Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Pittsburgh (PIT)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Pittsburgh στο Pittsburgh Zoo είτε από το κέντρο της πόλης στο Αεροδρόμιο PIT, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

1000 Airport Boulevard, Πίτσμπουργκ, PA 15231
+1 412-472-3525

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Pittsburgh

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Pittsburgh. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/12.

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Έκπτωση έως 15$

Κερδίστε 5$ έκπτωση για καθεμία από τις τρεις πρώτες διαδρομές σας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς NEWRIDER15. Λήγει 30 ημέρες μετά την εφαρμογή του κωδικού προσφοράς στον λογαριασμό σας στο Uber.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-3

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort

  1-3

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • UberXL

  1-5

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

1/3

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο Pittsburgh

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών

Βγαίνοντας από τη θύρα 4, κατευθυνθείτε προς το μοβ πεζοδρόμιο που προορίζεται για παραλαβές από επαγγελματίες οδηγούς. Αυτό είναι το σημείο όπου όλοι οι οδηγοί-συνεργάτες της Uber παραλαμβάνουν τους ταξιδιώτες στο Αεροδρόμιο PIT.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Pittsburgh με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.
Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Χρέωση

26$ ανά ημέρα
16$ ανά ημέρα
8$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης Αεροδρόμιο Pittsburgh

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Pittsburgh διαθέτει 2 κεντρικά κτίρια, τον αεροσταθμό αστικής περιοχής και τον αεροσταθμό ελεγχόμενης περιοχής. Ο αεροσταθμός ελεγχόμενης περιοχής αποτελείται από 4 αίθουσες, με την αίθουσα C να εξυπηρετεί όλες τις διεθνείς αφίξεις.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

 • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο PIT εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

  Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Pittsburgh (PIT) είναι το 47ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, εξυπηρετώντας πάνω από 8 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. Απέχει περίπου 29 χιλιόμετρα (18 μίλια) από το κέντρο του Πίτσμπουργκ, 20 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Pittsburgh

Το Αεροδρόμιο PIT έχει 2 κεντρικά κτίρια αεροσταθμών: τον Αεροσταθμό αστικής περιοχής και τον Αεροσταθμό ελεγχόμενης περιοχής. Ο Αεροσταθμός αστικής περιοχής περιλαμβάνει αίθουσα αναζήτησης αποσκευών, αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων, σημεία ελέγχου ασφαλείας και επίγειες μεταφορές. Ο Αεροσταθμός ελεγχόμενης περιοχής αποτελείται από 4 αίθουσες (A, B, C και D), με 75 πύλες σε ολόκληρο τον αεροσταθμό. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου Pittsburgh βρίσκονται στους Αεροσταθμούς B και C. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αίθουσα Α Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής Αεροδρομίου PIT

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Αίθουσα Β Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής Αεροδρομίου PIT

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

Αίθουσα C Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής Αεροδρομίου PIT

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

Αίθουσα D Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής Αεροδρομίου PIT

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου PIT

Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις των πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου Pittsburgh πραγματοποιούνται στην Αίθουσα C του Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής, στις πύλες C51 έως C61. Το Αεροδρόμιο PIT προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε περισσότερους από 20 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Το Αεροδρόμιο PIT προσφέρει πάνω από 30 επιλογές για φαγητό και ποτό και στους δύο αεροσταθμούς αστικής και ελεγχόμενης περιοχής, που περιλαμβάνουν μπαρ, καφετέριες, καταστήματα με σνακ καθώς και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Τα καταστήματα εστίασης του Αεροδρομίου Pittsburgh σερβίρουν παραδοσιακά αμερικάνικα πιάτα και ντελικατέσεν αλλά και πιάτα διεθνούς κουζίνας.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Οι ταξιδιώτες στο Αεροδρόμιο PIT μπορούν να χρησιμοποιούν το People Mover, ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα υπόγειου σιδηροδρόμου που συνδέει τον Αεροσταθμό αστικής περιοχής με τον Αεροσταθμό ελεγχόμενης περιοχής. Επιπλέον, η μετακίνηση στο Αεροδρόμιο Pittsburgh μπορεί να γίνει και με τους κυλιόμενους πεζοδιαδρόμους κατά μήκος κάθε αίθουσας για τη διευκόλυνση των επιβατών.

Τι να κάνετε στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Στα πλαίσια του προγράμματος «Τέχνη στο αεροδρόμιο» του Διεθνούς Αεροδρομίου Pittsburgh, εκθέτονται έργα τοπικών, περιφερειακών, εθνικών και διεθνών καλλιτεχνών. Τα έργα εκθέτονται στον Αεροσταθμό αστικής περιοχής και στην Αίθουσα C του Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής. Ένας χώρος για παιδιά βρίσκεται στην Αίθουσα C του Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής, με διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Εγκαταστάσεις spa βρίσκονται στην Αίθουσα B και στο κεντρικό πυρήνα του Αεροσταθμού ελεγχόμενης περιοχής.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος για τους επιβάτες του Αεροδρομίου Pittsburgh βρίσκονται στον Αεροσταθμό αστικής περιοχής, στο επίπεδο μετεπιβίβασης.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο PIT, υπάρχουν περισσότερα από 25 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Pittsburgh

 • Cathedral of Learning
 • Grandview Overlook
 • Θερμοκήπιο και βοτανικοί κήποι Pittsburgh
 • Raccoon Creek State Park, Hookstown

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο PIT εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.