Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul (ist)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Istanbul; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Istanbul στην Κωνσταντινούπολη είτε από την πόλη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το IST με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Tayakadın District Terminal Street No.1, 34283 Arnavutköy/Κωνσταντινούπολη, Turkey
+90 4441442

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Istanbul (IST)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο IST που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Istanbul. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο IST, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Istanbul

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Atatürk

Σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου Istanbul διατίθεται δωρεάν WiFi για 2 ώρες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, πρέπει να έχετε αριθμό κινητού τηλεφώνου που λαμβάνει μηνύματα κειμένου στην Τουρκία, ή εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία WiFi επί πληρωμή του αεροδρομίου.

Istanbul Airport parking

Στο Αεροδρόμιο Istanbul προσφέρονται πολλές επιλογές στάθμευσης, τόσο για γρήγορες αποβιβάσεις όσο και για στάθμευση μακράς διάρκειας. Αφού σταθμεύσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο Αεροδρόμιο Istanbul με το λεωφορείο του αεροδρομίου.

Luggage storage at IST

Υπάρχουν γραφεία φύλαξης αποσκευών στον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων όπως και στον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, που επιτρέπουν στους επιβάτες με πολλές ώρες αναμονής μετεπιβίβασης να φυλάξουν με ασφάλεια τις αποσκευές τους και να κάνουν μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Η Uber είναι διαθέσιμη για διαδρομές στο Αεροδρόμιο Istanbul, οπότε μπορείτε να απολαύσετε μια άνετη και εξυπηρετική λύση μετακίνησης, ανεξάρτητα από τον προορισμό σας.

 • Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

 • Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Istanbul μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

 • Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul

Η Uber είναι ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο Istanbul. Το Istanbul είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας όσον αφορά τον συνολικό αριθμό επιβατών και το αεροδρόμιο με τον 2ο υψηλότερο αριθμό προορισμών χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στον κόσμο. Η οδήγηση από το κέντρο της πόλης της Κωνσταντινούπολης στο Αεροδρόμιο Istanbul διαρκεί περίπου 40 λεπτά, καθιστώντας αυτό το αεροδρόμιο εξαιρετική επιλογή για όσους φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη ή αναχωρούν από αυτήν. Για τους ταξιδιώτες που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, το Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul είναι εύκολα προσβάσιμο με μετρό, αστικό και υπεραστικό λεωφορείο ή μέσω διαδρομής με την Uber.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Istanbul

Το Αεροδρόμιο Atatürk διαθέτει 2 επιβατικούς αεροσταθμούς: τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού και τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού. Όπως είναι αναμενόμενο, ο αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού εξυπηρετεί πτήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ ο αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού εξυπηρετεί διεθνείς και διηπειρωτικές πτήσεις. Οι 2 αεροσταθμοί είναι συνδεδεμένοι, με αποτέλεσμα οι ανταποκρίσεις πτήσεων εσωτερικού στο Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul να είναι αρκετά εύκολες σε σχέση με ορισμένα άλλα αεροδρόμια του ίδιου μεγέθους. Και στους δύο αεροσταθμούς διατίθεται WiFi, ενώ θα βρείτε επίσης σταθμούς φόρτισης κινητών σε διάφορα σημεία σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού

 • Air France
 • Emirates
 • Άλλες διηπειρωτικές και διεθνείς πτήσεις
 • HSBC Premier Lounge

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Istanbul

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εστιατορίων για να ανακαλύψετε στο Αεροδρόμιο Istanbul και να δοκιμάσετε από φρέσκα, παραδοσιακά τουρκικά εδέσματα μέχρι επιλογές fast food. Είτε προτιμάτε έναν μπουφέ για να απολαύσετε το γεύμα σας είτε θέλετε να φάτε κάτι στα γρήγορα, υπάρχει μια πλούσια επιλογή εστιατορίων με προτάσεις για κάθε γούστο.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Istanbul

Οι αεροσταθμοί πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, επομένως μπορείτε να μεταβείτε από τον έναν στον άλλον με τα πόδια ή να χρησιμοποιήσετε κυλιόμενους διαδρόμους όταν βιάζεστε.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Istanbul

Η βασική ψυχαγωγία στο Αεροδρόμιο Istanbul είναι τα εξαιρετικά εμπορικά κέντρα που διαθέτει, από ένα μεγάλο κατάστημα αφορολόγητων ειδών μέχρι το Old Bazaar, όπου μπορείτε να βρείτε αυθεντικά τουρκικά προϊόντα όπως μπαχαρικά, γυάλινα είδη και κοσμήματα. Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο Αεροδρόμιο Istanbul είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ένα αναμνηστικό για φίλους και συγγενείς, με μια εντυπωσιακή ποικιλία από οινοπνευματώδη ποτά, καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις spa και μασάζ, ιδανικές για λίγη χαλάρωση πριν από την πτήση σας, ενώ ορισμένες αίθουσες αναμονής διακεκριμένης θέσης προσφέρουν επίσης εγκαταστάσεις για ντους.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Istanbul

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου Istanbul και αρκετά άλλα στη γύρω περιοχή, ιδανικά για όσους φτάνουν στο αεροδρόμιο τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ξενοδοχεία αυτά διαθέτουν τις συνήθεις επαγγελματικές παροχές, αίθουσες συσκέψεων, εστιατόρια και γυμναστήρια, αλλά καλό είναι να ελέγξετε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου για να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Istanbul

Υπάρχουν διάφορα ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Istanbul, όπως άλλωστε θα περιμένατε από ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων είναι και τα εξής:

 • Μπλε Τζαμί
 • Πύργος του Γαλατά
 • Μεγάλο Παζάρι
 • Η Αγία Σοφία
 • Τοπ Καπί

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Αεροδρόμιο Istanbul εδώ.

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.