Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk (IST)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Atatürk στην Κωνσταντινούπολη είτε από την πόλη στο Αεροδρόμιο Atatürk, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω, ανοίξτε την εφαρμογή και στείλτε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Atatürk

Σε όλους τους χώρους του Αεροδρομίου Atatürk διατίθεται δωρεάν Wi-Fi για 2 ώρες. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, πρέπει να έχετε αριθμό κινητού τηλεφώνου που λαμβάνει μηνύματα κειμένου στην Τουρκία, ή εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Wi-Fi επί πληρωμή του αεροδρομίου.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk προσφέρει πολλές επιλογές στάθμευσης, τόσο για γρήγορες αποβιβάσεις όσο και για στάθμευση μακράς διάρκειας. Αφού σταθμεύσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk με το λεωφορείο shuttle.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Atatürk

Υπάρχουν γραφεία φύλαξης αποσκευών στον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων όπως και στον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, που επιτρέπουν στους επιβάτες με πολλές ώρες αναμονής μετεπιβίβασης να φυλάξουν με ασφάλεια τις αποσκευές τους και να κάνουν μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Atatürk και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο OR Tambo μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.
Εύρεση αεροδρομίου

Πληροφορίες επισκεπτών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Atatürk

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk. Το Istanbul Atatürk είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας όσον αφορά τον συνολικό αριθμό επιβατών και το αεροδρόμιο με τον 2ο υψηλότερο αριθμό προορισμών χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στον κόσμο. Η οδήγηση από το κέντρο της πόλης της Κωνσταντινούπολης στο Αεροδρόμιο Atatürk διαρκεί περίπου 40 λεπτά, καθιστώντας αυτό το αεροδρόμιο εξαιρετική επιλογή για όσους φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη ή αναχωρούν από αυτήν. Για τους ταξιδιώτες που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, το Διεθνές Αεροδρόμιο Atatürk είναι εύκολα προσβάσιμο με μετρό, αστικό και υπεραστικό λεωφορείο ή Uber.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Istanbul Atatürk

Το Αεροδρόμιο Atatürk διαθέτει 2 επιβατικούς αεροσταθμούς: τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού και τον αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού. Όπως είναι αναμενόμενο, ο αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού εξυπηρετεί πτήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ ο αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού εξυπηρετεί διεθνείς και διηπειρωτικές πτήσεις. Οι 2 αεροσταθμοί είναι συνδεδεμένοι, με αποτέλεσμα οι ανταποκρίσεις πτήσεων εσωτερικού στο Διεθνές Αεροδρόμιο Atatürk να είναι αρκετά εύκολες σε σχέση με ορισμένα άλλα αεροδρόμια του ίδιου μεγέθους. Και στους δύο αεροσταθμούς διατίθεται Wi-Fi, ενώ θα βρείτε επίσης σταθμούς φόρτισης κινητών σε διάφορα σημεία σε ολόκληρο το αεροδρόμιο.

Αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού

 • Air France
 • Emirates
 • Άλλες διηπειρωτικές και διεθνείς πτήσεις
 • HSBC Premier Lounge

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εστιατόρια για να εξερευνήσετε στο Αεροδρόμιο Atatürk και να δοκιμάσετε από φρέσκα, παραδοσιακά τουρκικά εδέσματα μέχρι επιλογές fast food. Είτε προτιμάτε έναν μπουφέ για να απολαύσετε το γεύμα σας είτε θέλετε να φάτε κάτι στα γρήγορα, υπάρχει μια πλούσια επιλογή εστιατορίων με προτάσεις για κάθε γούστο.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk

Οι αεροσταθμοί πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, επομένως μπορείτε να μεταβείτε από τον έναν στον άλλον με τα πόδια ή να χρησιμοποιήσετε φυσικά κυλιόμενους διαδρόμους όταν βιάζεστε.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Atatürk

Η κύρια ψυχαγωγία στο Αεροδρόμιο Atatürk είναι τα εξαιρετικά εμπορικά κέντρα που διαθέτει, από ένα μεγάλο κατάστημα αδασμολόγητων ειδών μέχρι το Old Bazaar, όπου μπορείτε να βρείτε αυθεντικά τουρκικά προϊόντα όπως μπαχαρικά, είδη υαλουργίας και κοσμήματα. Τα καταστήματα αδασμολόγητων ειδών στο Αεροδρόμιο Atatürk είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ένα αναμνηστικό για φίλους και συγγενείς, με μια εντυπωσιακή επιλογή σε οινοπνευματώδη ποτά, καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις σπα και μασάζ, ιδανικές για λίγη χαλάρωση πριν από την πτήση σας, ενώ ορισμένες αίθουσες αναμονής διακεκριμένης θέσης προσφέρουν επίσης εγκαταστάσεις για ντους.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Atatürk

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο εντός του Διεθνούς Αεροδρομίου Atatürk και αρκετά άλλα στη γύρω περιοχή, ιδανικά για όσους φτάνουν στο αεροδρόμιο τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα ξενοδοχεία αυτά διαθέτουν τις συνήθεις επαγγελματικές παροχές, αίθουσες συσκέψεων, εστιατόρια και γυμναστήρια, αλλά καλό είναι να ελέγξετε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου για να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Atatürk

Υπάρχουν διάφορα ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Atatürk, όπως άλλωστε θα περιμένατε από ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων είναι και τα εξής:

 • Μπλε Τζαμί
 • Πύργος του Γαλατά
 • Μεγάλο Παζάρι
 • Η Αγία Σοφία
 • Τοπ Καπί

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Istanbul Atatürk εδώ.