Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Orly στο Παρίσι είτε από το Παρίσι στο Αεροδρόμιο Orly, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Orly

Στο Αεροδρόμιο Orly, η Paris Aéroport παρέχει Wi-Fi στους επιβάτες με σταθερές χρεώσεις σύνδεσης από 2,90€ για 20 λεπτά έως 5,90€ για μία ώρα ή, για πιο αξιόπιστη υπηρεσία, με 9,90€ για 24 ώρες.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Paris-Orly

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Orly

Το Αεροδρόμιο Orly διαθέτει ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος Travelex που βρίσκεται στην αίθουσα A του νότιου αεροσταθμού. Μπορείτε να προπαραγγείλετε συνάλλαγμα διαδικτυακά και να το παραλάβετε εκεί, να προμηθευτείτε μια προπληρωμένη κάρτα ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ATM μετατροπής συναλλάγματος που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των δύο αεροσταθμών.

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο ORY και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε το σημείο παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Orly μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ως σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY). Μόλις 19 χιλιόμετρα (12 μίλια) νότια του Παρισιού, το Αεροδρόμιο Orly είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο για διεθνείς μετακινήσεις στη Γαλλία, με το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle, επίσης στο Παρίσι, να αποτελεί τον κεντρικό κόμβο της χώρας. Ωστόσο, το Αεροδρόμιο Orly είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Γαλλία και φιλοξενεί περισσότερους από 32 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Η χρήση Uber προσφέρει μια άνετη λύση, χωρίς άγχος για τους ταξιδιώτες που μετακινούνται προς και από το Αεροδρόμιο Orly, με τη διαδρομή για το Παρίσι να διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου ORY

Υπάρχουν 2 αεροσταθμοί στο Αεροδρόμιο Orly Δυτικός (Ouest) και Νότιος (Sud). Ο Νότιος αεροσταθμός αποτελείται από 6 επίπεδα και εξυπηρετεί περισσότερο πτήσεις μικρών αποστάσεων, ενώ ο Δυτικός αεροσταθμός αποτελείται από 3 επίπεδα και προορίζεται για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Δυτικός αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air France
 • British Airways

Νότιος αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Paris-Orly

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε καφετέριες, γαλλικά εστιατόρια και πολλές άλλες επιλογές και στους δύο αεροσταθμούς, Δυτικό και Νότιο. Τα περισσότερα εστιατόρια βρίσκονται πριν από τον έλεγχο ασφάλειας, επομένως υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εάν έχετε χρόνο πριν από την πτήση σας, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα στην περιοχή των καταστημάτων αδασμολόγητων ειδών και στους δύο αεροσταθμούς.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο ORY

Μπορείτε να μεταβείτε από τον έναν αεροσταθμό στον άλλον, χρησιμοποιώντας το δωρεάν αυτοματοποιημένο λεωφορείο shuttle Orlyval, το οποίο σας συνδέει επίσης με τον σταθμό RER Antony, παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το μετρό του Παρισιού. Η διάρκεια της διαδρομής μεταξύ των αεροσταθμών με το Orlyval είναι λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ το μετρό έχει αναχωρήσεις κάθε 6 λεπτά. Υπάρχει επίσης λεωφορείο για τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που συνδέει τους χώρους στάθμευσης και με τους δύο αεροσταθμούς, με προγραμματισμένα δρομολόγια κάθε 9 λεπτά.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο ORY

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή πολυτελών καταστημάτων, όπως αρμόζει άλλωστε στο Παρίσι, με πολλές κορυφαίες επωνυμίες διαθέσιμες στα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών στους δύο αεροσταθμούς. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τις περιοχές παιχνιδιού, γνωστές ως περιοχές Gulli, που υπάρχουν στις αίθουσες επιβίβασης πτήσεων εξωτερικού στον Νότιο αεροσταθμό και στην αίθουσα 1 του Δυτικού αεροσταθμού, ιδανικές για να τα βοηθήσουν να εκτονώσουν λίγη ενέργεια πριν από μια μεγάλη πτήση. Ο Δυτικός αεροσταθμός διαθέτει επίσης μια σειρά από αίθουσες αναμονής συγκεκριμένων αεροπορικών εταιρειών, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε πριν από μια πτήση, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, φλιπεράκι και άλλα είδη ψυχαγωγίας.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο ORY

Υπάρχουν τρία ξενοδοχεία στον χώρο του Αεροδρομίου Orly, αλλά θα βρείτε πολλά περισσότερα στα γειτονικά προάστια Rungis και Athis-Mons. Πολλά από τα ξενοδοχεία προσφέρουν επαγγελματικές παροχές. Η σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Orlyval σάς εξασφαλίζει επίσης πρόσβαση σε καταλύματα στην καρδιά του Παρισιού, εάν έχετε χρόνο για μετακινήσεις.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Orly

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στο Παρίσι, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση, όπως τα εξής:

 • Κατακόμβες του Παρισιού
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • The François-Mitterrand Library
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Paris-Orly εδώ.