Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο CDG στο Παρίσι είτε από το Παρίσι στο CDG, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Berline1-4

    Premium rides in luxury cars

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για το σημείο παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Η υπηρεσία Wi-Fi του Αεροδρομίου CDG σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε δωρεάν, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ διατίθενται και premium επιλογές Wi-Fi για χρήστες που αναζητούν ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle παρέχει πολλές επιλογές στάθμευσης, με σημεία αποβίβασης ή παραλαβής, καθώς και επιλογές για στάθμευση μικρής ή μακράς διάρκειας. Το Αεροδρόμιο CDG παρέχει επίσης μεταφορά με λεωφορείο shuttle από τις εγκαταστάσεις στάθμευσης στο κεντρικό κτίριο.

Φύλαξη αποσκευών στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle

Οι εγκαταστάσεις φύλαξης αποσκευών του Αεροδρομίου CDG σάς δίνουν τη δυνατότητα να φυλάσσετε τις αποσκευές σας με την ώρα ή με την ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμα ή το πλάνο του ταξιδιού σας.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Charles de Gaulle και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Charles de Gaulle μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Τι μπορείτε να κάνετε στους αεροσταθμούς του Αεροδρομίου Charles de Gaulle