Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo (JNB)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Johannesburg στο κέντρο της πόλης είτε από το κέντρο της πόλης στο Αεροδρόμιο Johannesburg, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

1 Jones Road, Kempton Park, Johannesburg, 1632, South Africa
+27 11-921-6262

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Μινιβάν1-7

  Rides for groups up to 7

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο OR Tambo

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο OR Tambo

Το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo προσφέρει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους επιβάτες, είτε για 4 ώρες σύνδεσης είτε με όριο χρήσης δεδομένων το 1GB. Μπορείτε, στη συνέχεια, να ανανεώσετε τα δεδομένα σας πληρώνοντας ανάλογα με τη χρήση.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο OR Tambo

Το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo παρέχει στάθμευση εντός και εκτός του αεροδρομίου για μικρή ή μεγάλη διάρκεια, καθώς και για παραλαβή και αποβίβαση. Διατίθενται 11.500 κοινόχρηστες θέσεις στάθμευσης σε 9 χώρους εντός του αεροδρομίου.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο OR Tambo

Στον τομέα καταστημάτων duty-free και στην ελεγχόμενη περιοχή διατίθενται ανταλλακτήρια συναλλάγματος και υπηρεσίες της Travelex. Το Αεροδρόμιο JNB στεγάζει επίσης αρκετά υποκαταστήματα τραπεζών, όπως Absa, American Express και First National Bank.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο JNB και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο OR Tambo μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Johannesburg

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ως σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο JNB. Το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην αφρικανική ήπειρο, καθώς αποτελεί τον κεντρικό κόμβο αναχωρήσεων εξωτερικού για ταξιδιώτες από το Γιοχάνεσμπουργκ, την Πρετόρια και πιο μακριά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo βρίσκεται στο Kempton Park, στο Gauteng, περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο (27 χιλιόμετρα, 17 μίλια) από το CBD του Γιοχάνεσμπουργκ και 80 χιλιόμετρα (50 μίλια) νότια της Πρετόριας.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου OR Tambo

Το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo χωρίζεται σε πολλά επίπεδα αντί για αεροσταθμούς, με το επίπεδο 0 να εξυπηρετεί όλες τις αφίξεις εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και την αναζήτηση αποσκευών. Οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν στις πύλες μέσω του επιπέδου 1 (αναχωρήσεων εξωτερικού) και του επιπέδου 2 (αναχωρήσεων εσωτερικού).

Επίπεδο 1

 • British Airways
 • Emirates
 • Shongololo Premium Lounge

Επίπεδο 2

 • Mango Airlines
 • South African Airways

Επίπεδο 3

 • Bidvest Premier Lounge
 • Mashonzha Premium Lounge
 • Άλλες αίθουσες αναμονής διακεκριμένης θέσης

Εστιατόρια του Αεροδρομίου OR Tambo

Υπάρχουν άφθονες επιλογές για φαγητό και ποτό στο Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo, με διάφορα γκουρμέ εστιατόρια, εστιατόρια fast food, μπαρ και καφετέριες σε κάθε επίπεδο του αεροδρομίου, στην πλευρά του ελεγχόμενου χώρου αλλά και του χώρου ελεύθερης πρόσβασης, καθώς και πριν και μετά τον έλεγχο ασφάλειας.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο OR Tambo

Καθώς το αεροδρόμιο διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντί για αεροσταθμούς, κάθε μέρος του αεροδρομίου είναι εύκολα προσβάσιμο περπατώντας. Υπάρχει επίσης σιδηροδρομική σύνδεση Gautrain απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo προς το κεντρικό Γιοχάνεσμπουργκ και την Πρετόρια, καθώς και υπηρεσίες ταξί έξω από τον αεροσταθμό. Απλώς φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα επίσημα ταξί που φέρουν το λογότυπο ACSA. Οι υπηρεσίες Gautrain είναι εύκολα προσβάσιμες από την περιοχή αναχωρήσεων στο επίπεδο 0.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο OR Tambo

Θα βρείτε περισσότερα από 30 καταστήματα με κορυφαίες επωνυμίες σε είδη υψηλής μόδας, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παιχνίδια, καλλυντικά, πολυτελή αδασμολόγητα είδη και άλλες ευκαιρίες για να αγοράσετε αναμνηστικά και άλλα. Χάρη στις κεντρικές αίθουσες αναμονής διακεκριμένης θέσης, το Αεροδρόμιο OR Tambo είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να κοιμηθείτε λίγο ή να ελέγξετε τα email σας πριν από την πτήση σας. Εάν προτιμάτε να επισκεφτείτε το Γιοχάνεσμπουργκ στον ελεύθερο χρόνο σας σε μια ενδιάμεση στάση, η σιδηροδρομική γραμμή Gautrain μπορεί να σας μεταφέρει πολύ γρήγορα στο κέντρο της πόλης.

Ξενοδοχεία κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo

Υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής στη ζώνη του αεροδρομίου αλλά και στα περίχωρα, με πάνω από 10 ξενοδοχεία σε απόσταση 3 χιλιομέτρων (2 μιλίων) από το Διεθνές Αεροδρόμιο OR Tambo και πολλά περισσότερα λίγο πιο μακριά. Περιλαμβάνουν τα πάντα, από οικονομικές επιλογές για σύντομες ενδιάμεσες στάσεις μέχρι πολυτελείς σουίτες 5 αστέρων, ενώ πολλά διαθέτουν αίθουσες συσκέψεων και επιχειρηματικά κέντρα, καθώς και εστιατόρια και μπαρ για να χαλαρώσετε από το ταξίδι σας. Πολλά από τα ξενοδοχεία διαθέτουν υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορεία shuttle, διευκολύνοντας τη μετακίνηση προς και από το αεροδρόμιο.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο OR Tambo

 • Constitution Hill, Γιοχάνεσμπουργκ
 • Emperors Palace, Kempton Park
 • Hector Pieterson Memorial, Γιοχάνεσμπουργκ
 • Kliptown Open Air Museum, Γιοχάνεσμπουργκ
 • Maboneng, Γιοχάνεσμπουργκ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο OR Tambo εδώ.

Facebook