Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas στο κέντρο της πόλης είτε από το Μουσείο του Πράδο στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Av de la Hispanidad, s/n, Madrid 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-3

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-3

  Luxury rides with professional drivers

 • Μινιβάν

  1-5

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΚΡΟΥΠ

1/3

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες προς το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Wi-Fi Αεροδρομίου Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas παρέχει δωρεάν wifi σε όλους τους επιβάτες. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να συνδεθείτε: - Βρείτε το δίκτυο AIRPORT FREE WIFI AENA - Εγγραφείτε μέσω Facebook, LinkedIn, email ή ως Aena Club Cliente

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Στο Αεροδρόμιο MAD υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών, όπου οι επιβάτες μπορούν να αφήσουν τις αποσκευές τους για διάστημα έως 14 ημέρες, έναντι χρέωσης. Το γραφείο αποσκευών παρέχει επίσης ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κουτιά ποδηλάτων και υπηρεσίες εκτύπωσης.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas

Το Αεροδρόμιο MAD διαθέτει χώρους για στάθμευση μικρής και μεγάλης διάρκειας, express στάθμευση για αποβίβαση και παραλαβή, στάθμευση VIP, στάθμευση πρώτης θέσης και χαμηλού κόστους στάθμευση. Διαθέτει επίσης ξεχωριστούς χώρους στάθμευσης για μοτοσικλέτες και ποδήλατα.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Madrid-Barajas και έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και βολική διαδρομή, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή, γι’ αυτό, για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Οι χρεώσεις Uber για διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Madrid-Barajas ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber στην εφαρμογή Uber.

 • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της διευκόλυνσης των επισκεπτών. Η μετάβαση σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων γίνεται με δική σας ευθύνη και η Uber δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους οδηγούν οι σύνδεσμοι ή για το περιεχόμενό τους.