Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Paris-Orly (ory)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Orly; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Orly στο Παρίσι είτε από το Παρίσι στο Αεροδρόμιο Orly. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το ORY με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Paris-Orly

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Paris-Orly. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/21.

2:35 AM
open

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX Priority

  1-4

  Γρηγορότερες παραλαβές

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Berline

  1-4

  High end cars with top-rated drivers

 • Comfort

  1-4

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • Μινιβάν

  1-6

  High end cars for 6 with top-rated drivers

 • Πράσινο

  1-4

  Ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα

1/6

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Orly (ORY)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο ORY που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Orly. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Αεροδρόμιο Paris-Orly.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο ORY, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Orly

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Orly

Στο Αεροδρόμιο Orly, η Paris Aéroport παρέχει Wi-Fi στους επιβάτες με σταθερές χρεώσεις σύνδεσης από 2,90€ για 20 λεπτά έως 5,90€ για μία ώρα ή, για πιο αξιόπιστη υπηρεσία, με 9,90€ για 24 ώρες.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Paris-Orly

Υπάρχουν 7 χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Paris-Orly και λειτουργούν όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν στάθμευση μικρής και μακράς διάρκειας, ειδικά διαμορφωμένες λωρίδες και χώρους για μοτοσικλέτες και άτομα περιορισμένης κινητικότητας, καθώς και χώρους για στάθμευση μόνο κατόπιν κράτησης ή με συνδρομή.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Orly

Το Αεροδρόμιο Orly διαθέτει ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος Travelex που βρίσκεται στην αίθουσα A του νότιου αεροσταθμού. Μπορείτε να προπαραγγείλετε συνάλλαγμα διαδικτυακά και να το παραλάβετε εκεί, να προμηθευτείτε μια προπληρωμένη κάρτα ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ATM μετατροπής συναλλάγματος που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των δύο αεροσταθμών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο ORY και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Orly μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

 • Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Orly

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ως σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Paris-Orly (ORY). Μόλις 19 χιλιόμετρα (12 μίλια) νότια του Παρισιού, το Αεροδρόμιο Orly είναι το 2ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο για διεθνείς μετακινήσεις στη Γαλλία, με το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle, επίσης στο Παρίσι, να αποτελεί τον κεντρικό κόμβο της χώρας. Ωστόσο, το Αεροδρόμιο Orly είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Γαλλία και φιλοξενεί περισσότερους από 32 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Η χρήση Uber προσφέρει μια άνετη λύση, χωρίς άγχος για τους ταξιδιώτες που μετακινούνται προς και από το Αεροδρόμιο Orly, με τη διαδρομή για το Παρίσι να διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου ORY

Υπάρχουν 2 αεροσταθμοί στο Αεροδρόμιο Orly Δυτικός (Ouest) και Νότιος (Sud). Ο Νότιος αεροσταθμός αποτελείται από 6 επίπεδα και εξυπηρετεί περισσότερο πτήσεις μικρών αποστάσεων, ενώ ο Δυτικός αεροσταθμός αποτελείται από 3 επίπεδα και προορίζεται για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Δυτικός αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air France
 • British Airways

Νότιος αεροσταθμός Αεροδρομίου ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Paris-Orly

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε καφετέριες, γαλλικά εστιατόρια και πολλές άλλες επιλογές και στους δύο αεροσταθμούς, Δυτικό και Νότιο. Τα περισσότερα εστιατόρια βρίσκονται πριν από τον έλεγχο ασφάλειας, επομένως υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εάν έχετε χρόνο πριν από την πτήση σας, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα στην περιοχή των καταστημάτων αδασμολόγητων ειδών και στους δύο αεροσταθμούς.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο ORY

Μπορείτε να μεταβείτε από τον έναν αεροσταθμό στον άλλον, χρησιμοποιώντας το δωρεάν αυτοματοποιημένο λεωφορείο shuttle Orlyval, το οποίο σας συνδέει επίσης με τον σταθμό RER Antony, παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το μετρό του Παρισιού. Η διάρκεια της διαδρομής μεταξύ των αεροσταθμών με το Orlyval είναι λιγότερο από ένα λεπτό, ενώ το μετρό έχει αναχωρήσεις κάθε 6 λεπτά. Υπάρχει επίσης λεωφορείο για τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που συνδέει τους χώρους στάθμευσης και με τους δύο αεροσταθμούς, με προγραμματισμένα δρομολόγια κάθε 9 λεπτά.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο ORY

Το Αεροδρόμιο Paris-Orly φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή πολυτελών καταστημάτων, όπως αρμόζει άλλωστε στο Παρίσι, με πολλές κορυφαίες επωνυμίες διαθέσιμες στα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών στους δύο αεροσταθμούς. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τις περιοχές παιχνιδιού, γνωστές ως περιοχές Gulli, που υπάρχουν στις αίθουσες επιβίβασης πτήσεων εξωτερικού στον Νότιο αεροσταθμό και στην αίθουσα 1 του Δυτικού αεροσταθμού, ιδανικές για να τα βοηθήσουν να εκτονώσουν λίγη ενέργεια πριν από μια μεγάλη πτήση. Ο Δυτικός αεροσταθμός διαθέτει επίσης μια σειρά από αίθουσες αναμονής συγκεκριμένων αεροπορικών εταιρειών, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε πριν από μια πτήση, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, φλιπεράκι και άλλα είδη ψυχαγωγίας.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο ORY

Υπάρχουν τρία ξενοδοχεία στον χώρο του Αεροδρομίου Orly, αλλά θα βρείτε πολλά περισσότερα στα γειτονικά προάστια Rungis και Athis-Mons. Πολλά από τα ξενοδοχεία προσφέρουν επαγγελματικές παροχές. Η σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Orlyval σάς εξασφαλίζει επίσης πρόσβαση σε καταλύματα στην καρδιά του Παρισιού, εάν έχετε χρόνο για μετακινήσεις.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Orly

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στο Παρίσι, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση, όπως τα εξής:

 • Κατακόμβες του Παρισιού
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • The François-Mitterrand Library
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Paris-Orly εδώ.

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.