Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk (IST)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Atatürk στην Κωνσταντινούπολη είτε από την πόλη στο Αεροδρόμιο Atatürk, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Διαδρομές κατ’ απαίτηση

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Η εφαρμογή λέει στον οδηγό σας πώς να φτάσει στον προορισμό σας

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Μπορείτε να βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • UberXL1-6

    Affordable everyday rides

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Σύμβολο Wi-Fi

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Atatürk

Σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου Atatürk διατίθεται δωρεάν Wi-Fi για 2 ώρες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, πρέπει να έχετε αριθμό κινητού τηλεφώνου που λαμβάνει μηνύματα κειμένου στην Τουρκία, ή εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Wi-Fi επί πληρωμή του αεροδρομίου.

Κύκλος με το γράμμα P

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk προσφέρει πολλές επιλογές στάθμευσης, τόσο για γρήγορες αποβιβάσεις όσο και για στάθμευση μακράς διάρκειας. Αφού σταθμεύσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk με το λεωφορείο shuttle.

Κλειστή κλειδαριά

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Atatürk

Υπάρχουν γραφεία φύλαξης αποσκευών στον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων όπως και στον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, που επιτρέπουν στους επιβάτες με πολλές ώρες αναμονής μετεπιβίβασης να φυλάξουν με ασφάλεια τις αποσκευές τους και να κάνουν μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Atatürk και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο OR Tambo μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Uber μπορεί να σας μεταφέρει από και προς περισσότερα από 500 αεροδρόμια.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Πληροφορίες επισκεπτών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Atatürk

  • HSBC Premier Lounge
  • The Blue Mosque
  • Galata Tower