Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Frankfurt am Main (fra)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Frankfurt; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Frankfurt στο κέντρο της πόλης είτε από την Kleinmarkthalle στο Αεροδρόμιο Frankfurt. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το FRA με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Φρανκφούρτη 60547 Germany
+49 180-6-3724636

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Frankfurt am Main

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Frankfurt am Main. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/24.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Comfort

  1-4

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Premium

  1-4

  Πολυτελείς διαδρομές με επαγγελματίες οδηγούς

 • Πράσινο

  1-4

  Ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα

 • Ταξί

  1-4

  Υπηρεσία ταξί χωρίς την αναμονή

1/7

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Frankfurt (FRA)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο FRA που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Frankfurt. Οι τοποθεσίες παραλαβής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον αεροσταθμό. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής (rideshare) στο Αεροδρόμιο Frankfurt am Main.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο FRA, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για πιο άνετα ταξίδια στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi όλο το 24ωρο στο Αεροδρόμιο Frankfurt. Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία, αναζητήστε το δίκτυο του Αεροδρομίου Frankfurt, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο και Ξεκινήστε το σερφάρισμα.

Χώρος φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Υπάρχουν 3 χώροι φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Frankfurt, και στους δύο αεροσταθμούς, όπου οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν τις αποσκευές τους για έως 3 μήνες. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται επίσης υπηρεσία συσκευασίας αποσκευών με συρρικνούμενη μεμβράνη, για ογκώδη ή ακανόνιστου σχήματος αντικείμενα.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Το Αεροδρόμιο Frankfurt προσφέρει διάφορες επιλογές στάθμευσης που περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης βραχείας και μακράς διάρκειας, χώρο στάθμευσης κατηγορίας business, καθώς και χώρο αποβίβασης επιβατών.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη στο Αεροδρόμιο Frankfurt και έτσι μπορείτε να απολαύσετε άνετες διαδρομές που σας εξυπηρετούν να φτάσετε στον προορισμό σας, όποιος και αν είναι αυτός.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής Uber στα αεροδρόμια υπόκεινται σε αλλαγή. Για να βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας, ελέγξτε την εφαρμογή Uber μετά την αποστολή του αιτήματος για διαδρομή.

 • Οι χρεώσεις για διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Frankfurt ενδέχεται να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση, καθώς και άλλους παράγοντες. Ανατρέξτε στην εφαρμογή Uber για να δείτε τις τιμές των διαδρομών.

 • Όταν είστε έτοιμοι να στείλετε αίτημα για διαδρομή, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί ο οδηγός σας για να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής.

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Το Αεροδρόμιο Frankfurt am Main ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στη Γερμανία, που εξυπηρετεί σχεδόν 70 εκατομμύρια επιβάτες κάθε χρόνο. Αποτελεί σημαντικό κόμβο μεταφορών ενώ είναι το μεγαλύτερο εργασιακό συγκρότημα της Γερμανίας όπου η εργασία παρέχεται σε μία και μόνη τοποθεσία: Απασχολεί περίπου 81000 άτομα σε 450 διαφορετικές εταιρείες και οργανισμούς. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 12 χιλιόμετρα (7 μίλια) νοτιοανατολικά της Φρανκφούρτης, που σημαίνει ότι το κέντρο της πόλης απέχει περίπου 15 λεπτά από το σημείο αποβίβασης του αεροδρομίου.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Frankfurt

Το Αεροδρόμιο Frankfurt διαθέτει 2 αεροσταθμούς, τον Αεροσταθμό 1 και τον Αεροσταθμό 2, καθώς και λεωφορείο shuttle και το τρένο SkyLine που επιτρέπουν τη μετακίνηση μεταξύ των δύο. Οι δύο αεροσταθμοί χρησιμοποιούνται για πτήσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού, επομένως θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τον αεροσταθμό αναχώρησης. Το Αεροδρόμιο Frankfurt φιλοξενεί επίσης τον Αεροσταθμό Lufthansa First Class, ο οποίος χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους επιβάτες πρώτης θέσης της Lufthansa.

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Frankfurt

Εάν έχετε όρεξη για ένα γκουρμέ πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα ή ένα πλήρες δείπνο, το Αεροδρόμιο Frankfurt μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας. Μια ευρεία γκάμα καταστημάτων προσφέρουν τα πάντα από πλευράς φαγητού, από ένα γρήγορο σνακ μέχρι πεντανόστιμα ολοκληρωμένα γεύματα, για τους επιβάτες που έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους. Εκτός από τα βασικά, όπως σάντουιτς, σούπες, σαλάτες, ζεστά και κρύα ροφήματα, smoothies, χυμούς και γλυκά, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν επιλογές από διεθνείς κουζίνες, όπως ιταλική και ασιατική κουζίνα και, φυσικά, παραδοσιακά γερμανικά πιάτα. Διατίθενται επίσης χορτοφαγικές επιλογές, καθώς και γεύματα χωρίς γλουτένη.

Καταστήματα στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Το Αεροδρόμιο FRA προσφέρει άφθονες επιλογές για τους επιβάτες που θέλουν να χαλαρώσουν κάνοντας τα ψώνια τους. Στο αεροδρόμιο υπάρχει τομέας με καταστήματα αφορολόγητων ειδών όπου πωλούνται σε χαμηλές τιμές είδη από μάρκες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως αρώματα, άφτερ σέιβ, γλυκά, γυαλιά ηλίου, καλλυντικά, αξεσουάρ, καθώς και μπύρες, κρασιά και άλλα ποτά. Διατίθενται επίσης καταστήματα με επώνυμα είδη μόδας, παπούτσια, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, φάρμακα, καθώς και είδη που ενδέχεται να χρειαστείτε τελευταία στιγμή για το ταξίδι σας. Τέλος, οι επιβάτες μπορούν να βρουν σουβενίρ όπως χαβιάρι και παραδοσιακά γερμανικά φαγητά.

Αίθουσες αναμονής στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Το Αεροδρόμιο Frankfurt διαθέτει διάφορες αίθουσες αναμονής, κάποιες από τις οποίες είναι ανοιχτές μόνο σε συχνούς ταξιδιώτες ή επιβάτες business class. Επίσης, υπάρχουν αίθουσες αναμονής που είναι προσβάσιμες από όλους τους επιβάτες κατόπιν πληρωμής. Εκεί μπορείτε να χαλαρώσετε πριν από την πτήση απολαμβάνοντας άνετα καθίσματα, ζεστό και κρύο φαγητό και ποτά, Wi-Fi, τηλεόραση και εφημερίδες.

Υπηρεσίες στο Αεροδρόμιο FRA

Στο Αεροδρόμιο Frankfurt προσφέρονται διάφορες υπηρεσίες που στόχο έχουν να διασφαλίσουν ότι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν μια ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία. Διατίθενται χώροι εργασίας για όσους βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια ή επιθυμούν να περάσουν τον χρόνο τους σερφάροντας στο διαδίκτυο. Οι οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά θα βρουν επίσης χώρους παιχνιδιού και στους δύο αεροσταθμούς, καθώς και χώρους για μωρά ειδικά διαμορφωμένους για αλλαγή πάνας και θηλασμό. Οι επιβάτες με μεγάλη αναμονή μπορούν να επισκεφτούν τα Movie Worlds του Αεροσταθμού 1 και να παρακολουθήσουν δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Στον χώρο του Αεροδρομίου Frankfurt υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία που προσφέρουν επιλογές διανυκτέρευσης ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα. Κάποιες επιλογές έχουν άμεση πρόσβαση στους αεροσταθμούς με τα πόδια. Στις περιοχές γύρω από το αεροδρόμιο, κυρίως στο Rüsselsheim και το Langen, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες επιλογές διαμονής. Οι επιβάτες που δεν χρειάζεται να βιαστούν για να προλάβουν την πτήση τους μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν τις άφθονες επιλογές σε ξενοδοχεία και δωμάτια που προσφέρει το κέντρο της πόλης της Φρανκφούρτης, σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Frankfurt

Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο οικονομικό κέντρο, έτσι αποτελεί δημοφιλή προορισμό για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά ταυτόχρονα, εάν σας ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα, έχει πολλά να προσφέρει από άποψη τέχνης, αρχιτεκτονικής και μουσείων. Μερικά από τα αξιοθέατα της Φρανκφούρτης είναι:

 • Kaiserdom (Αυτοκρατορικός καθεδρικός ναός)
 • Αγορά Kleinmarkthalle
 • Μουσείο φυσικής ιστορίας
 • Κεντρική πλατεία Römerberg
 • Μουσείο τέχνης Städel

Μάθετε περισσότερα για το Αεροδρόμιο FRA εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς ιστότοπους παρέχονται αποκλειστικά για τον σκοπό της διευκόλυνσης των επισκεπτών. Η μετάβαση σε άλλους ιστότοπους μέσω των συνδέσμων γίνεται με δική σας ευθύνη και η Uber δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους οδηγούν οι σύνδεσμοι ή για το περιεχόμενό τους.