Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas (clt)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Charlotte; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Charlotte Douglas στο Freedom Park ή στο ballpark. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το CLT με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στο Αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες πριν από την πτήση σας, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Τρόποι μετακίνησης στην περιοχή

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort

  1-4

  Νεότερα οχήματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια

 • UberXL

  1-6

  Οικονομικές διαδρομές για γκρουπ έως 6 ατόμων

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Παραλαβή: Αεροδρόμιο Charlotte (CLT)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Βγείτε έξω, από το επίπεδο αφίξεων

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Charlotte. Η θύρα D είναι η τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Charlotte Douglas. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν πινακίδες σημείων παραλαβής για επιμερισμό διαδρομής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Charlotte Douglas, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Χάρτης Αεροδρόμιο Charlotte

Το Αεροδρόμιο CLT περιλαμβάνει 5 αίθουσες, με την αίθουσα D να λειτουργεί ως αεροσταθμός για τις διεθνείς πτήσεις.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

 • Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

 • Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο CLT εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

  Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμής του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή, θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

 • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 600 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο CLT

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas είναι το 7ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο σε αεροπορική κίνηση, εξυπηρετώντας πάνω από 44 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων (7 μιλίων) δυτικά του Charlotte και απέχει 15 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου CLT

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas έχει έναν αεροσταθμό χωρισμένο σε 6 αίθουσες: A, A - Βόρεια, B, C, D και E. Η Αίθουσα D εξυπηρετεί τις πτήσεις εξωτερικού. Οι αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου Charlotte βρίσκονται εντός όλων των αιθουσών. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αίθουσα A

 • American
 • Delta

Αίθουσα A - Βόρεια

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Αίθουσα B

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Αίθουσα C

 • American
 • American Eagle

Αίθουσα D

 • American
 • Lufthansa

Αίθουσα E

 • American Eagle

Αίθουσα πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου CLT

Η επιβίβαση για τις πτήσεις εξωτερικού γίνεται στην Αίθουσα D, μεταξύ των Πυλών D1 και D13. Το Αεροδρόμιο CLT προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε 36 διεθνείς προορισμούς.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο CLT

Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 50 επιλογές για φαγητό και ποτό στο Αεροδρόμιο CLT, περιλαμβάνουν πρωινό, γλυκά, σνακ και διεθνή κουζίνα. Πολλά από τα καταστήματα εστίασης του Αεροδρομίου CLT βρίσκονται στο αίθριο, πριν από τον έλεγχο ασφαλείας, και σε όλες τις αίθουσες.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο CLT

Το Αεροδρόμιο Charlotte Douglas είναι ένα μικρό αεροδρόμιο, οπότε η πρόσβαση στις αίθουσες γίνεται εύκολα με τα πόδια. Οι Αίθουσες Α έως Ε περιβάλλουν τον κεντρικό αεροσταθμό. Ειδική βοήθεια είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος από την αεροπορική σας εταιρεία.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο CLT

Το Αεροδρόμιο Charlotte Douglas έχει διάφορες δραστηριότητες και αξιοθέατα, όπως ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για την προβολή της πόλης Charlotte και της γύρω περιοχής. Επιπλέον, στο Αεροδρόμιο Charlotte υπάρχουν αρκετά εμπορικά καταστήματα και μπουτίκ. Για ένα απολαυστικό μασάζ, εγκαταστάσεις spa βρίσκονται στις περιοχές σύνδεσης μεταξύ των αιθουσών A/B και D/E.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο CLT

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος για τους επιβάτες του Αεροδρομίου CLT βρίσκονται στο αίθριο, στην Αίθουσα D και στην αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων D.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο CLT

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο CLT, υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο CLT

 • Freedom Park
 • Lake Wylie
 • Βοτανικοί κήποι UNC Charlotte
 • US National Whitewater Center

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο CLT εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

Η σελίδα αυτή περιέχει πληροφορίες από ιστότοπους τρίτων μερών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της Uber και που ενδέχεται κατά διαστήματα να αλλάζουν ή να ενημερώνονται. Κάθε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη σελίδα, και δεν συνδέεται άμεσα με την Uber ή τις δραστηριότητές της, προορίζεται μόνο για πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρείται ασφαλής ή να εκλαμβάνεται ή να ερμηνεύεται ότι δημιουργεί εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα. Ορισμένες προϋποθέσεις και δυνατότητες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή και την πόλη. Η έκπτωση προσφοράς ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές και δεν ισχύει για φιλοδωρήματα. Περιορισμένη διαθεσιμότητα. Η προσφορά και οι όροι υπόκεινται σε αλλαγή.