Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Madrid στο κέντρο της πόλης είτε από το Μουσείο του Πράδο στο Αεροδρόμιο Madrid. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το MAD με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Av de la Hispanidad, s/n, Μαδρίτη 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Πράσινο

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Comfort

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Μινιβάν

  1-6

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΚΡΟΥΠ

1/8

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Madrid-Barajas (MAD)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο MAD που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο MAD, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Wi-Fi Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas παρέχει δωρεάν wifi σε όλους τους επιβάτες. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να συνδεθείτε: - Βρείτε το δίκτυο AIRPORT FREE WIFI AENA - Εγγραφείτε μέσω Facebook, LinkedIn, email ή ως Aena Club Cliente

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Στο Αεροδρόμιο MAD υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών, όπου οι επιβάτες μπορούν να αφήσουν τις αποσκευές τους για διάστημα έως 14 ημέρες, έναντι χρέωσης. Το γραφείο αποσκευών παρέχει επίσης ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κουτιά ποδηλάτων και υπηρεσίες εκτύπωσης.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο MAD διαθέτει χώρους για στάθμευση μικρής και μεγάλης διάρκειας, express στάθμευση για αποβίβαση και παραλαβή, στάθμευση VIP, στάθμευση πρώτης θέσης και χαμηλού κόστους στάθμευση. Διαθέτει επίσης ξεχωριστούς χώρους στάθμευσης για μοτοσικλέτες και ποδήλατα.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas και έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και βολική διαδρομή, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Οι χρεώσεις Uber για διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber στην εφαρμογή Uber.

 • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Οι πρώτες εμπορικές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas ξεκίνησαν το 1933. Από τότε, το αεροδρόμιο αναπτύχθηκε και έγινε ένα από τα κύρια σημεία εισόδου των επισκεπτών στην Ισπανία. Κάθε χρόνο, το Αεροδρόμιο MAD υποδέχεται περίπου 58 εκατομμύρια επιβάτες και διεκπεραιώνει πάνω από 400.000 πτήσεις. Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων (9 μιλίων) βορειοανατολικά της Μαδρίτης και απέχει περίπου 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης, γεγονός που κάνει το Uber την ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις σας.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas έχει 5 αεροσταθμούς: T1, T2, T3, T4 και T4S. Όλοι οι αεροσταθμοί εξυπηρετούν πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και πτήσεις σε προορισμούς εντός και εκτός Schengen. Για τη μετακίνηση των επιβατών μεταξύ των αεροσταθμών, υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν λεωφορεία shuttle.

Εστιατόρια Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο MAD είναι ένα μεγάλο αεροδρόμιο και προσφέρει τεράστια ποικιλία γευστικών επιλογών για τους επιβάτες, είτε αναζητούν ένα πλήρες γεύμα, ένα χαλαρό ποτό είτε ένα γρήγορο σνακ πριν ή μετά από την πτήση τους. Στο αεροδρόμιο θα βρείτε αρκετά gourmet εστιατόρια, με κουζίνες από διάφορα μέρη του κόσμου όπως ιαπωνική και γαλλική και, φυσικά, τάπας και άλλα δημοφιλή ισπανικά πιάτα. Αν δεν έχετε χρόνο για να καθίσετε σε ένα εστιατόριο, υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό σε πακέτο όπως σάντουιτς, γλυκά, σαλάτες και άλλες νοστιμιές, αλλά και fast-food με burger και τηγανητές πατάτες. Υπάρχουν επίσης πολλά μπαρ που σερβίρουν μπίρα, κρασί, αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ.

Καταστήματα στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Όσοι αγαπούν να κάνουν αγορές, θα ενθουσιαστούν με τα καταστήματα στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas, ειδικά με τον τομέα αδασμολόγητων ειδών, που είναι ο μεγαλύτερος στην Ισπανία και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων από τις γνωστότερες μάρκες στον κόσμο, σε εξαιρετικές τιμές. Στους άλλους χώρους του αεροδρομίου θα βρείτε καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικά είδη, τεχνολογία, ταξιδιωτικά είδη της τελευταίας στιγμής και αναμνηστικά. Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου μπορούν επίσης να επισκεφτούν τα καταστήματα με αυθεντικά είδη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αίθουσες αναμονής Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο πριν από την πτήση σας, στο Αεροδρόμιο MAD υπάρχουν αρκετές αίθουσες αναμονής όπου οι επιβάτες μπορούν να εργαστούν με ηρεμία ή να χαλαρώσουν για λίγο. Όλοι οι αεροσταθμοί έχουν μια αίθουσα αναμονής, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων οικογενειών με παιδιά, έναντι χρέωσης. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται ζεστά και κρύα ποτά και σνακ, εφημερίδες και περιοδικά, ντους, άνετα καθίσματα και δωρεάν wifi

.

Υπηρεσίες στο Αεροδρόμιο MAD

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas προσφέρει στους επιβάτες διάφορες υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να έχουν ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι. Για τις οικογένειες με μικρά παιδιά, υπάρχουν παιδότοποι, μια αίθουσα για θηλασμό, καροτσάκια εξυπηρέτησης ενώ δίνεται προτεραιότητα στους ελέγχους ασφαλείας. Κατόπιν αιτήματος, υπάρχει διαθέσιμη ειδική βοήθεια για τα άτομα μειωμένης κινητικότητας. Το αίτημα θα πρέπει να υποβάλετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα της πτήσης σας. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να χρησιμοποιούν τους ειδικούς χώρους για εργασία καθώς και τις αίθουσες συναντήσεων και παρουσιάσεων.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Οι επιλογές διαμονής κοντά στο αεροδρόμιο είναι πάρα πολλές. Αν δεν έχετε μια πολύ πρωινή πτήση, μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία της Μαδρίτης και να μετακινηθείτε στο αεροδρόμιο με Uber.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας και οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις μεγάλες λεωφόρους, τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης. Έδρα ενός από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, η Μαδρίτη είναι επίσης γεμάτη με εστιατόρια, αξιοθέατα αρχιτεκτονικής και τέχνης. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

 • Μουσείο του Πράδο
 • Πάρκο Μπουέν Ρετίρο
 • Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Σαν Φερνάντο
 • Όπερα Τεάτρο Ρεάλ

Μάθετε περισσότερα για το Αεροδρόμιο MAD εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της διευκόλυνσης των επισκεπτών. Η μετάβαση σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων γίνεται με δική σας ευθύνη και η Uber δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους οδηγούν οι σύνδεσμοι ή για το περιεχόμενό τους.