Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham (RDU)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο RDU στο North Carolina Museum of Art είτε από το κέντρο του Durham στο Αεροδρόμιο RDU, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Select1-4

  Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο RDU

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Και ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε έξω, από το επίπεδο αφίξεων

Στον αεροσταθμό 1, βγείτε έξω από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών στη ζώνη παραλαβής επιβατών 1. Στον αεροσταθμό 2, βγείτε από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών και μεταβείτε στη ζώνη 17. Αυτό είναι το σημείο όπου όλοι οι οδηγοί-συνεργάτες της Uber παραλαμβάνουν τους ταξιδιώτες στο Αεροδρόμιο RDU.

Συναντήστε τον οδηγό δίπλα στο πεζοδρόμιο

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής, για να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας.

Χάρτης Αεροδρόμιο RDU

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham περιλαμβάνει 2 αεροσταθμούς και 3 αίθουσες. Ο αεροσταθμός 2 διαθέτει 4 πύλες διεθνών πτήσεων.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο RDU εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο RDU

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham (RDU) είναι το 39ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ σε επιβατική κίνηση, εξυπηρετώντας πάνω από 11 εκατομμύρια ταξιδιώτες τον χρόνο. Βρίσκεται στο Wake County της Βόρειας Καρολίνας και απέχει περίπου 23 χιλιόμετρα (14 μίλια), 20 περίπου λεπτά με το αυτοκίνητο σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες, τόσο από το κέντρο του Ράλεϊ, της πρωτεύουσας της πολιτείας, όσο και από το Ντούρχαμ.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου RDU

Το Αεροδρόμιο RDU έχει 2 επιβατικούς αεροσταθμούς –τον Αεροσταθμό 1 και τον Αεροσταθμό 2– με 45 πύλες συνολικά και στους 2 αεροσταθμούς. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου RDU βρίσκονται στον Αεροσταθμό 2. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου RDU

 • Southwest

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου RDU

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου RDU

Η επιβίβαση για τις πτήσεις εξωτερικού του Αεροδρομίου RDU γίνεται στον Αεροσταθμό 2. Το Αεροδρόμιο RDU προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε 8 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο RDU

Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 20 επιλογές για φαγητό και ποτό στο Αεροδρόμιο RDU, μεταξύ άλλων μπαρ, καφετέριες που πωλούν φαγητό σε πακέτο και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Τα καταστήματα εστίασης βρίσκονται και στους δύο αεροσταθμούς του Αεροδρομίου RDU.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο RDU

Οι 2 αεροσταθμοί δεν συνδέονται μεταξύ τους με ελεγχόμενη περιοχή. Οι ταξιδιώτες που μετακινούνται μεταξύ των αεροσταθμών μπορούν να χρησιμοποιούν το λεωφορείο shuttle του Αεροδρομίου RDU ή τον κυλιόμενο πεζοδιάδρομο των στεγασμένων χώρων στάθμευσης μεταξύ των αεροσταθμών.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο RDU

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham προσφέρει διάφορες δραστηριότητες και αξιοθέατα, όπως μια έκθεση τέχνης με μόνιμα και προσωρινά εκθέματα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου. Εγκαταστάσεις spa υπάρχουν στον Αεροσταθμό 1, δίπλα στην Πύλη A7, και στον Αεροσταθμό 2, δίπλα στην Πύλη C3.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο RDU

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος για τους ταξιδιώτες του Αεροδρομίου RDU βρίσκονται στον Αεροσταθμό 2, στον χώρο έκδοσης εισιτηρίων και δίπλα στην αναζήτηση αποσκευών.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο RDU

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση στην πτήση σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο RDU, υπάρχουν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο RDU

 • Πλανητάριο Chapel Hill
 • Μουσεία ιστορίας και τέχνης στο Raleigh
 • Τα πανεπιστήμια του Research Triangle
 • Λίμνη Johnson

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο RDU εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter