Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Madrid στο κέντρο της πόλης είτε από το Μουσείο του Πράδο στο Αεροδρόμιο Madrid. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το MAD με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Μαδρίτη, 28042
+34 913-21-10-00

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 700 σημαντικές τοποθεσίες, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε μια άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με την Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Ways to ride in the area

Pickup at Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο MAD που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο MAD, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Top questions from riders

  • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas και έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και βολική διαδρομή, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

  • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

  • Οι χρεώσεις Uber για διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber στην εφαρμογή Uber.

  • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

More information

  • Οδηγείτε μέσω Uber;

    Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

  • Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

    Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 700 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

1/2

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Οι πρώτες εμπορικές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas ξεκίνησαν το 1933. Από τότε, το αεροδρόμιο αναπτύχθηκε και έγινε ένα από τα κύρια σημεία εισόδου των επισκεπτών στην Ισπανία. Κάθε χρόνο, το Αεροδρόμιο MAD υποδέχεται περίπου 58 εκατομμύρια επιβάτες και διεκπεραιώνει πάνω από 400.000 πτήσεις. Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων (9 μιλίων) βορειοανατολικά της Μαδρίτης και απέχει περίπου 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, γεγονός που κάνει το Uber την ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις σας.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas έχει 5 αεροσταθμούς: T1, T2, T3, T4 και T4S. Όλοι οι αεροσταθμοί εξυπηρετούν πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και πτήσεις σε προορισμούς εντός και εκτός Schengen. Για τη μετακίνηση των επιβατών μεταξύ των αεροσταθμών, υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν λεωφορεία shuttle.

Εστιατόρια Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο MAD είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο και προσφέρει τεράστια ποικιλία γευστικών επιλογών για τους επιβάτες, είτε αναζητούν ένα πλήρες γεύμα, ένα χαλαρό ποτό είτε ένα γρήγορο σνακ πριν ή μετά από την πτήση τους. Στο αεροδρόμιο θα βρείτε αρκετά gourmet εστιατόρια, με κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου όπως ιαπωνική και γαλλική και, φυσικά, τάπας και άλλα δημοφιλή ισπανικά πιάτα. Αν δεν έχετε χρόνο για να καθίσετε σε ένα εστιατόριο, υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε πακέτο όπως σάντουιτς, γλυκά, σαλάτες και άλλες νοστιμιές, αλλά και fast-food με burger και τηγανητές πατάτες. Υπάρχουν επίσης πολλά μπαρ που σερβίρουν μπίρα, κρασί, αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ.

Καταστήματα στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Όσοι αγαπούν να κάνουν αγορές, θα ενθουσιαστούν με τα καταστήματα στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas, ειδικά με τον τομέα αδασμολόγητων ειδών, που είναι ο μεγαλύτερος στην Ισπανία και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων από τις γνωστότερες μάρκες στον κόσμο, σε εξαιρετικές τιμές. Στους άλλους χώρους του αεροδρομίου θα βρείτε καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικά είδη, τεχνολογία, ταξιδιωτικά είδη της τελευταίας στιγμής και αναμνηστικά. Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου μπορούν επίσης να επισκεφτούν τα καταστήματα με αυθεντικά είδη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αίθουσες αναμονής Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο πριν από την πτήση σας, στο Αεροδρόμιο MAD υπάρχουν αρκετές αίθουσες αναμονής όπου οι επιβάτες μπορούν να εργαστούν με ηρεμία ή να χαλαρώσουν για λίγο. Όλοι οι αεροσταθμοί έχουν μια αίθουσα αναμονής, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων οικογενειών με παιδιά, έναντι χρέωσης. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται ζεστά και κρύα ποτά και σνακ, εφημερίδες και περιοδικά, ντους, άνετα καθίσματα και δωρεάν wifi

.

Υπηρεσίες στο Αεροδρόμιο MAD

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas προσφέρει στους επιβάτες διάφορες υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να έχουν ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι. Για τις οικογένειες με μικρά παιδιά, υπάρχουν παιδότοποι, μια αίθουσα για θηλασμό, καροτσάκια εξυπηρέτησης ενώ δίνεται προτεραιότητα στους ελέγχους ασφαλείας. Κατόπιν αιτήματος, υπάρχει διαθέσιμη ειδική βοήθεια για τα άτομα μειωμένης κινητικότητας. Το αίτημα θα πρέπει να υποβάλετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα της πτήσης σας. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να χρησιμοποιούν τους ειδικούς χώρους για εργασία καθώς και τις αίθουσες συναντήσεων και παρουσιάσεων.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Οι επιλογές διαμονής κοντά στο αεροδρόμιο είναι πάρα πολλές. Αν δεν έχετε μια πολύ πρωινή πτήση, μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία της Μαδρίτης και να μετακινηθείτε στο αεροδρόμιο με Uber.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας και οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις μεγάλες λεωφόρους, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης. Έδρα ενός από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, η Μαδρίτη είναι επίσης γεμάτη με εστιατόρια, αξιοθέατα αρχιτεκτονικής και τέχνης. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

  • Μουσείο του Πράδο
  • Πάρκο Μπουέν Ρετίρο
  • Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Σαν Φερνάντο
  • Όπερα Τεάτρο Ρεάλ

Μάθετε περισσότερα για το Αεροδρόμιο MAD εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.