Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο London City (LCY)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο London City στο κέντρο της πόλης είτε από το κέντρο της πόλης στο αεροδρόμιο, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • EXEC1-4

  Πολυτελείς, καθημερινές διαδρομές

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο London City

Το Αεροδρόμιο LCY παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους επιβάτες στο κτίριο του αεροσταθμού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο δωρεάν δίκτυο Wi-Fi του Αεροδρομίου LCY και να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο London City

Το Αεροδρόμιο LCY προσφέρει πολλές επιλογές στάθμευσης, όπως μικρής διάρκειας, μακράς διάρκειας και υπηρεσία διακεκριμένης στάθμευσης. Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κεντρικό κτίριο του αεροσταθμού.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο London City

Παρέχεται μια ασφαλής εγκατάσταση φύλαξης αποσκευών για τους επιβάτες, με χρέωση κάθε 24 ώρες. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία φύλαξης αποσκευών, καταγράψτε τις αποσκευές σας στο γραφείο πληροφοριών πριν κατευθυνθείτε στον χώρο φύλαξης.

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο LCY και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο London City μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Στην τελική τιμή της διαδρομής σας ενδέχεται επίσης να προστεθούν χρεώσεις στάθμευσης και χρεώσεις αεροδρομίου.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες. Αφού ζητήσετε τη διαδρομή σας, ελέγξτε την εφαρμογή για τον εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο London City (LCY). Ιδιαίτερα δημοφιλές για επαγγελματικά ταξίδια προς την Ευρώπη και τη Νέα Υόρκη, το Αεροδρόμιο LCY εξυπηρετεί περίπου 5 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο.

Αεροσταθμός Αεροδρομίου LCY

Το Αεροδρόμιο London City είναι ένα σχετικά μικρό αεροδρόμιο συγκριτικά με τα περισσότερα γνωστά αεροδρόμια στο Λονδίνο, όπως το Heathrow, το Gatwick και το Stansted. Διαθέτει μόνο έναν επιβατικό αεροσταθμό, ο οποίος χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Το ισόγειο περιλαμβάνει τους χώρους ελέγχου εισιτηρίων και αρκετές εγκαταστάσεις υπηρεσιών, ενώ το πάνω επίπεδο περιλαμβάνει καταστήματα, χώρους και αίθουσες αναμονής, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των εστιατορίων. Από το Αεροδρόμιο LCY πετούν οι εξής αεροπορικές εταιρείες:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways εκτελούμενες από την SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Εστιατόρια του Αεροδρομίου LCY

Στο Αεροδρόμιο London City υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, καφετεριών και μπαρ, τόσο πριν όσο και μετά τη διέλευσή σας από τον έλεγχο ασφάλειας. Επομένως, είτε αναζητάτε φρεσκομαγειρεμένα πιάτα είτε κάτι να φάτε στα γρήγορα, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το γεύμα που θέλετε πριν από την πτήση σας.

Μετάβαση στο Αεροδρόμιο LCY

Το Αεροδρόμιο LCY βρίσκεται 10 χιλιόμετρα (6 μίλια) ανατολικά του κεντρικού Λονδίνου, ενώ απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα (3 μίλια) μακριά από το Canary Wharf, επομένως είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα αεροδρόμια της πόλης. Υπάρχουν διάφορες επιλογές μεταφορικών μέσων για όσους ταξιδεύουν προς και από το Αεροδρόμιο LCY, δεδομένου ότι το κεντρικό Λονδίνο απέχει μόλις 30 λεπτά. Το Docklands Light Railway (DLR) είναι η κύρια επιλογή δημόσιας συγκοινωνίας, ενώ υπάρχουν επίσης πολλές γραμμές λεωφορείου που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο. Για όσους πρόκειται να μεταβούν στο Αεροδρόμιο London LCY με αυτοκίνητο, διατίθενται χώροι στάθμευσης, ενώ μια άλλη καλή επιλογή είναι η χρήση Uber. Εάν σκοπεύετε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο, καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων του χώρου.

Καταστήματα στο Αεροδρόμιο LCY

Το Αεροδρόμιο LCY διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών, από τα απαραίτητα ταξιδιωτικά είδη της τελευταίας στιγμής μέχρι πολυτελή αναμνηστικά. Επίσης, τα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών του Αεροδρομίου London City, στην περιοχή των Αναχωρήσεων μετά τον έλεγχο ασφάλειας, είναι ιδανική επιλογή για μια μικρή καταναλωτική εξόρμηση πριν από μια μεγάλη πτήση, είτε ψάχνετε για πολυτελή ρολόγια είτε για υψηλής ποιότητας καλλυντικά.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο LCY

Στο Αεροδρόμιο LCY θα βρείτε ανταλλακτήρια συναλλάγματος, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε προκαταβολικά συνάλλαγμα ή προπληρωμένες κάρτες συναλλάγματος μέχρι και 4 ώρες πριν από την επιθυμητή ώρα παραλαβής.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο LCY

Στην άμεση περιοχή του Αεροδρομίου LCY υπάρχουν περισσότερα από 10 ξενοδοχεία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμονής στους ταξιδιώτες που αναζητούν ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση. Αφού το κεντρικό Λονδίνο είναι τόσο κοντά, υπάρχουν επίσης πολλά πολυτελή και οικονομικά ξενοδοχεία για να επιλέξετε, ιδανικά για επισκέπτες με επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ πολλά από τα ξενοδοχεία διαθέτουν αίθουσες συσκέψεων και επιχειρηματικά κέντρα για τις ανάγκες των επιχειρηματιών που ταξιδεύουν.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο LCY

Σε κοντινή απόσταση από το Canary Wharf, την κύρια χρηματοοικονομική περιοχή του Λονδίνου, το Αεροδρόμιο LCY είναι κοντά και εύκολα προσβάσιμο στο υπόλοιπο Λονδίνο, αρκεί να έχετε αρκετό χρόνο για μια βόλτα στα αξιοθέατα πριν από την πτήση σας. Με το Γκρίνουιτς να απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά, ορισμένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής:

 • The Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • The National Maritime Museum
 • Το Βασιλικό Αστεροσκοπείο

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο LCY εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter