Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο CDG στο Παρίσι είτε από το Παρίσι στο CDG, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Η υπηρεσία Wi-Fi του Αεροδρομίου CDG σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ διατίθενται και premium επιλογές Wi-Fi για χρήστες που αναζητούν ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle παρέχει πολλές επιλογές στάθμευσης, με σημεία αποβίβασης ή παραλαβής, καθώς και επιλογές για στάθμευση μικρής ή μακράς διάρκειας. Το Αεροδρόμιο CDG παρέχει επίσης μεταφορά με λεωφορείο shuttle από τις εγκαταστάσεις στάθμευσης στο κεντρικό κτίριο.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Οι εγκαταστάσεις φύλαξης αποσκευών του Αεροδρομίου CDG σάς δίνουν τη δυνατότητα να φυλάσσετε τις αποσκευές σας με την ώρα ή με την ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμα ή το πλάνο του ταξιδιού σας.

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για ταξιδιώτες που έχουν ως σημείο άφιξης ή αναχώρησης το Αεροδρόμιο CDG. Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle, γνωστό επίσης ως Αεροδρόμιο Roissy, είναι το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο της Γαλλίας. Είτε πηγαίνετε στην Disneyland είτε στο Παρίσι, είναι μια βολική επιλογή για ταξιδιώτες με διεθνείς και εγχώριους προορισμούς. Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle βρίσκεται 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) βόρεια του Παρισιού και έτσι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επισκέπτες της ιστορικής γαλλικής πρωτεύουσας αλλά και για όσους θέλουν να επισκεφτούν την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή του Παρισιού.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Charles de Gaulle

Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle διαθέτει 3 επιβατικούς αεροσταθμούς: τους T1, T2 και T3.

Αεροσταθμός 1 Αεροδρομίου CDG

Από τον αεροσταθμό 1 εκτελούν πτήσεις οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ άλλων:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Αεροσταθμός 2 Αεροδρομίου CDG

Ο αεροσταθμός 2 εκτείνεται σε 7 δευτερεύοντες αεροσταθμούς, τους 2A έως και 2G, ενώ στεγάζει τον σιδηροδρομικό σταθμό TGV-RER, Aéroport Charles de Gaulle 2. Από τον αεροσταθμό 2 εκτελούν πτήσεις οι ακόλουθες αεροπορικές εταιρείες:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Αεροσταθμός 3 Αεροδρομίου CDG

Από τον αεροσταθμό 3 εκτελεί πτήσεις η ακόλουθη αεροπορική εταιρεία, μεταξύ αρκετών άλλων:

 • Jordan Aviation

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Από γκουρμέ fast food μέχρι καφέ, στα εστιατόρια του Αεροδρομίου CDG θα βρείτε γαλλικές σπεσιαλιτέ αλλά και καθιερωμένες αγαπημένες γεύσεις. Ανεξάρτητα από τη γευστική εμπειρία που αναζητάτε, τα εστιατόρια στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle καλύπτουν κάθε γούστο.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Το τρένο CDGVAL του αεροδρομίου σάς μεταφέρει στους διαφορετικούς αεροσταθμούς του Charles de Gaulle και σε 2 από τους χώρους στάθμευσης, καθώς και σε έναν σταθμό λεωφορείων και στο λεωφορείο shuttle του αεροδρομίου. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στο Παρίσι μέσω των γραμμών RER B από τους αεροσταθμούς 2 και 3.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Είτε ψάχνετε για κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, προϊόντα ομορφιάς είτε αναμνηστικά από το ταξίδι σας στο Παρίσι, στα καταστήματα του Αεροδρομίου CDG θα βρείτε σίγουρα αυτό που θέλετε. Επισκεφτείτε το κατάστημα της Chanel ή της Swarovski για κοσμήματα και ρολόγια ή αποκτήστε την τελευταία λέξη της μόδας στα Prada, Dior, Gucci και πολλά άλλα από τα κορυφαία καταστήματα μόδας του κόσμου. Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle διαθέτει επίσης αρκετές περιοχές διαδραστικού παιχνιδιού για παιδιά, γνωστές ως περιοχές Gulli, καθώς και αίθουσες προσευχής και χαλαρωτικές αίθουσες αναμονής.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Υπάρχουν 2 ξενοδοχεία στον ίδιο χώρο με τον αεροσταθμό 2, τα οποία είναι η ιδανική επιλογή για όσους φτάνουν αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί. Πιο μακριά, θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή οικονομικών και πολυτελών ξενοδοχείων στην περιοχή Roissy, η οποία αποτελεί τη βάση του Αεροδρομίου Charles de Gaulle. Στο Παρίσι, από την άλλη, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία καταλυμάτων σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle

Εάν το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle αποτελεί ενδιάμεση στάση στην πτήση σας και έχετε αρκετό χρόνο για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης του Παρισιού (θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες το λιγότερο), υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα που αξίζει να εξερευνήσετε. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία shuttle που συνδέουν το Αεροδρόμιο CDG με το κεντρικό Παρίσι.

 • Αψίδα του Θριάμβου
 • Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων
 • Πύργος του Άιφελ
 • Μουσείο του Λούβρου
 • Παναγία των Παρισίων
 • Ανάκτορο των Βερσαλλιών

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle εδώ.