Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario (ONT)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Ontario; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Ontario στο μουσείο Planes of Fame είτε από το Cucamonga-Guasti Regional Park στο Αεροδρόμιο Ontario. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το ONT με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 700 σημαντικές τοποθεσίες, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε μια άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με την Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Ways to ride in the area

Pickup at Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario (ONT)

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας. Και επιλέξτε την τοποθεσία παραλαβής στην εφαρμογή.

Αναζητήστε τις πινακίδες επιμερισμού διαδρομής

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Εντοπίστε τον οδηγό σας

Ο οδηγός θα σας συναντήσει δίπλα στο πεζοδρόμιο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Αεροδρόμιο Ontario Map

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario περιλαμβάνει 2 αεροσταθμούς: τον αεροσταθμό 2 και τον αεροσταθμό 4. Το αεροδρόμιο εξυπηρετεί 19 συνολικά επιβατικούς προορισμούς.

Χάρτης Αεροδρομίου Ontario

Top questions from riders

  • Ναι. Μεταβείτε σε αυτήν τη λίστα αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) ONT depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

    Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

More information

  • Οδηγείτε μέσω Uber;

    Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

  • Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

    Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 700 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

1/2

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Ontario

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario (ONT) εξυπηρετεί περίπου 4 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα (4 μίλια), 8 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες, από το κέντρο του Οντάριο, στην πολιτεία της Καλιφόρνιας. Βρίσκεται επίσης σε απόσταση περίπου 61 χιλιομέτρων (38 μιλίων) ανατολικά του Λος Άντζελες και 37 χιλιομέτρων (23 μιλίων) δυτικά του San Bernardino.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Ontario

Το Αεροδρόμιο ONT έχει 2 αεροσταθμούς: τον Αεροσταθμό 2 με 12 πύλες και τον Αεροσταθμό 4 με 14 πύλες. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό παρακείμενο κτίριο για τις αφίξεις εξωτερικού. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου ONT

  • Alaska
  • China
  • Delta
  • Frontier
  • JetBlue
  • United
  • Volaris

Αεροσταθμός 4 Αεροδρομίου ONT

  • American
  • Southwest

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου ONT

Οι αναχωρήσεις εξωτερικού στο Αεροδρόμιο Ontario γίνονται κυρίως στον Αεροσταθμό 2. Το Αεροδρόμιο ONT προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε 2 διεθνείς προορισμούς: το Μεξικό και την Ταϊβάν.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Ontario

Το Αεροδρόμιο ONT προσφέρει 8 επιλογές για φαγητό και ποτό και στους 2 αεροσταθμούς του. Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια fast-food. Μπορούν να επιλέξουν, μεταξύ άλλων, καφέ, γκουρμέ πίτσα, σνακ και σάντουιτς. Τα καταστήματα εστίασης του Αεροδρομίου Ontario στον Αεροσταθμό 2 βρίσκονται κυρίως ανάμεσα στις Πύλες 204 και 209. Στον Αεροσταθμό 4, βρίσκονται κυρίως ανάμεσα στις Πύλες 404 και 410.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Ontario

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario διαθέτει ένα δωρεάν λεωφορείο shuttle, το οποίο μεταφέρει τους επιβάτες μεταξύ των αεροσταθμών, του χώρου στάθμευσης 5 και του ενιαίου κέντρου ενοικίασης αυτοκινήτων. Όλα τα λεωφορεία shuttle του Αεροδρομίου Ontario είναι κατάλληλα για χρήση από επιβάτες με αναπηρικό αμαξίδιο.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Ontario

Για τους στρατιωτικούς, άνδρες και γυναίκες, η αίθουσα αναμονής Ontario-USO διαθέτει αίθουσες τηλεόρασης με μεγάλη ποικιλία κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, δωρεάν βιβλιοθήκη με βιβλία και περιοδικά, υπολογιστές με πρόσβαση στο internet, αίθουσα παιχνιδιών, χώρο φύλαξης αποσκευών, παιδότοπο και διευκολύνσεις για βρέφη. Δωρεάν υπηρεσία λεωφορείου shuttle είναι διαθέσιμη από τους Αεροσταθμούς 2 και 4.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Ontario

Δεν υπάρχουν ανταλλακτήρια συναλλάγματος για τους επιβάτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ontario.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Ontario

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο ONT, υπάρχουν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Ontario

  • Cucamonga-Guasti Regional Park
  • Ontario Town Square
  • Planes of Fame Air Museum, Chino
  • Pumpkin Rock, Norco

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο Ontario εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.