο SFO

Το AirTrain είναι το σύστημα δωρεάν μετακίνησης των επιβατών στο Αεροδρόμιο SFO, το οποίο συνδέει μεταξύ τους όλους τους αεροσταθμούς και τους χώρους στάθμευσης των αεροσταθμών. Στους Αεροσταθμούς 1, 2 και 3, ο σταθμός του AirTrain βρίσκεται στον Ημιώροφο, Επίπεδο 3, απέναντι από την αερογέφυρα. Στον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου San Francisco, ο σταθμός του AirTrain βρίσκεται στο Επίπεδο 4. Οι 2 γραμμές του AirTrain, η Κόκκινη γραμμή και η Μπλε γραμμή, λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο με συχνότητα δρομολογίων κάθε 4 λεπτά. Το AirTrain παρέχει επίσης σύνδεση με το Bay Area Rapid Transit (BART), ένα σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της ευρύτερης περιοχής, από τη στάση των AirTrain/BART στον Κλειστό χώρο στάθμευσης G.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο SFO

Οι δραστηριότητες και τα αξιοθέατα στο Αεροδρόμιο San Francisco περιλαμβάνουν ένα αεροπορικό μουσείο και βιβλιοθήκη, με εκθέματα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου που περιλαμβάνουν θέματα τέχνης, ιστορίας των αερομεταφορών, τοπικού πολιτισμού και επιστήμης. Τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν στις περιοχές διαδραστικών δραστηριοτήτων στον Αεροσταθμό 2, στη Ζώνη επιβίβασης D, και στον Αεροσταθμό 3, στις Ζώνες επιβίβασης E και F. Εγκαταστάσεις spa υπάρχουν σε κάθε αεροσταθμό του Αεροδρομίου SFO.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο SFO

Ανταλλακτήρια συναλλάγματος και αυτόματα μηχανήματα του Αεροδρομίου SFO βρίσκονται σε όλους τους χώρους του Αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού. Το κεντρικό ανταλλακτήριο βρίσκεται κοντά στη Θύρα 5.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο SFO

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο SFO, υπάρχουν περισσότερα από 50 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο SFO

 • Νήσος Αλκατράζ
 • Fisherman’s Wharf
 • Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ
 • Οινοποιεία στις κομητείες Napa και Sonoma

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.