Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεροδρόμιο Εσωτερικού Ronald Reagan Washington (DCA)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο DCA στο National Mall είτε στην Old Town Alexandria για ψώνια, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Έκπτωση έως 15$

Κερδίστε 5$ έκπτωση για καθεμία από τις τρεις πρώτες διαδρομές σας. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς NEWRIDER15. Λήγει 30 ημέρες μετά την εφαρμογή του κωδικού προσφοράς στον λογαριασμό σας Uber.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-3

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort

  1-3

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • UberXL

  1-5

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Pool

  1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

1/7

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο DCA

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Για τους αεροσταθμούς B/C, θα σας ζητηθεί εντός της εφαρμογής να επιλέξετε εάν θέλετε ο οδηγός να σας παραλάβει στο άνω επίπεδο αναχωρήσεων (έκδοση εισιτηρίων/check-in) ή στο κάτω επίπεδο αφίξεων. Φροντίστε να ορίσετε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από το αεροδρόμιο

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό A, βγείτε έξω αφού στείλετε το αίτημα διαδρομής και περιμένετε δίπλα στο πεζοδρόμιο για τον οδηγό.

Εάν φτάνετε στον αεροσταθμό B ή C, θα έχετε την επιλογή παραλαβής στο εξωτερικό πεζοδρόμιο έξω από τις θύρες 6, 7 ή 8 στο κάτω επίπεδο αφίξεων, ή δίπλα στο πεζοδρόμιο της νέας τοποθεσίας στις θύρες 1, 3, 4 ή 6 στο άνω επίπεδο αναχωρήσεων.

Συναντήστε και επιβεβαιώστε τον οδηγό σας

Ελέγχετε πάντα ότι η πινακίδα κυκλοφορίας του οδηγού αντιστοιχεί με εκείνη που εμφανίζεται στην εφαρμογή. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο DCA

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο Αεροδρόμιο DCA με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.
Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο DCA

Χρέωση

25 $ ανά ημέρα
25 $ ανά ημέρα
17$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης Αεροδρόμιο DCA

Το Αεροδρόμιο Reagan είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την περιοχή της Ουάσινγκτον Π.Κ. Το Αεροδρόμιο DCA διαθέτει 4 αεροσταθμούς, με νεότερους και μεγαλύτερους τους αεροσταθμούς B και C.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

 • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο DCA εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

  Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

 • Ο κωδικός αεροδρομίου DCA προέρχεται από το «Washington, DC, USA».

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο DCA

Το Εθνικό Αεροδρόμιο Ronald Reagan Washington (DCA) είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την Ουάσινγκτον, με πάνω από 21 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Σε απόσταση μόλις 8 χιλιομέτρων (5 μιλίων) από το κέντρο της Ουάσινγκτον, είναι το κοντινότερο εμπορικό αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου DCA

Το Αεροδρόμιο DCA έχει 3 αεροσταθμούς –A, B και C– με 44 συνολικά πύλες. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου DCA βρίσκονται σε όλους τους αεροσταθμούς. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός Α Αεροδρομίου DCA

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

Αεροσταθμός Β Αεροδρομίου DCA

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

Αεροσταθμός C Αεροδρομίου DCA

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου DCA

Το Αεροδρόμιο DCA δεν προσφέρει πτήσεις εξωτερικού (εξαιρουμένου του Καναδά).

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο DCA

Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό στο Αεροδρόμιο DCA, με ποικιλία πιάτων, από fast-food και σνακ μέχρι πιάτα διεθνούς κουζίνας. Τα περισσότερα καταστήματα εστίασης του Αεροδρομίου DCA βρίσκονται εντός των αεροσταθμών, αλλά υπάρχουν και μερικά στο National Hall, πριν από τον έλεγχο ασφαλείας.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο DCA

Η υπηρεσία λεωφορείου shuttle του Αεροδρομίου DCA συνδέει μεταξύ τους τους αεροσταθμούς A, B και C, τον χώρο στάθμευσης και το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων. Στην πρόσοψη και στο πλάι των λεωφορείων shuttle υπάρχουν πληροφορίες για τον προορισμό τους. Η υπηρεσία λεωφορείων shuttle του Αεροδρομίου DCA λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο DCA

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Αεροδρομίου DCA, γίνονται κυλιόμενες εκθέσεις περιφερειακών, εθνικών και διεθνών καλλιτεχνών. Μια εικαστική διαδρομή, που βρίσκεται στον ιστορικό Αεροσταθμό A, ανάμεσα στο Historic Lobby, που κάποτε αποτελούσε ολόκληρο το αεροδρόμιο, και στη σημερινή αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων, περιλαμβάνει έργα από τοπικούς καλλιτέχνες σε προθήκες και επιτοίχιες συνθέσεις. Επιπλέον, το αεροδρόμιο φιλοξενεί μουσικούς, τραγουδιστές, χορευτές και άλλους καλλιτέχνες. Στο Αεροδρόμιο DCA υπάρχουν αρκετά εμπορικά καταστήματα και μπουτίκ, από περίπτερα μέχρι καταστήματα ρούχων.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο DCA

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος του Αεροδρομίου DCA βρίσκεται στο επίπεδο των αιθουσών κοντά στον Αεροσταθμό C, πριν από τον έλεγχο ασφαλείας.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο DCA

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο DCA, υπάρχουν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο DCA

 • Georgetown
 • Το Μνημείο Λίνκολν και άλλα μνημεία της Ουάσινγκτον
 • Το National Mall και τα γύρω μουσεία
 • Ο Λευκός Οίκος

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο DCA εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.