Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο LaGuardia (LGA)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο LaGuardia στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ είτε από το Σέντραλ Παρκ στο Αεροδρόμιο LaGuardia, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Pool1-2

  Επιμερισμένες διαδρομές

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο LaGuardia

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Ορίστε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από τον αεροσταθμό

Για τον αεροσταθμό A, βγείτε έξω από την αίθουσα αφίξεων ή την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο οι οδηγοί-συνεργάτες της Uber συναντούν τους ταξιδιώτες για παραλαβή στο Αεροδρόμιο LGA.

Για τον αεροσταθμό B, βγείτε έξω από το άνω επίπεδο. Ακολουθήστε τις πράσινες πινακίδες «Car Services» προς την μπλε σκεπαστή δίοδο πεζών. Στο επίπεδο 2, περιμένετε τον οδηγό σας στην καθορισμένη λωρίδα.

Για τους αεροσταθμούς C και D, βγείτε έξω από το επίπεδο αναχωρήσεων. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο οι οδηγοί-συνεργάτες της Uber συναντούν τους ταξιδιώτες για παραλαβή στο Αεροδρόμιο LGA.

Επιβεβαιώστε την τοποθεσία σας

Επιλέξτε τον αεροσταθμό και τον αριθμό θύρας, για να γνωρίζει ο οδηγός πού να σας βρει.

Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο Αεροδρόμιο LaGuardia με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.

Επιλογή στάθμευσης

Αεροσταθμοί A, B, C και D

Χρέωση

39$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης Αεροδρόμιο LaGuardia

Το Αεροδρόμιο LGA είναι ένα από τα 3 αεροδρόμια που εξυπηρετούν την πόλη της Νέας Υόρκης. Περιλαμβάνει 4 αεροσταθμούς (A, B, C και D).

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο LGA εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Το Αεροδρόμιο LaGuardia είναι το 12ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ, εξυπηρετώντας πάνω από 29 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. Βρίσκεται στο Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, περίπου 15 χιλιόμετρα (9 μίλια) από το κέντρο του Μανχάταν, 18 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο υπό κανονικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου LaGuardia

Το Αεροδρόμιο LGA έχει 4 αεροσταθμούς: A, B, C και D. Το Αεροδρόμιο LaGuardia δεν εξυπηρετεί πτήσεις εξωτερικού, επειδή δεν υπάρχει υπηρεσία συνοριακού ελέγχου στο αεροδρόμιο. Αίθουσες αναμονής υπάρχουν σε όλο το Αεροδρόμιο LaGuardia. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός Α Αεροδρομίου LGA

 • JetBlue

Αεροσταθμός Β Αεροδρομίου LGA

 • Air Canada
 • American
 • American Shuttle
 • Southwest
 • United
 • Air Canada Maple Leaf Lounge
 • American Airlines Admirals Club
 • The Centurion Lounge
 • United Club

Αεροσταθμός C Αεροδρομίου LGA

 • Delta
 • Delta Shuttle
 • Frontier
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club

Αεροσταθμός D Αεροδρομίου LGA

 • WestJet
 • Delta Sky Club

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Το Αεροδρόμιο LaGuardia προσφέρει πλούσια ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό σε όλους τους αεροσταθμούς. Υπάρχουν πάνω από 70 καταστήματα εστίασης, από μεγάλες αλυσίδες fast-food μέχρι εστιατόρια με μενού. Δύο χώροι εστίασης βρίσκονται στον Αεροσταθμό Β και περισσότερες αίθουσες με καταστήματα εστίασης βρίσκονται στους Αεροσταθμούς C και D του Αεροδρομίου LaGuardia.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Το Αεροδρόμιο LaGuardia διαθέτει δωρεάν υπηρεσία λεωφορείου shuttle για τη μεταφορά των επιβατών μεταξύ των αεροσταθμών, στους χώρους στάθμευσης και στα σημεία παραλαβής της υπηρεσίας οχήματος εξυπηρέτησης. Οι στάσεις του λεωφορείου shuttle του Αεροδρομίου LaGuardia βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο, με δρομολόγια κάθε 8 έως 10 λεπτά τις ώρες αιχμής.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο LaGuardia Airport

Τα εμπορικά καταστήματα και οι μπουτίκ του Αεροδρομίου LaGuardia Airport βρίσκονται σε όλο το αεροδρόμιο και πωλούν διάφορα είδη, μεταξύ άλλων είδη μόδας και ηλεκτρονικά. Εγκαταστάσεις spa υπάρχουν στους Αεροσταθμούς B και C. .

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Δεν υπάρχουν ανταλλακτήρια συναλλάγματος στο Αεροδρόμιο LGA. Υπάρχουν ωστόσο μηχανήματα ΑΤΜ σε όλο το αεροδρόμιο.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο LaGuardia

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο LGA, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο LaGuardia

 • Θέατρο Broadway και γύρω περιοχή
 • Σέντραλ Παρκ
 • Empire State Building
 • Άγαλμα Ελευθερίας και Νήσος Έλις

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο LaGuardia εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter