Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Αεροδρόμιο Εσωτερικού Ronald Reagan Washington (DCA)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο DCA στο National Mall είτε στην Old Town Alexandria για ψώνια, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Τρόποι οδήγησης

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο DCA

Στείλτε αίτημα όταν είστε έτοιμοι να βγείτε έξω

Για τους αεροσταθμούς B/C, θα σας ζητηθεί εντός της εφαρμογής να επιλέξετε εάν θέλετε ο οδηγός να σας παραλάβει στο άνω επίπεδο αναχωρήσεων (έκδοση εισιτηρίων/check-in) ή στο κάτω επίπεδο αφίξεων. Φροντίστε να ορίσετε μια επιλογή διαδρομής που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε από το αεροδρόμιο

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό A, βγείτε έξω αφού στείλετε το αίτημα διαδρομής και περιμένετε δίπλα στο πεζοδρόμιο για τον οδηγό.

Εάν φτάνετε στον αεροσταθμό B ή C, θα έχετε την επιλογή παραλαβής στο εξωτερικό πεζοδρόμιο έξω από τις θύρες 6, 7 ή 8 στο κάτω επίπεδο αφίξεων, ή δίπλα στο πεζοδρόμιο της νέας τοποθεσίας στις θύρες 1, 3, 4 ή 6 στο άνω επίπεδο αναχωρήσεων.

Συναντήστε και επιβεβαιώστε τον οδηγό σας

Ελέγχετε πάντα ότι η πινακίδα κυκλοφορίας του οδηγού αντιστοιχεί με εκείνη που εμφανίζεται στην εφαρμογή. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χρεώσεις στάθμευσης στο DCA

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο DCA με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.

Επιλογή στάθμευσης

Κλειστός χώρος στάθμευσης αεροσταθμού A

Κλειστός χώρος στάθμευσης αεροσταθμών B/C

Economy Lot

Χρέωση

25$ ανά ημέρα
25$ ανά ημέρα
17$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης DCA

Το Αεροδρόμιο Reagan είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την περιοχή της Ουάσινγκτον Π.Κ. Το Αεροδρόμιο DCA διαθέτει 4 αεροσταθμούς, με νεότερους και μεγαλύτερους τους αεροσταθμούς B και C.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο DCA εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Ο κωδικός αεροδρομίου DCA προέρχεται από το «Washington, DC, USA».

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο DCA

 • Air Canada
 • Southwest
 • USO Lounge

DCA Terminal B

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • United Club

DCA Terminal C

 • American
 • American Airlines Admirals Club
 • Georgetown

Facebook
Instagram