Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County (dtw)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Detroit; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Detroit στον ζωολογικό κήπο είτε από το μουσείο τέχνης στο Αεροδρόμιο Detroit. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το DTW με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/28.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort

  1-4

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • UberXL

  1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Detroit (DTW)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Ground Transportation Center (GTC)

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο. Αναζητήστε τις πινακίδες επιμερισμού διαδρομής (Rideshare) στο Κέντρο Επίγειων Μεταφορών (Ground Transportation Center - GTC) του αεροδρομίου.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χάρτης Αεροδρόμιο Detroit

Το Αεροδρόμιο Detroit περιλαμβάνει 2 κεντρικούς αεροσταθμούς. Στον αεροσταθμό McNamara Terminal βρίσκονται οι αίθουσες A-C και στον βόρειο αεροσταθμό η αίθουσα D.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

 • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο DTW εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

  Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Detroit

Το Αεροδρόμιο Detroit Metropolitan Wayne County (DTW) είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Μίσιγκαν και ένας από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους των ΗΠΑ. Το Αεροδρόμιο DTW απέχει περίπου 32 χιλιόμετρα (20 μίλια) από το κέντρο του Ντιτρόιτ (περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο υπό ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες). Είναι εύκολα προσβάσιμο από τους επιβάτες που επισκέπτονται την πόλη του Ντιτρόιτ, τη Λίμνη Μίσιγκαν και το Τολέδο στη γειτονική πολιτεία του Οχάιο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Detroit

Το Αεροδρόμιο DTW έχει 2 κεντρικούς αεροσταθμούς: τον Αεροσταθμό McNamara και τον Βόρειο αεροσταθμό. Ο Αεροσταθμός McNamara χωρίζεται σε 3 αίθουσες: A, B, και C. Ο Βόρειος αεροσταθμός έχει μία αίθουσα: D. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός McNamara Αεροδρομίου DTW

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Βόρειος αεροσταθμός Αεροδρομίου DTW

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου DTW

Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις των πτήσεων εξωτερικού του Αεροδρομίου Detroit γίνονται τόσο από τον Αεροσταθμό McNamara όσο και από τον Βόρειο αεροσταθμό. Ο Αεροσταθμός McNamara έχει 12 πύλες που εξυπηρετούν τις αφίξεις και αναχωρήσεις εξωτερικού ενώ ο Βόρειος αεροσταθμός έχει 26 πύλες. Το Αεροδρόμιο DTW προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε περισσότερους από 30 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Detroit

Το Αεροδρόμιο Detroit προσφέρει πλούσια ποικιλία επιλογών για φαγητό και ποτό με περισσότερα από 100 καταστήματα εστίασης και στους 2 αεροσταθμούς, μεταξύ αυτών καφετέριες, αλυσίδες fast-food και εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Επιπλέον, και στους δύο αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Detroit, υπάρχουν αρκετά μπαρ.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Detroit

Και στους δύο αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Detroit υπάρχουν κυλιόμενοι πεζοδιάδρομοι. Στον Αεροσταθμό McNamara, στην Αίθουσα A, υπάρχει το ExpressTram, ένα σύστημα μετακίνησης που μεταφέρει τους επιβάτες κατά μήκος αυτής της πολύ μεγάλης αίθουσας, με 3 σταθμούς στα ακόλουθα σημεία:

 • Τερματικός σταθμός: βρίσκεται στο κέντρο της αίθουσας με εύκολη πρόσβαση στις πύλες A29 έως A55, τον έλεγχο εισιτηρίων, την αναζήτηση αποσκευών, τις επίγειες μεταφορές και τη σήραγγα που οδηγεί στις Αίθουσες B και C
 • Νότιος σταθμός: με πρόσβαση στις πύλες A1 έως A28
 • Βόρειος σταθμός: με πρόσβαση στις πύλες A56 έως A78

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να μετακινούνται με λεωφορεία shuttle μεταξύ του Βόρειου αεροσταθμού και του Αεροσταθμού McNamara. Τα λεωφορεία shuttle του Αεροδρομίου Detroit αναχωρούν κάθε 10 λεπτά από τα κέντρα επίγειων μεταφορών και την είσοδο του ξενοδοχείου Westin Hotel.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Detroit

Στο Αεροδρόμιο DTW υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια χαλαρωτική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ, μια περιποίηση προσώπου, ένα μανικιούρ ή/και ένα πεντικιούρ στις εγκαταστάσεις spa του αεροδρομίου. Τα εμπορικά καταστήματα του Αεροδρομίου Detroit περιλαμβάνουν περίπτερα, καταστήματα καλλυντικών και μπουτίκ. Μια σήραγγα φωτός, η οποία βρίσκεται στο σημείο σύνδεσης μεταξύ των Αιθουσών A, B, και C, προβάλλει ένα οπτικοακουστικό θέαμα με ήχο και φως.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Detroit

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος του Αεροδρομίου Detroit βρίσκονται στα παρακάτω σημεία: - Αεροσταθμός McNamara: αναχωρήσεις (Central Link κοντά στην Πύλη A38) και αφίξεις εξωτερικού - Βόρειος αεροσταθμός: αναχωρήσεις (απέναντι από την Πύλη D9) και αφίξεις (δίπλα στην αναζήτηση αποσκευών)

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Detroit

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση στην πτήση σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο DTW, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση, όπως επίσης στο Dearborn και στο κέντρο του Ντιτρόιτ.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Detroit

 • Belle Isle Park
 • Eastern Market
 • Ford Field
 • Μουσείο μουσικής Motown του Ντιτρόιτ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο DTW εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.